Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (136)
Jan Pařízek: 13 % (119)
Lukáš Dubský: 13 % (83)
Jiří Landa: 14 % (260)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 31.10.2016)
Velmi mile mne prekvapil Kristian Pekar! Samozrejme se mi libila Jana Musilova coby Tornado Lou.!)
(zadáno: 5.10.2016)
Jsem rád, že jsem mohl vidět paní Havlovou v tak vydařené roli!
(zadáno: 22.8.2018)
Z videných alternací obou obsazení je za mě v roli Elišky presvedcivejsi Marie Křížová a v roli Hofmistyně pak jednoznacne Regina Rázlová.
(zadáno: 28.3.2016)
Za zmínku stojí excelentní Radka Coufalová!!!
(zadáno: 30.4.2016)
Vyborna podivana. Naprosto nechapu vsechny nizke recenze :-/ Skveli herci, predevsim Adela Gondikova, Ivana Korolova, Jaromir Dulava a vsichni ostatni! Perfektni nazvuceni oproti Mamma Mia, vyuzite cele jeviste, krasna scena a zive predstaveni. Urcite se zajdu podivat na jine alternace...
(zadáno: 6.12.2016)
75%. Z obsazeni me nadchla Veronika Vyoralova, ktera understudy role Bonnie zvlada s naprostym prehledem! Dale vyborna Jitka Schneiderova. Protikladem skvelych vykonu je hrozny K. Strihavka, nechapu jeho angazovani do teto role.
(zadáno: 20.2.2018)
Alt. Morávková, Stropnická, Benoni, Rusevová.
Vtipné, svižné a především naplněné energií vyzařující z herců!
(zadáno: 23.1.2017)
Vyborna Svetlana Janotova!) celkove povedeny a zajimy kousek, ovsem Dusan Vitazek mi neprijde az tak dobry pro hl.roli.
(zadáno: 18.9.2018)
75%. Hezké, dojemné. V hl.roli Pavla Tomicová
(zadáno: 12.6.2014)
Přesně tak, na výkonu Báry Hrzánové bylo vidět, že má svou roli ráda a užívá si ji! :-)
(zadáno: 13.11.2014)
(zadáno: 11.4.2015)
Z obsazení lze vyzdvihnout M. Písaříka, J. Schneiderovou, A. Hámu nebo V. Stýblovou....
(zadáno: 16.5.2015)
(zadáno: 15.3.2015)
Celkem vydařený návrat tohoto muzikálu. Ze všech účinkující nejlepší Ernesto Čekan v roli "Temného" - jakmile přišel jeho výstup, dostala to celé pořádnou šťávu. Naopak nejhorší obsazení M. Pošty. Jeho "Volám" oproti podání T. Trapla bylo tristní. M. Procházková podala svůj standard, jen škoda, že její role je spíše činoherní. Je dobře, že tu je nějaký muzikál, který není jen o hitech.
(zadáno: 25.11.2017)
(zadáno: 3.3.2016)
Jeden z lehce nadprůměrnějších kousků DB. Z reprízy 3/3 bych jmenoval Olgu Lounovou v roli Madame Contoire - uvěřitelný herecký výkon a výborný pěvecký projev!! Michaela Gemrotová se v roli Angeliky nejspíš ještě najde, její soprán není pro tuto roli ideální, ale snaží se :-) S Josefem Vojtkem mám na muzikálových scénách problém, tudíž se mi nelíbil. Některé škrty, které v obnovené verzi proběhly mi přijdou, že představení neprospěly, ale už to tak je...Ode mě 65%.
(zadáno: 25.3.2019)
(zadáno: 24.1.2016)
(zadáno: 24.5.2017)
(zadáno: 23.1.2017)
Prijemna zabava-)
(zadáno: 9.5.2013)
(zadáno: 5.5.2014)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>