Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Helena Grégrová: 13 % (138)
Jan Pařízek: 13 % (121)
Lukáš Dubský: 13 % (84)
Jiří Landa: 14 % (262)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 23.3.2016)
Výborná hra s ještě lepšími herci. Yvetta Blanarovičová naprosto exceluje ve své roli matky! Uvěřitelný herecký projev, který na diváka přenese veškeré emoce! Oba pokrevní bratři jsou sehraní a myslím, že své věkové a životní linie hrají s naprostou jistotou a úspěchem. Dále pak chválím výkon druhé matky, Ireny Vackové. Určitě doporučuji na tento muzikál zajet, vyplatí se to! :)
(zadáno: 29.12.2016)
Za takovy vykon, jaky podava Pavla Tomicova, by se zaslouzila Thalie!) Predstaveni plne energie vsech ucinkujicich, parada... !
(zadáno: 31.1.2017)
Úžasná Jana Zenáhlíková, na které je vidět, že si svou roli velice užívá! Všichni ostatní je perfektně sekundují :-)
(zadáno: 1.5.2017)
Výborní Zuzana Slavíková a Miroslav Etzler!
(zadáno: 30.5.2017)
Skvělé výkony - Antalová, Ptáčková, Janotová a Coufalová. Zbytek obsazení ale také dobrý. Chválím působivou hudbu... na to, že jsem nečetl knižní předlohu, jsem se v ději dobře orientoval.
(zadáno: 27.9.2017)
Viděl jsem muzikál i v SR a u nás se podle mě téměř neliší. Je jiný, než ostatní muzikály, není sladkobolný, má spád a dobrou hudbu. Na VG 20/9 se mi více líbila A. J. SLOVÁČKOVÁ, než L. Černíková 23/9 - nemá dostatečný hlasový rozsah. Lukáš Adamec jako Othello velmi dobrý výkon, především zpěvem. Dále stojí za zmínění A. Stanková, M. Peroutka či DASHA, která skvěle ovládá dvojroli Bahyii a Chiefky, je herecky přesná a má dokonalý hlas evokující arabskou tanečnici :-))) IAGO, Petr Vondráček - zdařilý projev, rád se podívám někdy na J. Ledeckého.
(zadáno: 26.2.2018)
Úžasný herecký koncert, moc pěkná hra!
(zadáno: 28.2.2018)
Skvělá hra! Výborné výkony Jany Zenahlíkové a Jaromíry Mílové.
(zadáno: 11.6.2018)
...jen Dracula by snesl více démoničnosti.
(zadáno: 22.8.2018)
85%. Alt.: Korn, Tomeš, Nekudová, Pálek.
(zadáno: 17.9.2018)
Silné a působivé. Všichni herci skvělí-)
(zadáno: 21.10.2018)
85%. Úžasný L. Janota - konečně má od doby Zorra pořádnou roli! Anna Fialová skvělý zpěv. Jaroslava Kretschmerová, ikdyž má málo prostoru je také super!
Pěkné kostýmy, chytlavá hudba, ....
Výborný muzikál v HdK,který nemusí být založený na jménech a i tak nadmíru splní očekávání.
(zadáno: 7.12.2018)
85%. Za mě lepší a živější verze nez v MdB. Skvělá Iva Pazderkova, která mne překvapila take svým čistým a hezkým zpěvem. Dále Pavla Tomicová, Lukáš Rous, Martina Šťastná nebo Sandra Pogodová. Celkový dojem jen místy kazí příliš hlasitý hudební podklad způsobující nerozumění zpívanému textu....
(zadáno: 10.4.2019)
85%. Především skvělá režie! Svižná a celou dobu napínavá hra, která stále graduje. Herecké výkony VŠECH účinkujících na jedničku :-)
(zadáno: 14.10.2019)
85%. Velmi příjemný večer!
(zadáno: 29.10.2019)
Mamma Mia! jsem viděl na West End, v Bratislavě a Praze. Tomuto uvedení ubírají na kvalitě aranže ,které se mi fakt nelíbí. Upravené texty nakonec nejsou špatné. Dále hezká scéna. Company by mohla být lepší. Kostýmy normální... Viděno 2x 28/10. Je zde velmi rozhodující viděné obsazení. I. Vaňková je fajn Donna, ale tím to končí. Dále nezaujme Z. Skálová, M. Havelka nebo B. Remišová. Naopak fajn alternace jsou V. Skála, L. Bergerová, P. Šimberová či J. Musilová a především za mně NEJLEPŠÍ českou Donnou je Markéta Sedláčková, která dala roli emoce, šťávu a skvělé pěvecké provedení.
(zadáno: 30.10.2019)
Skvělá hlavní dvojice L. Burian a A. Kulovaná!
(zadáno: 2.11.2019)
Děj relativně dobrý, podle mně realističtější než u Světadílu. Choreografie díky J. Ďurovčíkovi opět super. Pokulhává zde ale company, což není v Kalichu zvykem. To ale zastiňují pěvecky geniální Roman Tomeš, Marie Křížová nebo Tomáš Löbl. Z činoherní role zde vyniká naprosto bezchybná Marika Procházková, nutno zmínit, že i hezky zpívá....Konečně zas fajn muzikál v Kalichu. (85%)
(zadáno: 26.1.2020)
Silný, dechberoucí příběh rodiny, který může být naprostou realitou. Skvělí K. Herčíková, Z. Fric nebo Š. Komárek (ale i ostatní!!). Daniela Šinkorová je velmi přesvědčivá v hereckém projevu hlavní role, se zpěvem místy bojuje, ale snaží se. Netuctový, komorní muzikál! 85%.
(zadáno: 28.2.2020)
Úžasný! Skvělá hudba, režie, kostýmy.... Asi jedinečný výkon Tomáše Havlínka v hlavní roli. Dále hezké ztvárnění rolí P. Konášem, T. Klusem nebo I. Machalovou.
V tomto žánru naprosto parádní počin s gradujícím dějem, emocemi, napětím....
95%
(zadáno: 3.4.2017)
Jako celek určitě příjemné a zajímavé, další vydařená premiéra! Z T. Hrona jsem měl celé dvě a půl hodiny rozpačitý dojem, ovšem, je obstojný. Hvězdou hry je bezesporu Jana Zenáhlíková!!! B. Vovsíková příjemná a role ji sedne. Všichni ostatní v menších rolí podávají vyrovnané a standardní výkony.
(zadáno: 15.12.2011)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>