Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>

(zadáno: 30.5.2012)
Premiera byla dle meho nazoru vydarena. Prvni cast se mi libila o neco vice, protoze byla zivejsi nez ta druha. Proto hodnotim 60%, inscenaci ovsem urcite doporucuji.
(zadáno: 26.11.2012)
Mé hodnocení se vztahuje ke Galakoncertu v Kalichu dne 26. 11. 2012
(zadáno: 22.12.2012)
Musím uznat, že kostýmy a scéna jsou fakt povedené, to se musí nechat - tomu dávám 80%. Ale možná to důležitější jsou účinkující, kteří byli dost odlišní a průměrní. První, co mě po příchodu do divadla trošku zamrzelo, že jsme neměl Báru Basikovou v roli Kapesky, ale poté, co vystoupila Gabriela Urbánková, tak mě to snad i mrzet přestalo, je opravdu skvělá a myslím si, že se Báře v pohodě vyrovná. Kamil Střihavka vystupoval opět s "unuděností". Vadil mi Felix Slováček a dobrý byl Peter Strenáčik. Ostatní byli průměrní - proto pro účinkující 50% a celkem dávám 60.
(zadáno: 27.1.2013)
(zadáno: 25.3.2013)
(zadáno: 22.5.2013)
(zadáno: 3.6.2013)
(zadáno: 9.12.2013)
Příjemná a veselá oddychovka :-)
(zadáno: 20.3.2014)
Vydařená VG. První půlka super, mně se nelíbil začátek půlky druhé, potom ale opět příjemná dohra. Hodnotím jako trochu nadprůměrný divadelní odpočinek.
(zadáno: 26.4.2014)
Vyborne damy Chylkova a Urbankova :-)
(zadáno: 27.5.2014)
Jaroslava Kretschmerová si roli zahrála po delší pauze a fakt paráda. Přijemně strávený večer :-)
(zadáno: 8.6.2014)
Kostýmy, scéna, zpěv, hudba - všechno hezký. Chybí mi ale trochu života v textech. V podvědomí vám nezůstane žádná písnička, možné kromě "Etikety". Texty jsou trochu uspávající, na tom to podle mě stojí.
(zadáno: 19.10.2014)
Michal Kern se mi líbil více, než jeho kolega. Asi to je tím, že role Amila je pojatá jako nesmělá, zatímco Amis vás vtáhne do děje a je "živý". Pro mě taková oddychovka...
(zadáno: 9.11.2014)
Příjemná komedie v čele s dokonalou Mahulenou Bočanovou! Premiéra 9/11.
(zadáno: 20.1.2015)
(zadáno: 2.2.2015)

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>