Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 22.8.2018)
Z videných alternací obou obsazení je za mě v roli Elišky presvedcivejsi Marie Křížová a v roli Hofmistyně pak jednoznacne Regina Rázlová.
(zadáno: 30.1.2019)
Zajímavá hra, na jejíž téma se lze dívat různě. I. Machalová opět ukázala, že je talentovaná a výborná herečka!
(zadáno: 5.3.2019)
(zadáno: 21.3.2019)
Velmi povedené, nad mé očekávání. Jen v druhé půli bych vybral možná jiná hudební čísla. Obsazení za mě vévodí Iva Pazderková s Noidem :-)
(zadáno: 31.3.2019)
75%
(zadáno: 5.5.2019)
Herecký koncert obou dam v hlavních rolích!
(zadáno: 7.12.2019)
Edit 27/12: M. Gemrotová je úplně přesnou Elisabeth. Herecky i pěvecky ohromila!
Muzikál těchto autorů mě nezaujal tolik, jako REBECCA. Ovšem i tak má mnoho kladů a je hezkou podívanou. Překrásné kostýmy, funkční scéna a skvělá práce s propadly. Velmi přesvedčivý výkon Soni H. Borkové v titulní roli. Herecky úžasná a taktéž pěvecky Venuše Z. Dvořáková. Hlavní úlohou je zde Smrt v podání P. Režného, který se s každou rolí posouvá výš. Sehraná company je super.
(zadáno: 8.7.2020)
Krásné a povedené zpracování pohádky. Výborní Aleš Slanina, Eliška Skálová a Jiří Mach. Sálající dobro a energie z celého hereckého obsazení, pěkná hudba, povedené texty, hezké kostýmy, navíc ideální stopáž (1:35h vč pauzy).
(zadáno: 3.12.2011)
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 11.12.2016)
Od doby premiery se podle meho nazoru predstaveni znacne zlepsilo. Z peveckeho obsazeni jsou za me nejlepsi V. Noid Barta a Athina Langoska, rad bych nekdy slysel Zuzanu Maurery. Protikladem skvelych vykonu je za me hruzovykon Mariny Vyskvorkiny, absolutne nechapu jeji angazovani do teto role :/. Napada me obsadit treba Terezu Roglovou, ktera ucinkuje v jedne z her StudiaDVA a je operni pevkyni. Skoda...Chvalim take uzasny orchestr. Jako celek hodnotim 75%. Krasne navozeni vanocni atmosfery.
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 27.12.2011)
(zadáno: 30.12.2011)
(zadáno: 31.12.2011)
(zadáno: 10.3.2012)
(zadáno: 11.4.2012)
(zadáno: 17.9.2012)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>