Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (123)
Lukáš Dubský: 13 % (88)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (140)
Jiří Landa: 14 % (268)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

(zadáno: 27.9.2019)
(zadáno: 2.10.2019)
Je dobré vidět Křížovi v činoherních rolích ;-) Jana Paulová a ostatní herci také fajn.
(zadáno: 5.10.2019)
EDIT 21/12 K. Herčíková perfektní!!! N. Ďuricová obstojná a S. Nákepková skvělá.
Jsem ten, pro kterého je "škoda", že viděl originál Wicked v Londýně. Slabá scéna, kostýmy také úplně nenadchnou. Výprava tomu prostě chybí. Překlad slušný. V místech, kde zpívá company + sólista není všem rozumět - chtělo by to lepší zvuk. Dle fermanu měla hrát K. Herčíková, kterou dnes nahradila M. Pešková - herecký projev velmi slušný, při zpěvu místy zbytečně ječí - zní to dost tvrdě. N. Grossová mne překvapila také hezkým herectvím, o tom, že pěkně zpívá, vím. Dále Rajnišová, Ryšavý, Prokešová.
(zadáno: 14.11.2019)
Naprosto skvělá Kristýna Frejová! Také I. Korolová zvládla své tři role na výbornou...
(zadáno: 8.12.2019)
Milé představení s fajn triky a dobrými hláškami z filmu. Hezké ztvárnění rolí V. Přihodovou, S. Remundovou nebo I. Chýlkovou.
(zadáno: 10.2.2020)
Velmi povedená práce s CELÝM divadlem, vč. foyer. S tím je spjata skvělá scéna. Působivé kostýmy a líčení! Herecké výkony všech účinkujících jsou přesvědčivé.
Tématu samotnému je třeba přijít na chuť a být na něj správně naladěn, chápu, že to není standardní činohra, jde spíše o abstrakci a "fantasmagorii"....(ale dobrou, která má hlavu a patu). 65%
(zadáno: 14.6.2020)
Při sledování v sále mi blesklo hlavou, že všechny postavy děje jsou nešťastné, avšak Adina je asi ve svém světě štastná a její sestra se ji díky "zdědění" naučila mít ráda. Zato její přítel tak štastný a spokojený, jak vypadá není. Asi jsem to opravdu chápal jako život a ne klasické divadlo. Bezchybné a skvělé herectví Ivany Machalové v roli autistky vás nadchne. Gustav Hašek mne jako herec, kterého jsem viděl prvně, bavil. Je dobré vědět, že nejdete do divadla, ale do obýváku jedné rodiny.
(zadáno: 27.8.2020)
Příjemné zasazení do divadelního parku. Strohé na kulisy,ale hezké kostýmově. Doplněno hezkými hudebními prvky a zpěvem. Z obsazení lze vyzdvihnout majestátnou Janu Zenáhlíkovou nebo vtipnou J. Mílovou.
(zadáno: 22.9.2020)
75%. Celkem věrná kopie filmu-)
(zadáno: 9.12.2011)
(zadáno: 14.12.2011)
Něco mezi 60 - 70%
(zadáno: 15.12.2011)
(zadáno: 31.12.2011)
(zadáno: 29.3.2012)
(zadáno: 22.4.2012)
Něco málo k obsazení: NOID - dobrej pěvecky i herecky. Martin Pošta - jako vždy tragickej, je tomu tak téměř ve všem, v čem hraje. Neříkám, že neumí hrát, ale zpěv je šílenost. Eliška Bučková - docela ušla, DASHA by byla lepší :-)
(zadáno: 30.5.2012)
Premiera byla dle meho nazoru vydarena. Prvni cast se mi libila o neco vice, protoze byla zivejsi nez ta druha. Proto hodnotim 60%, inscenaci ovsem urcite doporucuji.

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>