Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (121)
Lukáš Dubský: 13 % (84)
Jiří Landa: 14 % (262)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

(zadáno: 14.11.2019)
Naprosto skvělá Kristýna Frejová! Také I. Korolová zvládla své tři role na výbornou...
(zadáno: 8.12.2019)
Milé představení s fajn triky a dobrými hláškami z filmu. Hezké ztvárnění rolí V. Přihodovou, S. Remundovou nebo I. Chýlkovou.
(zadáno: 10.2.2020)
Velmi povedená práce s CELÝM divadlem, vč. foyer. S tím je spjata skvělá scéna. Působivé kostýmy a líčení! Herecké výkony všech účinkujících jsou přesvědčivé.
Tématu samotnému je třeba přijít na chuť a být na něj správně naladěn, chápu, že to není standardní činohra, jde spíše o abstrakci a "fantasmagorii"....(ale dobrou, která má hlavu a patu). 65%
(zadáno: 9.12.2011)
(zadáno: 14.12.2011)
Něco mezi 60 - 70%
(zadáno: 15.12.2011)
(zadáno: 31.12.2011)
(zadáno: 29.3.2012)
(zadáno: 22.4.2012)
Něco málo k obsazení: NOID - dobrej pěvecky i herecky. Martin Pošta - jako vždy tragickej, je tomu tak téměř ve všem, v čem hraje. Neříkám, že neumí hrát, ale zpěv je šílenost. Eliška Bučková - docela ušla, DASHA by byla lepší :-)
(zadáno: 30.5.2012)
Premiera byla dle meho nazoru vydarena. Prvni cast se mi libila o neco vice, protoze byla zivejsi nez ta druha. Proto hodnotim 60%, inscenaci ovsem urcite doporucuji.
(zadáno: 26.11.2012)
Mé hodnocení se vztahuje ke Galakoncertu v Kalichu dne 26. 11. 2012
(zadáno: 22.12.2012)
Musím uznat, že kostýmy a scéna jsou fakt povedené, to se musí nechat - tomu dávám 80%. Ale možná to důležitější jsou účinkující, kteří byli dost odlišní a průměrní. První, co mě po příchodu do divadla trošku zamrzelo, že jsme neměl Báru Basikovou v roli Kapesky, ale poté, co vystoupila Gabriela Urbánková, tak mě to snad i mrzet přestalo, je opravdu skvělá a myslím si, že se Báře v pohodě vyrovná. Kamil Střihavka vystupoval opět s "unuděností". Vadil mi Felix Slováček a dobrý byl Peter Strenáčik. Ostatní byli průměrní - proto pro účinkující 50% a celkem dávám 60.
(zadáno: 27.1.2013)
(zadáno: 25.3.2013)
(zadáno: 22.5.2013)

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>