Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (40)
Jan Pařízek: 13 % (106)
Lukáš Dubský: 13 % (76)
Helena Grégrová: 14 % (125)
Jiří Landa: 14 % (251)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 21.2.2015)
Evita - Studio DVA divadlo: 80 %
Výborní P. Strenáčik a V. Vyoralová. Naprosto tristní výkon Karla Rodena - první adept na "hrůzovýkon roku" do příští ankety. Zpěv tragický a herecky, jakoby se role bál. Dovedu se v této roli představit např. Petra Štěpánka. A samozřejmě naprosto vynikající Monika Absolonová, coby Eva Perón!!!
(zadáno: 18.5.2015)
Jméno - Městské divadlo Brno: 80 %
(zadáno: 13.6.2015)
Johnny Blue - Městské divadlo Brno: 80 %
Výborní Svetlana Janotová, Jiří Mach a Andrea Březinová. Ostatní vč. company standardni vykony, poutavý příběh. Nechci nic zakřiknout, ale Brno mě snad nikdy nezklame :)
(zadáno: 22.1.2014)
Hamlet - Švandovo divadlo: 80 %
Moderní a živý Hamlet. Představení se mi líbilo, jen bych ale trochu zkrátil některé scény, abych se nezačínal nudit. Nicméně výkony herců parádní a režie také fajn. Za mě 75 %.
(zadáno: 13.9.2013)
Mauglí - Divadlo Kalich: 80 %
Slabších 80 %. Premiéra byla velice vydařená, výkony všech účinkujících byly průměrné až nadprůměrné - z těch lepších např.: Jiří Korn, Csongor Kassai nebo Jiří Zonyga. Skvělá režie a choreografie. Divadlo Kalich opět nezklamalo :-)
(zadáno: 28.11.2013)
Děvčátko – Vánoční příběh - Studio DVA divadlo: 80 %
Obsazení: Stryková, Vančurová, Mauréry, Absolonová, Chýlková,... Moc se mi líbila hudba, texty a děj jsou také zajímavé a celkově na mě představení přenášelo atmosféru Vánoc, což splňuje jeho poslání :-) Za mě 85 %
(zadáno: 2.3.2015)
Chaos - Komorní činohra: 80 %
Dnesni repriza byla v alternaci s Monikou Zoubkovou. Vubec mi neprisla spatna, ba naopak, ve sve roli se mi libila. Ma i nejvetsi prostor ze vsech ucinkujicich a urcite nejakym spatnym vykonem nevybocovala.
(zadáno: 8.12.2014)
Zlomatka - Divadlo v Řeznické: 80 %
(zadáno: 4.10.2014)
Horečka sobotní noci - Divadlo Kalich: 80 %
Premiéra 30/9: Horečka sobotní noci mě nadchla především pěvecky, zvláště pak J. Kříž, před kterým bychom my, všichni diváci, měli "smekat". Ikdyž nejsem jeho skalním fandou, v Horečce mě nadchnul! Dále pak R. Tomeš s jeho "Tragedy" - to alespoň pro mě byl největší hit muzikálu. Zmínit musím také taneční výkony VŠECH účinkujících - obdivuju company, které dal choreograf opravdu zabrat. Světelný desing je vkusný, ale pro diváky, kteří sedí naproti reflektoru v předních řadách (jako zrovna já), není úplně příjemný. Dějově jsem čekal více, ale tanec a zpěv vše předčí! Určitě se na HSN vydejte :)
(zadáno: 21.5.2015)
Fantom opery - Goja Music Hall: 80 %
Jako celek hodnotím velmi kladně. Nádherná výprava, scéna, nadprůměrné výkony všech účinkujících. Samozřejmě je třeba zmínit Mariána Vojtko, alias Fantoma opery - je si ve své roli naprosto jistý, pěvecký projev opět bez chyby a herecky též fajn :-) Dále Monika Sommerová a Bohuš Matuš, ti se mi také líbili...
(zadáno: 19.9.2014)
Sněhová královna - Divadlo Hybernia: 80 %
Jako Sněhová královna u mě vede Mahulena Bočanové, pro kterou si myslím, že je role jako stvořená :-) Na Dádě je vidět nervozita.
ONA Nosková přehrává, hraje si na "hauptku", kterou není. Linda Finková zpívá a hraje s citem, je výborně uvěřitelnou zlou rádkyní.
ON Barták - standart, Streno výborný, Olšovský vyniká herecky.
Gerda Korolová vynikající, Slováčková ujde, Sejnová dobrá
Kay Kopečný úžasný hlas, přirovnal bych k Janu Urbanovi z HDK. Na Gránském mi něco chybí.

Celkově myslím, že je to jeden z nejvydařenějších rodinných muzikálů, příjemně pohladí na duši :)
(zadáno: 25.9.2017)
Skleněný pokoj - Městské divadlo Brno: 80 %
Skvělé a vyrovnané výkony všech účinkujících! Zajímavý příběh, při jehož délce 3,5hod jsem se ani na chvíli nenudil...
(zadáno: 8.3.2016)
Splašené nůžky - Městské divadlo Brno: 80 %
85%. Skvělé provedení plné energie!!!
(zadáno: 13.9.2012)
Tři holky jako květ - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
Moc pěkné představení, já dávám hodně dobrých 80%!!!
(zadáno: 5.3.2012)
Lucrezia Borgia - Divadlo Hybernia: 80 %
(zadáno: 14.1.2012)
Osmý světadíl - Divadlo Kalich: 80 %
(zadáno: 2.2.2015)
Dáma s kaméliemi - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 80 %
Excelentní výkon Sabiny Laurinové spolu se všemi dalšími herci!
(zadáno: 21.12.2016)
Mefisto - Divadlo Hybernia: 80 %
Mefisto me opravdu skvele prekvapil!) alt. - Vojtek, Rysavy, Korolova, Maresova...75%.
(zadáno: 31.10.2016)
Limonádový Joe - Městské divadlo Brno: 80 %
Velmi mile mne prekvapil Kristian Pekar! Samozrejme se mi libila Jana Musilova coby Tornado Lou.!)
(zadáno: 5.10.2016)
Její pastorkyňa - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Jsem rád, že jsem mohl vidět paní Havlovou v tak vydařené roli!
(zadáno: 22.8.2018)
Noc na Karlštějně - Divadlo Karlštejn: 80 %
Z videných alternací obou obsazení je za mě v roli Elišky presvedcivejsi Marie Křížová a v roli Hofmistyně pak jednoznacne Regina Rázlová.
(zadáno: 20.8.2016)
Ray Bradbury’s ‘2116’ - Divadlo Semafor: 80 %
Na celem souboru je videt nadseni a vysoke nasazeni. Nejvice me zaujali Tomas Vanek, Misa Horka, Milan Malinovski a Olga Lounova. Vyborna hudba, pekne kostymy... povedeny kousek!)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>