Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (125)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (141)
Jiří Landa: 14 % (270)
Lukáš Dubský: 14 % (91)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 24.2.2013)
(zadáno: 30.11.2014)
Dojemný příběh plný emocí a náhlých zvratů. Z herců bych vyzdvihl Hanu Holišovou, Alenu Antalovou a paní Kolářovou. Samozřejmě také hlavního hrdinu!!!
(zadáno: 6.12.2014)
Strhující muzikál v hlavní roli s dokonalou Svetlanou Janotovou!
(zadáno: 10.7.2016)
Úžasný! Ani minutu jsem se nenudil, protože je to originální! Milan Němec nejlepší a největší tahoun. Dále výborní Lukáš Janota a Andrea Zelová.
(zadáno: 24.2.2017)
Nádherné-)! Pekna scena, bohate kostymy, prijemna hudba, vyborni herci, zejmena stoji za zminku Milan Nemec! Pohadka, ktera v cloveku zanecha krasny pocit!)
(zadáno: 26.4.2017)
Muzikál REBECCA je pro mě jeden z nejzajímavější, ale hlavně nejnapínavějších vůbec. Výkony VŠECH účinkujících v hlavních rolích velmi zdařilé a uvěřitelné (alternace Šnytová, Novotný, Savka), až na Michaelu Horkou, která roli Mrs. Danvers ztvárnila pro mne naprosto fascinujícím způsobem! Za tuto roli by zasloužila minimálně nominace na Thálii. Dílo oplývá krásnou hudbou a velmi povedeným překladem M. Prostějovského. Myslím si, že se jedná o zatím nejlepší muzikál této divadelní sezóny :-)!!!
(zadáno: 10.3.2018)
95%.
Výborné zpracování krásné hry se skvělým Danielem Bambasem v hlavní roli!
(zadáno: 29.9.2018)
Úžasný-) Nejlepší nastudování tohoto muzikálu, které jsem viděl (Plzeň, Brno a Bratislava). Všichni sehraní, pohybově i pěvecky bez chyby. Moc hezké kostýmy. Nesmím opomenout zmínit Hanu Fialovou - její "Vzpomínky" jsou ty nejhezčí, které jsem kdy zatím slyšel....
Alt: Fialová, Čiernik, Fialová, Gabrišová, Hudec, Horká, Novotný, Dang Van, Savka...
(zadáno: 15.1.2019)
Velmi dojemný a strhující výkon obou učinkujících!
(zadáno: 23.4.2019)
Jeden z u nás nejpovedenějších muzikálů v současné době. Hudba, scéna, kostýmy - super. Skvělí herci v ustřední trojici - Sam / Molly a Karl. Celému představení ovšem vládne Dasha coby Oda Mae. Její výkon je až neuvěřitelný, bravúrné odzpíváno, zatančeno, ale především zahráno!!! Zaslouženě sklízí největší ovace...doufám, že toto zvárnění Ody Mae zaslouží minimálně nominaci na cenu Thalie. 95%.
(zadáno: 15.5.2019)
Nemá smysl se sáhodlouze rozepisovat. Plzeňský BILLY ELLIOT je prostě dokonalý a patří ke špičce českého muzikálu. Viděno v premiérovém obsazení 11/6. Mohu porovnat s londýnským uvedením a mohu říci, že se mi česká verze líbí více, a to hlavně nábojem a atmosférou, kterou náš BILLY má. Bravo celému tvůrčímu týmu a všem účinkujícím!!!
(zadáno: 18.12.2011)
(zadáno: 24.6.2012)
Perfektní muzikál, především ale DASHA, která podává opravdu extrémně dobré pěvecké i herecké výkony!!!
(zadáno: 3.9.2012)
Ukázkový příklad toho, že ne vždy se vyplatí chodit na VG - tu jsem měl na slabých 50% s tím, že zpívala Kateřina Steinerová. Po druhé jsem muzikál viděl v hlavní roli s Nelou Pociskovou a to byl opravdový zážitek, proto už souhlasím s vysokými procenty, které udělily divadelní kritici. Nela Pocisková a Přemysl Pálek jsou výbornou dvojkou! Zato Pavla Vítka bych moc na jeviště nepouštěl :-) - ale to je jen věc názoru.
(zadáno: 18.1.2014)
Skvělé výkony hlavních herců! Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 25.2.2014)
Nejlepší komedie, kterou jsem v Kalichu viděl! :-)
(zadáno: 1.4.2014)
Dnes jsem měl tu čest shlédnout Babičku. Po celou dobu představení jsem neměl ani minutu na to, abych se nudil. Nejvíce mě nadchly přesvědčující výkony VŠECH herců a v neposlední řadě i skvělé zpracování. Také hudba k představení se povedla. Za to všechno: 90 % :-)
(zadáno: 3.6.2014)
Úžasné výkony všech účinkujících, především ale Ivy Marešové v roli Ježibaby! Zábavné a hlavně kvalitní představení, které zaujme i většího diváka. Obs.: Nývltová, Dolinová, Tomeš, Marešová...
(zadáno: 13.9.2014)
Hradec opět nezklamal!!!
(zadáno: 19.4.2015)
Mamma Mia! se od prosincove premiery vyrazne zlepsila. Ozvuceni je jiz bezchybne, skvely orchestr hudebni zazitek umocnuje. Z nekolika repriz, ktere jsem videl musim zminit L. Machalkovou - vyborna Donna! Hanka Holisova a Ivama Korolova jsou srovnatelne dobre Sophie. Jako Tanya u me vede Olga Lounova. Naopak Noskova je hrozna. Rosie samozrejme Hanka K., naopak J. Asterova je omyl...Rad bych videl J. Kretschmerovou ;-) Skoda, ze muzikal zklamal nekolik stovek prosincovych divaku, kteri mu kvuli silenemu ozvuceni ani nerozumeli. Jsem rad, ze s tim pohnuli a je to konecne poradny muzikal!
(zadáno: 22.1.2015)
Naprosto excelentni vykon Moniky Absolonove. Procitene, skvele odehrane a odzpivane! Vsichni ostatni byli take vyborni. Urcite se vyplati udelat si vylet z Prahy:-)
(zadáno: 3.5.2015)
Strhující návrat této legendy. Výrazně lepší než před pár lety v Hybernii, byť jen živý orchestr dodá muzikálu "říz". D. Hůlka je až na vizáž stále geniálním Draculou. L. Machálková jako Lorraine též skvělá, i když rád bych viděl Kamilu Nývltovou. Eva Burešová coby Adriana / Sandra překvapila (mile) :-), do teď jsem ji neznal. Dále výborné nymfy v čele s Hankou Křížkovou. Jedinou výhradu mám k M. Poštovi, který je opět tragický! - proč tento pán nemá soudnost a už neučinkuje v muzikálu :-/ Celkově jsem ale nadšený, bouřlivé ovace můj dojem jen stvrzují ;-)
(zadáno: 18.6.2015)
Klobouk dolů - geniální výkon paní Bohdalové a R. Holuba. Ani minutu jsem se nenudil!
(zadáno: 26.9.2015)
Celkově velice vydařený muzikál, především na pražské poměry, vyrovná se provedení v Bratislavě s Nelou Pociskovou a P. Vyskočilem. Krásná hudba, povedené libreto, hezké kostýmy, i režie až na pár maličkostí fajn. V obsazení bych měl výtky jen k T. Navrátilové (Julie), položením hlasu zde nezapadá. Výborní Radka Fišarová v roli Chůvy a Martin Růža jako Páter Lorezno, dá se říct, že K. Střihavka by zdaleka tak nejspíš neoslnil!!! R. Jícha, Aleš Slanina také dobří! Hraběnky Kapulet a Montek dobré, ikdyž přiznávám, určitě se půjdu podívat na jména - B. Basiková a L. Machálková nebo J. Čvančarová.
(zadáno: 5.10.2015)
Excelentní Radka Coufalová v titulní roli!!!

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>