Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (41)
Helena Grégrová: 13 % (131)
Jan Pařízek: 13 % (112)
Lukáš Dubský: 13 % (78)
Jiří Landa: 14 % (258)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 30.11.2014)
Podivný případ se psem - Městské divadlo Brno: 100 %
Dojemný příběh plný emocí a náhlých zvratů. Z herců bych vyzdvihl Hanu Holišovou, Alenu Antalovou a paní Kolářovou. Samozřejmě také hlavního hrdinu!!!
(zadáno: 24.2.2013)
Mary Poppins - Městské divadlo Brno: 100 %
(zadáno: 10.7.2016)
Mendel aneb Vzpoura hrášků - Městské divadlo Brno: 100 %
Úžasný! Ani minutu jsem se nenudil, protože je to originální! Milan Němec nejlepší a největší tahoun. Dále výborní Lukáš Janota a Andrea Zelová.
(zadáno: 24.2.2017)
Kráska a zvíře - Východočeské divadlo Pardubice: 100 %
Nádherné-)! Pekna scena, bohate kostymy, prijemna hudba, vyborni herci, zejmena stoji za zminku Milan Nemec! Pohadka, ktera v cloveku zanecha krasny pocit!)
(zadáno: 6.12.2014)
Papežka - Městské divadlo Brno: 100 %
Strhující muzikál v hlavní roli s dokonalou Svetlanou Janotovou!
(zadáno: 10.3.2018)
Krás(k)a na scéně - Městské divadlo Mladá Boleslav: 100 %
95%.
Výborné zpracování krásné hry se skvělým Danielem Bambasem v hlavní roli!
(zadáno: 26.4.2017)
Rebecca - Národní divadlo moravskoslezské: 100 %
Muzikál REBECCA je pro mě jeden z nejzajímavější, ale hlavně nejnapínavějších vůbec. Výkony VŠECH účinkujících v hlavních rolích velmi zdařilé a uvěřitelné (alternace Šnytová, Novotný, Savka), až na Michaelu Horkou, která roli Mrs. Danvers ztvárnila pro mne naprosto fascinujícím způsobem! Za tuto roli by zasloužila minimálně nominace na Thálii. Dílo oplývá krásnou hudbou a velmi povedeným překladem M. Prostějovského. Myslím si, že se jedná o zatím nejlepší muzikál této divadelní sezóny :-)!!!
(zadáno: 29.9.2018)
Kočky - Národní divadlo moravskoslezské: 100 %
Úžasný-) Nejlepší nastudování tohoto muzikálu, které jsem viděl (Plzeň, Brno a Bratislava). Všichni sehraní, pohybově i pěvecky bez chyby. Moc hezké kostýmy. Nesmím opomenout zmínit Hanu Fialovou - její "Vzpomínky" jsou ty nejhezčí, které jsem kdy zatím slyšel....
Alt: Fialová, Čiernik, Fialová, Gabrišová, Hudec, Horká, Novotný, Dang Van, Savka...
(zadáno: 15.1.2019)
Oskar a růžová paní - Městské divadlo Kladno: 100 %
Velmi dojemný a strhující výkon obou učinkujících!
(zadáno: 23.4.2019)
Duch - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 100 %
Jeden z u nás nejpovedenějších muzikálů v současné době. Hudba, scéna, kostýmy - super. Skvělí herci v ustřední trojici - Sam / Molly a Karl. Celému představení ovšem vládne Dasha coby Oda Mae. Její výkon je až neuvěřitelný, bravúrné odzpíváno, zatančeno, ale především zahráno!!! Zaslouženě sklízí největší ovace...doufám, že toto zvárnění Ody Mae zaslouží minimálně nominaci na cenu Thalie. 95%.
(zadáno: 15.5.2019)
Billy Elliot - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 100 %
Nemá smysl se sáhodlouze rozepisovat. Plzeňský BILLY ELLIOT je prostě dokonalý a patří ke špičce českého muzikálu. Viděno v premiérovém obsazení 11/6. Mohu porovnat s londýnským uvedením a mohu říci, že se mi česká verze líbí více, a to hlavně nábojem a atmosférou, kterou náš BILLY má. Bravo celému tvůrčímu týmu a všem účinkujícím!!!
(zadáno: 10.4.2019)
Modrý pavilón - Městské divadlo Kladno: 90 %
85%. Především skvělá režie! Svižná a celou dobu napínavá hra, která stále graduje. Herecké výkony VŠECH účinkujících na jedničku :-)
(zadáno: 18.12.2011)
Carmen - Hudební divadlo Karlín: 90 %
(zadáno: 24.6.2012)
Monty Python’s Spamalot - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 90 %
Perfektní muzikál, především ale DASHA, která podává opravdu extrémně dobré pěvecké i herecké výkony!!!
(zadáno: 19.4.2015)
Mamma Mia! - Kongresové centrum: 90 %
Mamma Mia! se od prosincove premiery vyrazne zlepsila. Ozvuceni je jiz bezchybne, skvely orchestr hudebni zazitek umocnuje. Z nekolika repriz, ktere jsem videl musim zminit L. Machalkovou - vyborna Donna! Hanka Holisova a Ivama Korolova jsou srovnatelne dobre Sophie. Jako Tanya u me vede Olga Lounova. Naopak Noskova je hrozna. Rosie samozrejme Hanka K., naopak J. Asterova je omyl...Rad bych videl J. Kretschmerovou ;-) Skoda, ze muzikal zklamal nekolik stovek prosincovych divaku, kteri mu kvuli silenemu ozvuceni ani nerozumeli. Jsem rad, ze s tim pohnuli a je to konecne poradny muzikal!
(zadáno: 3.5.2015)
Dracula - Hudební divadlo Karlín: 90 %
Strhující návrat této legendy. Výrazně lepší než před pár lety v Hybernii, byť jen živý orchestr dodá muzikálu "říz". D. Hůlka je až na vizáž stále geniálním Draculou. L. Machálková jako Lorraine též skvělá, i když rád bych viděl Kamilu Nývltovou. Eva Burešová coby Adriana / Sandra překvapila (mile) :-), do teď jsem ji neznal. Dále výborné nymfy v čele s Hankou Křížkovou. Jedinou výhradu mám k M. Poštovi, který je opět tragický! - proč tento pán nemá soudnost a už neučinkuje v muzikálu :-/ Celkově jsem ale nadšený, bouřlivé ovace můj dojem jen stvrzují ;-)
(zadáno: 1.4.2014)
Babička - Divadlo Na Fidlovačce: 90 %
Dnes jsem měl tu čest shlédnout Babičku. Po celou dobu představení jsem neměl ani minutu na to, abych se nudil. Nejvíce mě nadchly přesvědčující výkony VŠECH herců a v neposlední řadě i skvělé zpracování. Také hudba k představení se povedla. Za to všechno: 90 % :-)
(zadáno: 27.9.2017)
IAGO - Divadlo Hybernia: 90 %
Viděl jsem muzikál i v SR a u nás se podle mě téměř neliší. Je jiný, než ostatní muzikály, není sladkobolný, má spád a dobrou hudbu. Na VG 20/9 se mi více líbila A. J. SLOVÁČKOVÁ, než L. Černíková 23/9 - nemá dostatečný hlasový rozsah. Lukáš Adamec jako Othello velmi dobrý výkon, především zpěvem. Dále stojí za zmínění A. Stanková, M. Peroutka či DASHA, která skvěle ovládá dvojroli Bahyii a Chiefky, je herecky přesná a má dokonalý hlas evokující arabskou tanečnici :-))) IAGO, Petr Vondráček - zdařilý projev, rád se podívám někdy na J. Ledeckého.
(zadáno: 18.6.2015)
Generálka - Divadlo Na Jezerce: 90 %
Klobouk dolů - geniální výkon paní Bohdalové a R. Holuba. Ani minutu jsem se nenudil!
(zadáno: 18.1.2014)
Tramvaj do stanice Touha - Činoherní klub: 90 %
Skvělé výkony hlavních herců! Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 3.6.2014)
Sněhurka a sedm závodníků - Divadlo Hybernia: 90 %
Úžasné výkony všech účinkujících, především ale Ivy Marešové v roli Ježibaby! Zábavné a hlavně kvalitní představení, které zaujme i většího diváka. Obs.: Nývltová, Dolinová, Tomeš, Marešová...
(zadáno: 22.1.2015)
Funny Girl - Národní divadlo moravskoslezské: 90 %
Naprosto excelentni vykon Moniky Absolonove. Procitene, skvele odehrane a odzpivane! Vsichni ostatni byli take vyborni. Urcite se vyplati udelat si vylet z Prahy:-)
(zadáno: 13.9.2014)
Velká mořská víla - Klicperovo divadlo Hradec Králové: 90 %
Hradec opět nezklamal!!!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>