Profil uživatele

Martin21

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 12 % (42)
Jan Pařízek: 13 % (119)
Lukáš Dubský: 13 % (84)
Helena Grégrová: 14 % (137)
Jiří Landa: 14 % (262)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 > >>

(zadáno: 29.10.2019)
...todle člověku buď sedne nebo ne. Pěvecky nejvýraznější A. Fialová. Herecky vyrovnané. V alternaci dále E. Burešová.
Hodnotím 65%
(zadáno: 20.3.2014)
Vydařená VG. První půlka super, mně se nelíbil začátek půlky druhé, potom ale opět příjemná dohra. Hodnotím jako trochu nadprůměrný divadelní odpočinek.
(zadáno: 9.12.2013)
Příjemná a veselá oddychovka :-)
(zadáno: 8.3.2016)
85%. Skvělé provedení plné energie!!!
(zadáno: 17.9.2018)
Silné a působivé. Všichni herci skvělí-)
(zadáno: 14.12.2011)
Něco mezi 60 - 70%
(zadáno: 26.6.2017)
Naprosto nepřekonatelný Lukáš Pečenka, už jen kvůli němu stojí za vidění!
(zadáno: 15.11.2015)
65%. Nejprve musím pochválit výbornou Katarínu Hasprovou!!! Mrzí mě, že jsme neviděli Tomáše Savku, byli by dobrá dvojka, R. Harok místy dost pěvecky pokulhával. Jako celek lepší průměr.
(zadáno: 11.7.2019)
...škoda času a peněz cestou z/do Prahy, kde bych navštívil něco zajímavějšího za podobnou investici.
(zadáno: 13.11.2015)
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 15.3.2015)
Celkem vydařený návrat tohoto muzikálu. Ze všech účinkující nejlepší Ernesto Čekan v roli "Temného" - jakmile přišel jeho výstup, dostala to celé pořádnou šťávu. Naopak nejhorší obsazení M. Pošty. Jeho "Volám" oproti podání T. Trapla bylo tristní. M. Procházková podala svůj standard, jen škoda, že její role je spíše činoherní. Je dobře, že tu je nějaký muzikál, který není jen o hitech.
(zadáno: 22.4.2016)
(zadáno: 9.11.2014)
Podle komentářů ostatních uživatelů jsem do divadla šel bez jakýchkoli očekávání, avšak jsem byl mile potěšen! Překvapením byla alespoň pro mě neokoukaná a herecky i pěvecky dokonalá Daniela Šinkorová, coby Morticia. Neméně skvělá byla také Radka Coufalová - výborný výkon, tady se pozná muzikálová kvalitka z Brna! Příběh je postaven na opravdu volné předloze filmu, nejedná se o klasický muzikál, jako např. Carmen nebo Aida, a možná právě proto se mi Addams Family líbila. Viděno 8/11 od 15 hod.
(zadáno: 16.2.2018)
Špatně artikulující L. Jagerčíková. Pro mě výborný P. Pecha. Zpívaná část zbytečně moc nahlas a leckdy uječená....
(zadáno: 30.1.2016)
Ze vsech hereckych vykonu me nejvice zaujala a za vyzdvihnuti stoji Radka Coufalova! Jinak celkove lehce nadprumerny muzikal.
(zadáno: 14.12.2011)
(zadáno: 9.2.2014)
Příjemný návrat muzikálu :-)
(zadáno: 31.1.2016)
Pan Hein by se mel jako reditel divadla sam nad sebou zamyslet a preobsadit svou roli, jelikoz jeho vykon tristni.
(zadáno: 18.1.2014)
Skvělé výkony hlavních herců! Rozhodně doporučuji.
(zadáno: 21.10.2018)
Z obsazeni jednoznacne nejlepsi Sandra Pogodová.

Další stránky hodnocení: << < 8 9 10 11 12 13 14 > >>