Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (121)
Lukáš Dubský: 13 % (84)
Jiří Landa: 14 % (262)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

(zadáno: 18.11.2015)
55%
(zadáno: 24.11.2015)
Těšil jsem se, ale bohužel. Naprosto o ničem, nuda, nuda a jen nuda.
(zadáno: 18.4.2019)
(zadáno: 20.2.2018)
Alt. Morávková, Stropnická, Benoni, Rusevová.
Vtipné, svižné a především naplněné energií vyzařující z herců!
(zadáno: 10.4.2019)
85%. Především skvělá režie! Svižná a celou dobu napínavá hra, která stále graduje. Herecké výkony VŠECH účinkujících na jedničku :-)
(zadáno: 4.12.2016)
(zadáno: 13.5.2013)
(zadáno: 25.9.2018)
Úplný průměr. Ničím naurazí, ale ani nenadchne.
(zadáno: 24.6.2012)
Perfektní muzikál, především ale DASHA, která podává opravdu extrémně dobré pěvecké i herecké výkony!!!
(zadáno: 2.2.2015)
(zadáno: 9.12.2011)
(zadáno: 5.10.2015)
Excelentní Radka Coufalová v titulní roli!!!
(zadáno: 12.4.2019)
(zadáno: 11.4.2015)
Z obsazení lze vyzdvihnout M. Písaříka, J. Schneiderovou, A. Hámu nebo V. Stýblovou....
(zadáno: 3.6.2013)
(zadáno: 25.5.2014)
Hra tak trochu o ničem :-/
(zadáno: 17.9.2012)
(zadáno: 25.2.2014)
Nejlepší komedie, kterou jsem v Kalichu viděl! :-)
(zadáno: 26.1.2020)
Silný, dechberoucí příběh rodiny, který může být naprostou realitou. Skvělí K. Herčíková, Z. Fric nebo Š. Komárek (ale i ostatní!!). Daniela Šinkorová je velmi přesvědčivá v hereckém projevu hlavní role, se zpěvem místy bojuje, ale snaží se. Netuctový, komorní muzikál! 85%.
(zadáno: 16.2.2018)
(zadáno: 2.1.2012)
Toto představení mi od začátku přišlo jako nicneříkající příběh, který až na konci začínal dávat smysl. Pro mě to byla asi nejslabší hra, kterou jsem viděl.
(zadáno: 22.8.2018)
Z videných alternací obou obsazení je za mě v roli Elišky presvedcivejsi Marie Křížová a v roli Hofmistyně pak jednoznacne Regina Rázlová.

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>