Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (41)
Jan Pařízek: 13 % (113)
Lukáš Dubský: 13 % (81)
Helena Grégrová: 14 % (134)
Jiří Landa: 14 % (258)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>

(zadáno: 16.5.2015)
Přirození - A studio Rubín: 70 %
(zadáno: 15.3.2015)
Tajemství - Divadlo Kalich: 70 %
Celkem vydařený návrat tohoto muzikálu. Ze všech účinkující nejlepší Ernesto Čekan v roli "Temného" - jakmile přišel jeho výstup, dostala to celé pořádnou šťávu. Naopak nejhorší obsazení M. Pošty. Jeho "Volám" oproti podání T. Trapla bylo tristní. M. Procházková podala svůj standard, jen škoda, že její role je spíše činoherní. Je dobře, že tu je nějaký muzikál, který není jen o hitech.
(zadáno: 10.3.2012)
Donaha! - Divadlo na Vinohradech: 70 %
(zadáno: 17.9.2012)
Naši furianti - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 3.12.2011)
Radúz a Mahulena - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 14.5.2016)
Prodaná nevěsta - Studio Ypsilon: 70 %
(zadáno: 14.12.2011)
Důkaz - Městská divadla pražská: 70 %
(zadáno: 14.12.2011)
Quasimodo - Divadlo Hybernia: 70 %
(zadáno: 13.11.2012)
Včera tě zabiju! - Hudební divadlo Karlín: 70 %
65% :-)
(zadáno: 29.10.2017)
Vzpomínky zůstanou - Divadlo Ungelt: 70 %
75%. Alt. Jana Strykova
(zadáno: 27.12.2011)
Deváté srdce - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 11.12.2016)
Vánoční koleda - Studio DVA divadlo: 70 %
Od doby premiery se podle meho nazoru predstaveni znacne zlepsilo. Z peveckeho obsazeni jsou za me nejlepsi V. Noid Barta a Athina Langoska, rad bych nekdy slysel Zuzanu Maurery. Protikladem skvelych vykonu je za me hruzovykon Mariny Vyskvorkiny, absolutne nechapu jeji angazovani do teto role :/. Napada me obsadit treba Terezu Roglovou, ktera ucinkuje v jedne z her StudiaDVA a je operni pevkyni. Skoda...Chvalim take uzasny orchestr. Jako celek hodnotim 75%. Krasne navozeni vanocni atmosfery.
(zadáno: 30.4.2016)
Ať žijí duchové! - Kongresové centrum: 70 %
Vyborna podivana. Naprosto nechapu vsechny nizke recenze :-/ Skveli herci, predevsim Adela Gondikova, Ivana Korolova, Jaromir Dulava a vsichni ostatni! Perfektni nazvuceni oproti Mamma Mia, vyuzite cele jeviste, krasna scena a zive predstaveni. Urcite se zajdu podivat na jine alternace...
(zadáno: 6.12.2016)
Bonnie & Clyde - Hudební divadlo Karlín: 70 %
75%. Z obsazeni me nadchla Veronika Vyoralova, ktera understudy role Bonnie zvlada s naprostym prehledem! Dale vyborna Jitka Schneiderova. Protikladem skvelych vykonu je hrozny K. Strihavka, nechapu jeho angazovani do teto role.
(zadáno: 20.2.2018)
Mnoho povyku pro nic - Divadlo Bez zábradlí: 70 %
Alt. Morávková, Stropnická, Benoni, Rusevová.
Vtipné, svižné a především naplněné energií vyzařující z herců!
(zadáno: 23.1.2017)
Zamilovaný Shakespeare - Městské divadlo Brno: 70 %
Vyborna Svetlana Janotova!) celkove povedeny a zajimy kousek, ovsem Dusan Vitazek mi neprijde az tak dobry pro hl.roli.
(zadáno: 18.9.2018)
Kočičí hra - Klicperovo divadlo Hradec Králové: 70 %
75%. Hezké, dojemné. V hl.roli Pavla Tomicová
(zadáno: 9.2.2014)
Touha - Divadlo Kalich: 70 %
Příjemný návrat muzikálu :-)
(zadáno: 3.1.2015)
Noc na Karlštejně - Městské divadlo Brno: 70 %
Oproti pražskému nastudování má opět MdB velký náskok :-) Muzikál má energii a celkem i spád, je živý, výkony umělců samozřejmě na 1 :-) Výborná Hanka Holišová. Jen bych zkrátil některé sborové scény, které jsou příliš natažené. Milé uvedení na hudební scéně Mdb...
(zadáno: 30.10.2014)
Hovory o štěstí mezi čtyřma očima - Studio DVA divadlo - Malá scéna: 70 %
V alternacích: Stryková a Slaný. Příjemná a zábavná situační komedie. Nejvíc se mi líbil první příběh. Občas trochu "uječený",ale co - není to nic pro intelektuály ;-)

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>