Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (136)
Jan Pařízek: 13 % (116)
Lukáš Dubský: 13 % (81)
Jiří Landa: 14 % (260)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>

(zadáno: 6.5.2013)
(zadáno: 15.1.2019)
Velmi dojemný a strhující výkon obou učinkujících!
(zadáno: 14.1.2012)
(zadáno: 20.1.2015)
(zadáno: 6.12.2014)
Strhující muzikál v hlavní roli s dokonalou Svetlanou Janotovou!
(zadáno: 20.9.2018)
(zadáno: 31.1.2017)
Úžasná Jana Zenáhlíková, na které je vidět, že si svou roli velice užívá! Všichni ostatní je perfektně sekundují :-)
(zadáno: 7.1.2019)
Ve srovnání s kladenským uvedením je tato inscenace naprosto nezajímavá svým zpracováním. Chudá, ošklivá scéna, z hereckých výkonů žádný přesah, možná snad Petra Jungmanová, která mne zaujala více než J. Mílová v Kladně.
(zadáno: 2.4.2012)
(zadáno: 4.12.2014)
(zadáno: 7.4.2017)
Velmi hezká hudba a povedené libreto! Skvělé kostýmy Romana Šolce. Slabší scéna, jako rušivý element je pro mě i zbytek z Fantoma opery - lustr, loze, atp. Z obsazení reprízy 6/4 nejlepší Pavel Vítek, velmi mne překvapil, dále Eliss Ochmanová, a to zejména její zpěv. Ústřední dvojice: Michaela Gemrotová, herecky jistá, zpěv velmi povedený a Marian Vojtko, který podává svůj standardní výkon. Určitě se rád podívám také na opačnou dvojici, a to Grossová&Matuš-).
(zadáno: 27.1.2015)
Kladenská verze této hry na mě nepřenášela žádné emoce, tak jako tomu bylo v Brně...
(zadáno: 30.11.2014)
Dojemný příběh plný emocí a náhlých zvratů. Z herců bych vyzdvihl Hanu Holišovou, Alenu Antalovou a paní Kolářovou. Samozřejmě také hlavního hrdinu!!!
(zadáno: 16.5.2015)
Viděl jsem jen 1. půlku, ale to mi opravdu stačilo. Oproti zpracováním v jiných městech se ta pražská povedla snad nejméně. Nijaký Jan Cina, za "vlasy" přitažená role Petra Vančury, uječená Z. Stavná - prostě hrůza. Jediný opravdu dobrý je Marek Daniel v roli otce. U téhly hry by se člověk nudit neměl :-/ Viděna premiéra 12/5.
(zadáno: 23.3.2016)
Výborná hra s ještě lepšími herci. Yvetta Blanarovičová naprosto exceluje ve své roli matky! Uvěřitelný herecký projev, který na diváka přenese veškeré emoce! Oba pokrevní bratři jsou sehraní a myslím, že své věkové a životní linie hrají s naprostou jistotou a úspěchem. Dále pak chválím výkon druhé matky, Ireny Vackové. Určitě doporučuji na tento muzikál zajet, vyplatí se to! :)
(zadáno: 3.9.2012)
Ukázkový příklad toho, že ne vždy se vyplatí chodit na VG - tu jsem měl na slabých 50% s tím, že zpívala Kateřina Steinerová. Po druhé jsem muzikál viděl v hlavní roli s Nelou Pociskovou a to byl opravdový zážitek, proto už souhlasím s vysokými procenty, které udělily divadelní kritici. Nela Pocisková a Přemysl Pálek jsou výbornou dvojkou! Zato Pavla Vítka bych moc na jeviště nepouštěl :-) - ale to je jen věc názoru.
(zadáno: 26.7.2016)

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>