Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (123)
Lukáš Dubský: 13 % (89)
Pavla Haflantová: 13 % (43)
Helena Grégrová: 14 % (140)
Jiří Landa: 14 % (268)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>

(zadáno: 22.2.2015)
Od standardních výkonů (např. Vitázek a Jícha), přes strhující show Z. Herfortové v roli Ody Mae (přál bych jí výhru Thálie!) až ke špatné I. Odehnalové, coby Molly. Její zpěv je špatný, herecky nevýrazná... Škoda, že jsem neměl štěstí na Svetlanu :-/ Celkově to není muzikál v pravém slova smyslu, jako třeba Flashdance nebo Zorro, atp. Jak již někteří píší, převažuje zde více činohry, neodnesete si žádný "hit". Líbily se mi laserové, světelné a promítací techniky. Za mě lepší průměr z repertoáru MdB.
(zadáno: 18.5.2015)
(zadáno: 30.1.2016)
Ze vsech hereckych vykonu me nejvice zaujala a za vyzdvihnuti stoji Radka Coufalova! Jinak celkove lehce nadprumerny muzikal.
(zadáno: 4.7.2015)
Paní Stašová má můj obdiv za to, že bezmála 3 hodiny zvládá hrát sama, za to všechna čest :) Nicméně musím říci, že některé jiné one woman show, jako například Hvězda s Evou Holubovou nebo Můj báječný rozvod Elišky Balzerové se mi líbily více...
(zadáno: 7.8.2015)
(zadáno: 13.11.2015)
(zadáno: 15.11.2015)
65%. Nejprve musím pochválit výbornou Katarínu Hasprovou!!! Mrzí mě, že jsme neviděli Tomáše Savku, byli by dobrá dvojka, R. Harok místy dost pěvecky pokulhával. Jako celek lepší průměr.
(zadáno: 3.12.2015)
Příjemná oddychovka v dobrými herci :-)
(zadáno: 26.7.2016)
Vyrovnane vykony vsech ucinkujicich. Letni oddychovka, od ktere nelze cekat vic, nez se si odpocinete, pobavite a nemusite nad nicim premyslet.
(zadáno: 4.12.2016)
(zadáno: 4.12.2016)
Vyborna Jana Zenahlikova!!!!
(zadáno: 6.12.2016)
(zadáno: 14.1.2017)
(zadáno: 16.1.2017)
(zadáno: 30.1.2017)
Zajimave, ikdyz predevsim ve druhe puli hodne nudne. Z hereckeho obsazeni zaujali jen Marketa Sedlackova a Hana Holisova, obe maji ovsem maly prostor, resp role. Pro me dalsi lehce nadprumerny muzikal (55%) z novinek MdB. ......Kde jsou casy Mary Poppins, Zorra nebo treba Ducha :-/
(zadáno: 13.3.2017)
Hra pobavi, ale je tak nejak " o nicem"...
(zadáno: 16.5.2017)
Z účinkujících mne zaujal jen Peter Cmorik v titulní roli Jesuse, který, si myslím, by svým výkonem "strčil do kapsy" Kamila Střihavku z pražského nastudování, které se mi i tak přeci jen líbí více....
(zadáno: 26.6.2017)

Další stránky hodnocení: << < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>