Profil uživatele

Martina_K

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 6 % (9)
Iva Bryndová: 9 % (9)
Jan Pařízek: 9 % (29)
Pavla Haflantová: 9 % (10)
Helena Grégrová: 11 % (31)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 19.3.2019)
Na Malého prince jsem se těšila a s očekáváním nevšedního zážitku nakoupila lístky pro celou rodinu. Bohužel to nedopadlo podle očekávání. Představení nebylo špatné, výkon J. Ciny výborný, ale od půlky už jsem nemohla udržet pozornost (o dětech nemluvě, i když knihu znají). Na můj vkus asi moc zmodernizované.
(zadáno: 24.9.2015)
Od tohoto představení jsem očekávala víc. Námět je dobrý, ale je to příliš dlouhé, zkrácení by hře prospělo. Taky se mně tam úplně nehodila Nataša Burger, přeříkává se a občas jí není rozumět.. 65%
(zadáno: 9.12.2016)
Prostě nádhera! Naše Mary Poppins byla I. Vaňková, hrála ji skvěle. Škoda jen, že v závěrečné scéně Mary neodletěla, ale odešla..
(zadáno: 11.6.2015)
Paní Balzerová skvělá, představení mě nadchlo a výborně jsem se bavila.
(zadáno: 8.12.2015)
Představení se mně líbilo, bavilo, tři hodiny utekly jako voda. Nejvíc mě překvapil V. Svoboda a jeho super výkon. Dobrá byla i B. Mošnová a pan Brousek. Pan Töpfer mně tam jaksi neseděl, v jeho podání Higginse něco chybělo..
(zadáno: 30.11.2015)
Pěkný příběh,výborný herecký výkon p. Zindulky a neméně výborný M. Hádek.
Ti dva k sobě ladí. Představení jsem si užila. Bravo!
(zadáno: 9.2.2017)
Pojetí hry - koláže mě nějak zvlášť neoslovilo a působilo na mě vyumělkovaně.
(zadáno: 21.10.2015)
Této hře moderní pojetí prospělo, hra bez úpravy by vyzněla divně.
Skvěle sehraný soubor, nebyl tam slabý článek. Kromě L. Polišenské mě zaujala také B. Pavlíková.
(zadáno: 17.8.2016)
Herci se snažili, ale bylo to celé takové nijaké..
(zadáno: 9.2.2017)
Opravdu politický kabaret, je dobré veřejně vyzdvihnout chování politiků..
(zadáno: 10.5.2016)
Výborně jsem se bavila. Přes počáteční nedůvěru k tomuto souboru (asi kvůli jejich názvu)musím konstatovat, že jsem objevila další skvělé divadlo. Úžasnému M. Isteníkovi neméně zdařile sekundují ostatní herci - a to všichni. Vtipné, hravé, inteligentní, slzy smíchu, krásně to všechno funguje. Jen bych trochu zkrátila. Tleskám!
(zadáno: 26.5.2016)
Skvělé výkony hlavních představitelů. Moc se mně líbí využití točny, dodává představení šmrnc, nádherné dekorace a kostýmy. Kochala jsem se a děkuji za krásný zážitek:)
(zadáno: 18.3.2016)
Dobré herecké výkony, hra slabší.
(zadáno: 25.11.2015)
Skvělé herecké výkony, dojemná hra. 85%
(zadáno: 21.5.2015)
Skvělé výkony obou herců, skvěle napsaná hra.
(zadáno: 21.5.2015)
Šla jsem se podívat hlavně na pana Nárožného a ten mě nezklamal.
(zadáno: 20.4.2017)
Podivný propletenec namíchaný z komediálních, někdy i vtipných scének a la Manéž, filozofování a předvádění syna. Pro mě zklamání.
(zadáno: 10.9.2015)
Příjemné představení, pěkná scéna, skvělý Puk. Nepochopila jsem význam řemeslníků, asi bylo přišroubováno, aby byla legrace..
(zadáno: 6.9.2016)
Představení předčilo moje očekávání! Hra je dojemná i vtipná. Herci byli úžasní. Netušila jsem, že je p. Chantal tak skvělá komička. Bravo!
(zadáno: 21.5.2015)
Simona Stašová hraje výborně, pěkná hra. Ale do ovací ve stoje mě to "nevymrštilo" (jak tomu bylo ve hře Můj báječný rozvod).
(zadáno: 7.10.2016)
(zadáno: 11.6.2015)
Byla jsem lehce zmatená o čem to vlastně je.. Herci fajn.
(zadáno: 31.5.2016)
Moc jsem se těšila, protože tento příběh mě kdysi dávno v podání p. Nedbala a p. Peška dojal a utkvěl v paměti. Bohužel, p. Postránecký ztvárnil Šánu nešťastně, to se nepovedlo. Ostatní herecké výkony zdařilé, ale představení bylo vleklé, chyběla tomu jiskra. Škoda. 65%
(zadáno: 21.5.2015)
Představení z 19.5.15:
Bylo vidět, že tato hra se neuvádí často. Hodně přeřeků, pocit, že "to někde vázne". Zatloukání prken dost nešťastné. Líbila se mně paní Jelínková v roli Mariny.
(zadáno: 31.1.2017)
Hra je místy velice vtipná, dobře jsem se bavila. Zároveň i dojme. Oceňuji výkony všech hereček.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >