Profil uživatele

Martina_K

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 6 % (9)
Iva Bryndová: 9 % (9)
Jan Pařízek: 9 % (29)
Pavla Haflantová: 9 % (10)
Helena Grégrová: 11 % (31)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 17.8.2016)
Příjemné představení, určitě patří k těm lepším hraných na shakespearovských slavnostech. Nejvíc mě bavila paní Boudová a pánové Šteindler a Stach.
(zadáno: 17.8.2016)
Herci se snažili, ale bylo to celé takové nijaké..
(zadáno: 15.6.2016)
(zadáno: 6.6.2016)
(zadáno: 31.5.2016)
Moc jsem se těšila, protože tento příběh mě kdysi dávno v podání p. Nedbala a p. Peška dojal a utkvěl v paměti. Bohužel, p. Postránecký ztvárnil Šánu nešťastně, to se nepovedlo. Ostatní herecké výkony zdařilé, ale představení bylo vleklé, chyběla tomu jiskra. Škoda. 65%
(zadáno: 31.5.2016)
Pěkné, nápadité.
(zadáno: 26.5.2016)
Skvělé výkony hlavních představitelů. Moc se mně líbí využití točny, dodává představení šmrnc, nádherné dekorace a kostýmy. Kochala jsem se a děkuji za krásný zážitek:)
(zadáno: 10.5.2016)
Výborně jsem se bavila. Přes počáteční nedůvěru k tomuto souboru (asi kvůli jejich názvu)musím konstatovat, že jsem objevila další skvělé divadlo. Úžasnému M. Isteníkovi neméně zdařile sekundují ostatní herci - a to všichni. Vtipné, hravé, inteligentní, slzy smíchu, krásně to všechno funguje. Jen bych trochu zkrátila. Tleskám!
(zadáno: 20.4.2016)
(zadáno: 20.4.2016)
Úžasná scéna a herecké výkony, sonda do hlubin hercovy duše:)
(zadáno: 24.3.2016)
75%. Velice vtipné hlášky, výborný M. Havelka. Nepatrně bych zkrátila.
(zadáno: 18.3.2016)
Dobré herecké výkony, hra slabší.
(zadáno: 10.3.2016)
Vtipná inscenace, herci dobří, dostali ze hry vše. Ovšem scénář byl slabší..
(zadáno: 8.3.2016)
Představení mě bavilo, ale taky jsem čekala (dle hodnocení) něco víc. Herci byli fajn, asi nejvíc se mně líbil výkon B. Pavlíkové.
(zadáno: 14.1.2016)
Tak tohle se povedlo! Překvapilo mě, jak výborně je kniha přenesená na divadelní prkna. Výkony všech herců skvělé. Mně se nejvíc líbila Surmena v podání p. Čermákové.
(zadáno: 8.12.2015)
Představení se mně líbilo, bavilo, tři hodiny utekly jako voda. Nejvíc mě překvapil V. Svoboda a jeho super výkon. Dobrá byla i B. Mošnová a pan Brousek. Pan Töpfer mně tam jaksi neseděl, v jeho podání Higginse něco chybělo..
(zadáno: 8.12.2015)
Je to krásné představení, hravé i dojemné, baví se malí i velcí.. Škoda jen, že je okamžitě vyprodáno místními, kteří chodí opakovaně každý rok.
(zadáno: 30.11.2015)
Pěkný příběh,výborný herecký výkon p. Zindulky a neméně výborný M. Hádek.
Ti dva k sobě ladí. Představení jsem si užila. Bravo!
(zadáno: 25.11.2015)
Skvělé herecké výkony, dojemná hra. 85%
(zadáno: 19.11.2015)
Moc se mně líbila výprava a hudba. Pan Bareš mě v roli Sekala neoslovil, panu Šulajovi jsem víc věřila. M. Tkačíková sebou pořád divně škubala. S filmem se nedá srovnat. Ve filmu je silná scéna, kdy Anežka utíká po znásilnění Záprdkem z domu Sekala s výkřikem, který nahání hrůzu, a divák tuší, že to Anežka asi nerozchodí. Zaujalo mě, že v divadelní hře tento výkřik není, Anežku ráno najdou v nějaké nádrži, a kdo neviděl film, domnívá se například, že do ní udeřil blesk.
(zadáno: 11.11.2015)
Moc se mně líbilo zpracování klasické Babičky. Je to vtipné, hravé. Výborné výkony všech herců, skvělá hudba i písničky. Jen jsem moc nepochopila, proč tam je ještě druhá babička, když je p. Pecha tak skvělý. Herecký výkon p. Maláčové v roli kněžny byl pro mě příjemným překvapením.
(zadáno: 21.10.2015)
Této hře moderní pojetí prospělo, hra bez úpravy by vyzněla divně.
Skvěle sehraný soubor, nebyl tam slabý článek. Kromě L. Polišenské mě zaujala také B. Pavlíková.
(zadáno: 12.10.2015)
Film přenesený na divadelní prkna. Pan Donutil na mě působil unaveně, zato Donutil ml. byl výborný. Zbytečně moc vedlejších postav, z Větříčků jsem dostala kopřivku.
(zadáno: 9.10.2015)
Krásné animace, milá hra, výborné herecké výkony. Představení jsem si užila. Potlesk pro Marthu!

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >