Profil uživatele

Martina_K

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 6 % (9)
Iva Bryndová: 9 % (9)
Jan Pařízek: 9 % (29)
Pavla Haflantová: 9 % (10)
Helena Grégrová: 11 % (31)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 30.8.2016)
Skvěle jsem se bavila, velice vtipná zápletka. Herci hráli s chutí. Já bych ale představení opět trochu zkrátila a vynechala srnky a sedláky:)
(zadáno: 23.9.2016)
Já, ač nejsem zrovna velký příznivec sci-fi, jsem si představení užila a bavilo mě. Myslím si ale, že zkrácení by hře prospělo.
(zadáno: 31.1.2017)
Hra je místy velice vtipná, dobře jsem se bavila. Zároveň i dojme. Oceňuji výkony všech hereček.
(zadáno: 12.5.2017)
Pěkné. Výborný M. Hofmann, roztomilá J. Čvančarová.
(zadáno: 14.6.2017)
Super, tři hodiny utekly jak voda. Nejvíc mě bavili pánové Janota a jeho tajný agent, Isteník a Skála.
(zadáno: 19.7.2017)
Nenechala jsem si ujít divadelní záznam a dobře jsem udělala. Hra mě bavila, herecké výkony všech dam byly skvělé. Pro mě největší překvapení I. Pazderková. E. Balzerová chvílemi připomínála hrdinku z Báječného rozvodu a M. Doležalová měla na začátku trému, ale hra se rozjela a herečky se krásně doplňovaly.
(zadáno: 4.4.2017)
1. dějství bylo skvělé, velmi mě navnadily výborné herecké výkony pánů Táborského a Vondráčka i super kostýmy a scéna. Po přestávce dostala velký prostor postava Odjinuda a nadšení opadávalo.
(zadáno: 11.6.2015)
Výborné herecké výkony pánů Dulavy a Holuba.
(zadáno: 10.9.2015)
Příjemné představení, pěkná scéna, skvělý Puk. Nepochopila jsem význam řemeslníků, asi bylo přišroubováno, aby byla legrace..
(zadáno: 24.9.2015)
Od tohoto představení jsem očekávala víc. Námět je dobrý, ale je to příliš dlouhé, zkrácení by hře prospělo. Taky se mně tam úplně nehodila Nataša Burger, přeříkává se a občas jí není rozumět.. 65%
(zadáno: 8.3.2016)
Představení mě bavilo, ale taky jsem čekala (dle hodnocení) něco víc. Herci byli fajn, asi nejvíc se mně líbil výkon B. Pavlíkové.
(zadáno: 10.3.2016)
Vtipná inscenace, herci dobří, dostali ze hry vše. Ovšem scénář byl slabší..
(zadáno: 24.3.2016)
75%. Velice vtipné hlášky, výborný M. Havelka. Nepatrně bych zkrátila.
(zadáno: 20.4.2016)
(zadáno: 24.10.2016)
Představení se mně líbilo, dobře jsem se bavila. Scéna je nádherná, herecké výkony p. Janoty a Skály skvělé! Vše dobře rozjeté, ale po přestávce už to mělo sestupnou tendenci..
(zadáno: 26.1.2017)
Příjemná oddychová komedie, výborný pan Hrušínský.
(zadáno: 9.2.2017)
Opravdu politický kabaret, je dobré veřejně vyzdvihnout chování politiků..
(zadáno: 22.3.2017)
Příjemný divadelní zážitek.
(zadáno: 24.3.2017)
Hra na mě působila spíš průměrným dojmem. Ale díky hercům, kteří se skvěle doplňují, mě hra bavila, i když druhá půlka už byla moc dlouhá. Výborný byl D. Novotný a také H. Čermák.
(zadáno: 14.6.2017)
Nebylo to špatné, ale čekala jsem to lepší..
(zadáno: 21.5.2015)
Šla jsem se podívat hlavně na pana Nárožného a ten mě nezklamal.
(zadáno: 11.6.2015)
Byla jsem lehce zmatená o čem to vlastně je.. Herci fajn.
(zadáno: 12.10.2015)
Film přenesený na divadelní prkna. Pan Donutil na mě působil unaveně, zato Donutil ml. byl výborný. Zbytečně moc vedlejších postav, z Větříčků jsem dostala kopřivku.
(zadáno: 19.11.2015)
Moc se mně líbila výprava a hudba. Pan Bareš mě v roli Sekala neoslovil, panu Šulajovi jsem víc věřila. M. Tkačíková sebou pořád divně škubala. S filmem se nedá srovnat. Ve filmu je silná scéna, kdy Anežka utíká po znásilnění Záprdkem z domu Sekala s výkřikem, který nahání hrůzu, a divák tuší, že to Anežka asi nerozchodí. Zaujalo mě, že v divadelní hře tento výkřik není, Anežku ráno najdou v nějaké nádrži, a kdo neviděl film, domnívá se například, že do ní udeřil blesk.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >