Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (40)
Jan Pařízek: 13 % (106)
Lukáš Dubský: 13 % (75)
Helena Grégrová: 14 % (125)
Jiří Landa: 14 % (251)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 26.11.2012)
Jack Rozparovač - Divadlo Kalich: 60 %
Mé hodnocení se vztahuje ke Galakoncertu v Kalichu dne 26. 11. 2012
(zadáno: 27.5.2014)
Je úchvatná - Divadlo Kalich: 60 %
Jaroslava Kretschmerová si roli zahrála po delší pauze a fakt paráda. Přijemně strávený večer :-)
(zadáno: 5.10.2016)
Její pastorkyňa - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Jsem rád, že jsem mohl vidět paní Havlovou v tak vydařené roli!
(zadáno: 29.11.2014)
Jekyll a Hyde - Městské divadlo Brno: 70 %
V titulni roli Petr Gazdik, ktery predvedl vyborny vykon, verim ale, ze D. Vitazek muze byt lepsi! Dale I. Vankova - standard. Ovsem se mi bohuzel pevecky nelibily ve svych rolich obe damy Gazdikove a mlady kluk Marecek,jejich "zpev" pripominal spise pisteni. Chvalil rezii, hlavne promeny Jekylla&Hyda, skvelou praci se scenou a hezke texty!
(zadáno: 16.5.2017)
Jesus Christ Superstar - Národní divadlo moravskoslezské: 60 %
Z účinkujících mne zaujal jen Peter Cmorik v titulní roli Jesuse, který, si myslím, by svým výkonem "strčil do kapsy" Kamila Střihavku z pražského nastudování, které se mi i tak přeci jen líbí více....
(zadáno: 18.5.2015)
Jméno - Městské divadlo Brno: 80 %
(zadáno: 23.1.2017)
Jo, není to jednoduché - Divadlo Palace: 70 %
Prijemna zabava-)
(zadáno: 26.1.2014)
Johanka z Arku - Divadlo Kalich: 80 %
Johanku jsem viděl včera po třetí. Prvně s Bárou Basikovou, která zvládá pěveckou stránku na výbornou, ta herecká už jí moc nejde (70%). Podruhé s Luciou Šoralovou - to bylo hrůzostrašný, zpěv děsný, pískala a vůbec nevytáhla výšky, La Hira hrál Střihavka, který svou roli hrál znuděně (20%). Včera, 25. 1. 2014 jsem viděl v hlavní roli mladičkou Radku Weidner Špáňovou. Její výkon mě ihned při první písničce (Johanka) moc mile překvapil. Nejen, že je krásná jako obrázek, ale zpívá moc hezky a ještě lépe hraje. Ostatní herci samozřejmě byli také dobří (80%). Radku uvidím jako Johanku rád znovu!
(zadáno: 13.6.2015)
Johnny Blue - Městské divadlo Brno: 80 %
Výborní Svetlana Janotová, Jiří Mach a Andrea Březinová. Ostatní vč. company standardni vykony, poutavý příběh. Nechci nic zakřiknout, ale Brno mě snad nikdy nezklame :)
(zadáno: 28.12.2016)
Josef a jeho úžasný pestrobarevný plášť - Národní divadlo moravskoslezské: 50 %
Z obsazeni me zaujala, ale hlavne nadchla Vendula Prihodova!!!)
(zadáno: 12.2.2019)
Jsme v pohodě - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 16.5.2017)
Kakadu - Dejvické divadlo: 80 %
Skvělá Simona Babčáková!
(zadáno: 22.12.2012)
Kapka medu pro Verunku - Divadlo Hybernia: 60 %
Musím uznat, že kostýmy a scéna jsou fakt povedené, to se musí nechat - tomu dávám 80%. Ale možná to důležitější jsou účinkující, kteří byli dost odlišní a průměrní. První, co mě po příchodu do divadla trošku zamrzelo, že jsme neměl Báru Basikovou v roli Kapesky, ale poté, co vystoupila Gabriela Urbánková, tak mě to snad i mrzet přestalo, je opravdu skvělá a myslím si, že se Báře v pohodě vyrovná. Kamil Střihavka vystupoval opět s "unuděností". Vadil mi Felix Slováček a dobrý byl Peter Strenáčik. Ostatní byli průměrní - proto pro účinkující 50% a celkem dávám 60.
(zadáno: 2.11.2012)
Kat Mydlář - Divadlo Broadway: 40 %
(zadáno: 12.6.2014)
Každý den šťastný den! - Divadlo Kalich: 70 %
Přesně tak, na výkonu Báry Hrzánové bylo vidět, že má svou roli ráda a užívá si ji! :-)
(zadáno: 31.12.2011)
Kleopatra - Divadlo Broadway: 60 %
(zadáno: 16.11.2012)
Klíč králů - Divadlo Broadway: 20 %
(zadáno: 18.9.2018)
Kočičí hra - Klicperovo divadlo Hradec Králové: 70 %
75%. Hezké, dojemné. V hl.roli Pavla Tomicová
(zadáno: 20.10.2013)
Kočky - Městské divadlo Brno: 80 %
75 %.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>