Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 24.2.2017)
Nádherné-)! Pekna scena, bohate kostymy, prijemna hudba, vyborni herci, zejmena stoji za zminku Milan Nemec! Pohadka, ktera v cloveku zanecha krasny pocit!)
(zadáno: 31.1.2017)
Úžasná Jana Zenáhlíková, na které je vidět, že si svou roli velice užívá! Všichni ostatní je perfektně sekundují :-)
(zadáno: 30.1.2017)
Zajimave, ikdyz predevsim ve druhe puli hodne nudne. Z hereckeho obsazeni zaujali jen Marketa Sedlackova a Hana Holisova, obe maji ovsem maly prostor, resp role. Pro me dalsi lehce nadprumerny muzikal (55%) z novinek MdB. ......Kde jsou casy Mary Poppins, Zorra nebo treba Ducha :-/
(zadáno: 23.1.2017)
Vyborna Svetlana Janotova!) celkove povedeny a zajimy kousek, ovsem Dusan Vitazek mi neprijde az tak dobry pro hl.roli.
(zadáno: 23.1.2017)
Prijemna zabava-)
(zadáno: 16.1.2017)
(zadáno: 14.1.2017)
(zadáno: 29.12.2016)
Za takovy vykon, jaky podava Pavla Tomicova, by se zaslouzila Thalie!) Predstaveni plne energie vsech ucinkujicich, parada... !
(zadáno: 28.12.2016)
Z obsazeni me zaujala, ale hlavne nadchla Vendula Prihodova!!!)
(zadáno: 21.12.2016)
Mefisto me opravdu skvele prekvapil!) alt. - Vojtek, Rysavy, Korolova, Maresova...75%.
(zadáno: 11.12.2016)
Od doby premiery se podle meho nazoru predstaveni znacne zlepsilo. Z peveckeho obsazeni jsou za me nejlepsi V. Noid Barta a Athina Langoska, rad bych nekdy slysel Zuzanu Maurery. Protikladem skvelych vykonu je za me hruzovykon Mariny Vyskvorkiny, absolutne nechapu jeji angazovani do teto role :/. Napada me obsadit treba Terezu Roglovou, ktera ucinkuje v jedne z her StudiaDVA a je operni pevkyni. Skoda...Chvalim take uzasny orchestr. Jako celek hodnotim 75%. Krasne navozeni vanocni atmosfery.
(zadáno: 6.12.2016)
75%. Z obsazeni me nadchla Veronika Vyoralova, ktera understudy role Bonnie zvlada s naprostym prehledem! Dale vyborna Jitka Schneiderova. Protikladem skvelych vykonu je hrozny K. Strihavka, nechapu jeho angazovani do teto role.
(zadáno: 6.12.2016)
(zadáno: 4.12.2016)
Vyborna Jana Zenahlikova!!!!
(zadáno: 4.12.2016)
(zadáno: 31.10.2016)
Velmi mile mne prekvapil Kristian Pekar! Samozrejme se mi libila Jana Musilova coby Tornado Lou.!)
(zadáno: 31.10.2016)
Za me nejslabsi, co jsem v MdB videl :/
(zadáno: 10.10.2016)
Vyborna komedie!) z Alternaci videno se Svetlanou Janotou a Janou Musilovou!) pecka
(zadáno: 5.10.2016)
Jsem rád, že jsem mohl vidět paní Havlovou v tak vydařené roli!
(zadáno: 20.8.2016)
Na celem souboru je videt nadseni a vysoke nasazeni. Nejvice me zaujali Tomas Vanek, Misa Horka, Milan Malinovski a Olga Lounova. Vyborna hudba, pekne kostymy... povedeny kousek!)

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>