Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Jan Pařízek: 13 % (121)
Lukáš Dubský: 13 % (86)
Helena Grégrová: 14 % (139)
Jiří Landa: 14 % (266)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>

(zadáno: 2.1.2012)
Toto představení mi od začátku přišlo jako nicneříkající příběh, který až na konci začínal dávat smysl. Pro mě to byla asi nejslabší hra, kterou jsem viděl.
(zadáno: 3.1.2015)
Oproti pražskému nastudování má opět MdB velký náskok :-) Muzikál má energii a celkem i spád, je živý, výkony umělců samozřejmě na 1 :-) Výborná Hanka Holišová. Jen bych zkrátil některé sborové scény, které jsou příliš natažené. Milé uvedení na hudební scéně Mdb...
(zadáno: 22.8.2018)
Z videných alternací obou obsazení je za mě v roli Elišky presvedcivejsi Marie Křížová a v roli Hofmistyně pak jednoznacne Regina Rázlová.
(zadáno: 30.5.2012)
Premiera byla dle meho nazoru vydarena. Prvni cast se mi libila o neco vice, protoze byla zivejsi nez ta druha. Proto hodnotim 60%, inscenaci ovsem urcite doporucuji.
(zadáno: 1.6.2014)
Bohužel jsem byl zklamaný. Možná jsem něco nepochopil - netuším... Hra se mi zdála dost slabá na zaujetí diváka. Chápu, že je to představení pro děti, myslím si ale, že i takové představení musí zaujmout i dospělého diváka, protože s dětmi dospělí obvykle do divadla chodí a nemohou se přeci celých 120 minut nudit. Jde vlastně o souhru scének, ne o pořádný děj. O přestávce jsem z divadla utekl s nohama napřed, protože se to nedalo vydržet. Nevěřím, že by po přestávce přišel náhlý zázrak, abych mohl představení ohodnotit stejně, jako většina uživatelů, popř. redakce.
(zadáno: 8.7.2020)
Krásné a povedené zpracování pohádky. Výborní Aleš Slanina, Eliška Skálová a Jiří Mach. Sálající dobro a energie z celého hereckého obsazení, pěkná hudba, povedené texty, hezké kostýmy, navíc ideální stopáž (1:35h vč pauzy).
(zadáno: 5.5.2019)
Herecký koncert obou dam v hlavních rolích!
(zadáno: 22.1.2012)
(zadáno: 6.5.2013)
(zadáno: 15.1.2019)
Velmi dojemný a strhující výkon obou učinkujících!
(zadáno: 14.1.2012)
(zadáno: 20.1.2015)
(zadáno: 6.12.2014)
Strhující muzikál v hlavní roli s dokonalou Svetlanou Janotovou!
(zadáno: 20.9.2018)
(zadáno: 31.1.2017)
Úžasná Jana Zenáhlíková, na které je vidět, že si svou roli velice užívá! Všichni ostatní je perfektně sekundují :-)
(zadáno: 7.1.2019)
Ve srovnání s kladenským uvedením je tato inscenace naprosto nezajímavá svým zpracováním. Chudá, ošklivá scéna, z hereckých výkonů žádný přesah, možná snad Petra Jungmanová, která mne zaujala více než J. Mílová v Kladně.
(zadáno: 2.4.2012)
(zadáno: 4.12.2014)
(zadáno: 7.4.2017)
Velmi hezká hudba a povedené libreto! Skvělé kostýmy Romana Šolce. Slabší scéna, jako rušivý element je pro mě i zbytek z Fantoma opery - lustr, loze, atp. Z obsazení reprízy 6/4 nejlepší Pavel Vítek, velmi mne překvapil, dále Eliss Ochmanová, a to zejména její zpěv. Ústřední dvojice: Michaela Gemrotová, herecky jistá, zpěv velmi povedený a Marian Vojtko, který podává svůj standardní výkon. Určitě se rád podívám také na opačnou dvojici, a to Grossová&Matuš-).

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>