Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (41)
Helena Grégrová: 13 % (131)
Jan Pařízek: 13 % (112)
Lukáš Dubský: 13 % (78)
Jiří Landa: 14 % (258)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>

(zadáno: 19.4.2015)
Mamma Mia! - Kongresové centrum: 90 %
Mamma Mia! se od prosincove premiery vyrazne zlepsila. Ozvuceni je jiz bezchybne, skvely orchestr hudebni zazitek umocnuje. Z nekolika repriz, ktere jsem videl musim zminit L. Machalkovou - vyborna Donna! Hanka Holisova a Ivama Korolova jsou srovnatelne dobre Sophie. Jako Tanya u me vede Olga Lounova. Naopak Noskova je hrozna. Rosie samozrejme Hanka K., naopak J. Asterova je omyl...Rad bych videl J. Kretschmerovou ;-) Skoda, ze muzikal zklamal nekolik stovek prosincovych divaku, kteri mu kvuli silenemu ozvuceni ani nerozumeli. Jsem rad, ze s tim pohnuli a je to konecne poradny muzikal!
(zadáno: 28.12.2013)
Mam´zelle Nitouche - Hudební divadlo Karlín: 40 %
Za mě 40%, u představení jsem se dost často nudil, protože mu chyběl jakýsi "šmrnc a náboj" nebo něco, co by člověka zaujalo a nad čím by se dalo přemýšlet. Překvapil mě Noid a představení táhli Zuzana Benešová a Marian Vojtko, jejichž zpěv se mi opravdu líbil.
(zadáno: 25.3.2019)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 12.2.2015)
Manželský poker - Divadlo Palace: 60 %
II. polovina představení mi přišla trochu estrádní, proto slabších 60%.
(zadáno: 24.2.2013)
Mary Poppins - Městské divadlo Brno: 100 %
(zadáno: 2.11.2013)
Mata Hari - Divadlo Broadway: 70 %
5/10 v 18:00. Muzikál mě opravdu příjemně nadchnul, něco tak povedeného v DB jsem nečekal - aspoň tedy po Klíči králů, atd...Celkem slušný děj, scéna také fajn a výkony zpěváku byly také dobré, ale myslím si, že jsem měl skvělé obsazení. Yvetta Blanarovičová (perfektní!), Jiří Langmajer(v roli asi nejpříjemnější), Marek Vašut (průměr), Kamila Nývltová (standartně dobrý výkon),...v jiné sestavě to asi takový zážitek není :-/ Celkově na mě muzikál působí dobře a možná se půjdu podívat podruhé...
(zadáno: 13.9.2013)
Mauglí - Divadlo Kalich: 80 %
Slabších 80 %. Premiéra byla velice vydařená, výkony všech účinkujících byly průměrné až nadprůměrné - z těch lepších např.: Jiří Korn, Csongor Kassai nebo Jiří Zonyga. Skvělá režie a choreografie. Divadlo Kalich opět nezklamalo :-)
(zadáno: 21.12.2016)
Mefisto - Divadlo Hybernia: 80 %
Mefisto me opravdu skvele prekvapil!) alt. - Vojtek, Rysavy, Korolova, Maresova...75%.
(zadáno: 10.7.2016)
Mendel aneb Vzpoura hrášků - Městské divadlo Brno: 100 %
Úžasný! Ani minutu jsem se nenudil, protože je to originální! Milan Němec nejlepší a největší tahoun. Dále výborní Lukáš Janota a Andrea Zelová.
(zadáno: 13.3.2014)
Miláček - Městské divadlo Kladno: 40 %
Mně osobně se v tomto představení líbily pouze dámy Mixová a Štréblová... Hlavní představitel mě nijak neuchvátil, místy byla hra i celkem nudná...
(zadáno: 24.11.2015)
Miluju tě, ale... - Divadlo Palace: 10 %
Těšil jsem se, ale bohužel. Naprosto o ničem, nuda, nuda a jen nuda.
(zadáno: 18.4.2019)
Misery - Studio DVA divadlo: 70 %
(zadáno: 20.2.2018)
Mnoho povyku pro nic - Divadlo Bez zábradlí: 70 %
Alt. Morávková, Stropnická, Benoni, Rusevová.
Vtipné, svižné a především naplněné energií vyzařující z herců!
(zadáno: 10.4.2019)
Modrý pavilón - Městské divadlo Kladno: 90 %
85%. Především skvělá režie! Svižná a celou dobu napínavá hra, která stále graduje. Herecké výkony VŠECH účinkujících na jedničku :-)
(zadáno: 4.12.2016)
Modrý pták - Národní divadlo: 60 %
(zadáno: 13.5.2013)
Moje hra - Divadlo Kalich: 50 %
(zadáno: 25.9.2018)
Moje tango - Studio DVA divadlo: 50 %
Úplný průměr. Ničím naurazí, ale ani nenadchne.
(zadáno: 24.6.2012)
Monty Python’s Spamalot - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 90 %
Perfektní muzikál, především ale DASHA, která podává opravdu extrémně dobré pěvecké i herecké výkony!!!
(zadáno: 2.2.2015)
Mrtvé duše - Městské divadlo Brno: 60 %
(zadáno: 9.12.2011)
My Fair Lady - Divadlo Na Fidlovačce: 60 %
(zadáno: 5.10.2015)
My Fair Lady (ze Zelňáku) - Městské divadlo Brno: 90 %
Excelentní Radka Coufalová v titulní roli!!!
(zadáno: 12.4.2019)
Mýcení - Divadlo Na zábradlí: 60 %

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>