Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (41)
Helena Grégrová: 13 % (131)
Jan Pařízek: 13 % (112)
Lukáš Dubský: 13 % (78)
Jiří Landa: 14 % (258)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>

(zadáno: 9.12.2011)
My Fair Lady - Divadlo Na Fidlovačce: 60 %
(zadáno: 5.10.2015)
My Fair Lady (ze Zelňáku) - Městské divadlo Brno: 90 %
Excelentní Radka Coufalová v titulní roli!!!
(zadáno: 12.4.2019)
Mýcení - Divadlo Na zábradlí: 60 %
(zadáno: 11.4.2015)
Mýdlový princ - Divadlo Broadway: 70 %
Z obsazení lze vyzdvihnout M. Písaříka, J. Schneiderovou, A. Hámu nebo V. Stýblovou....
(zadáno: 3.6.2013)
Na mělčině - Divadlo Kalich: 60 %
(zadáno: 25.5.2014)
Nahniličko - Divadlo Kalich: 40 %
Hra tak trochu o ničem :-/
(zadáno: 17.9.2012)
Naši furianti - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 25.2.2014)
Natěrač - Divadlo Kalich: 90 %
Nejlepší komedie, kterou jsem v Kalichu viděl! :-)
(zadáno: 16.2.2018)
Neúp!ní - Městské divadlo Kladno: 60 %
(zadáno: 2.1.2012)
Nic nás nezastaví - Studio Ypsilon: 10 %
Toto představení mi od začátku přišlo jako nicneříkající příběh, který až na konci začínal dávat smysl. Pro mě to byla asi nejslabší hra, kterou jsem viděl.
(zadáno: 3.1.2015)
Noc na Karlštejně - Městské divadlo Brno: 70 %
Oproti pražskému nastudování má opět MdB velký náskok :-) Muzikál má energii a celkem i spád, je živý, výkony umělců samozřejmě na 1 :-) Výborná Hanka Holišová. Jen bych zkrátil některé sborové scény, které jsou příliš natažené. Milé uvedení na hudební scéně Mdb...
(zadáno: 22.8.2018)
Noc na Karlštějně - Divadlo Karlštejn: 80 %
Z videných alternací obou obsazení je za mě v roli Elišky presvedcivejsi Marie Křížová a v roli Hofmistyně pak jednoznacne Regina Rázlová.
(zadáno: 30.5.2012)
Nosorožec - Národní divadlo: 60 %
Premiera byla dle meho nazoru vydarena. Prvni cast se mi libila o neco vice, protoze byla zivejsi nez ta druha. Proto hodnotim 60%, inscenaci ovsem urcite doporucuji.
(zadáno: 1.6.2014)
O líné babičce - Divadlo v Dlouhé: 10 %
Bohužel jsem byl zklamaný. Možná jsem něco nepochopil - netuším... Hra se mi zdála dost slabá na zaujetí diváka. Chápu, že je to představení pro děti, myslím si ale, že i takové představení musí zaujmout i dospělého diváka, protože s dětmi dospělí obvykle do divadla chodí a nemohou se přeci celých 120 minut nudit. Jde vlastně o souhru scének, ne o pořádný děj. O přestávce jsem z divadla utekl s nohama napřed, protože se to nedalo vydržet. Nevěřím, že by po přestávce přišel náhlý zázrak, abych mohl představení ohodnotit stejně, jako většina uživatelů, popř. redakce.
(zadáno: 5.5.2019)
Odpočívej ve svém pokoji - Studio DVA divadlo: 80 %
Herecký koncert obou dam v hlavních rolích!
(zadáno: 22.1.2012)
Ohrožené druhy - Národní divadlo: 50 %
(zadáno: 6.5.2013)
Oidipus Tyranus - RockOpera Praha: 10 %
(zadáno: 15.1.2019)
Oskar a růžová paní - Městské divadlo Kladno: 100 %
Velmi dojemný a strhující výkon obou učinkujících!
(zadáno: 14.1.2012)
Osmý světadíl - Divadlo Kalich: 80 %

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>