Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (143)
Lukáš Dubský: 13 % (121)
Pavla Haflantová: 13 % (49)
Helena Grégrová: 14 % (167)
Jiří Landa: 14 % (285)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 30.1.2016)
Z alternaci Marketa Sedlackova a Ivana Vankova, obe velmi obstojne sve role zvladly-)
(zadáno: 8.3.2016)
85%. Skvělé provedení plné energie!!!
(zadáno: 8.3.2016)
Výborná J. Kretschmerová i všichni další...
(zadáno: 5.10.2016)
Jsem rád, že jsem mohl vidět paní Havlovou v tak vydařené roli!
(zadáno: 10.10.2016)
Vyborna komedie!) z Alternaci videno se Svetlanou Janotou a Janou Musilovou!) pecka
(zadáno: 31.10.2016)
Velmi mile mne prekvapil Kristian Pekar! Samozrejme se mi libila Jana Musilova coby Tornado Lou.!)
(zadáno: 5.3.2017)
(zadáno: 7.4.2017)
Velmi hezká hudba a povedené libreto! Skvělé kostýmy Romana Šolce. Slabší scéna, jako rušivý element je pro mě i zbytek z Fantoma opery - lustr, loze, atp. Z obsazení reprízy 6/4 nejlepší Pavel Vítek, velmi mne překvapil, dále Eliss Ochmanová, a to zejména její zpěv. Ústřední dvojice: Michaela Gemrotová, herecky jistá, zpěv velmi povedený a Marian Vojtko, který podává svůj standardní výkon. Určitě se rád podívám také na opačnou dvojici, a to Grossová&Matuš-).
(zadáno: 19.4.2017)
Zcela netypicky, avsak velmi zajimavy muzikal, ktery v kostce vypravi pribeh Lidy Baarove. Vsechny slozky, myslim, funguji velmi dobre. Alzbeta Bartosova v titulni roli podava slusny vykon, nicmene to vlastne vsichni-)
(zadáno: 19.4.2017)
Alt - Kamila Trnkova, Jaromir Nosek a Adam Vacula.
Herecky vyrovnane a perfektni vykony, vcele se Simonou Stasovou. Silny pribeh, ktery vas urcite nebude nudit!
(zadáno: 16.5.2017)
Skvělá Simona Babčáková!
(zadáno: 26.6.2017)
Naprosto nepřekonatelný Lukáš Pečenka, už jen kvůli němu stojí za vidění!
(zadáno: 25.9.2017)
Skvělé a vyrovnané výkony všech účinkujících! Zajímavý příběh, při jehož délce 3,5hod jsem se ani na chvíli nenudil...
(zadáno: 16.6.2018)
Raději bych v hlavní roli viděl pěvecky zdatnějšího P. Gazdíka.
(zadáno: 22.8.2018)
Z videných alternací obou obsazení je za mě v roli Elišky presvedcivejsi Marie Křížová a v roli Hofmistyně pak jednoznacne Regina Rázlová.
(zadáno: 30.1.2019)
Zajímavá hra, na jejíž téma se lze dívat různě. I. Machalová opět ukázala, že je talentovaná a výborná herečka!
(zadáno: 21.3.2019)
Velmi povedené, nad mé očekávání. Jen v druhé půli bych vybral možná jiná hudební čísla. Obsazení za mě vévodí Iva Pazderková s Noidem :-)
(zadáno: 5.5.2019)
Herecký koncert obou dam v hlavních rolích!
(zadáno: 7.12.2019)
Edit 27/12: M. Gemrotová je úplně přesnou Elisabeth. Herecky i pěvecky ohromila!
Muzikál těchto autorů mě nezaujal tolik, jako REBECCA. Ovšem i tak má mnoho kladů a je hezkou podívanou. Překrásné kostýmy, funkční scéna a skvělá práce s propadly. Velmi přesvedčivý výkon Soni H. Borkové v titulní roli. Herecky úžasná a taktéž pěvecky Venuše Z. Dvořáková. Hlavní úlohou je zde Smrt v podání P. Režného, který se s každou rolí posouvá výš. Sehraná company je super.