Chybová zpráva

Deprecated function: Function ereg() is deprecated ve funkci include() (řádek: 236 v souboru /www/doc/www.i-divadlo.cz/www/pages/uziv_detail.php).

Profil uživatele

Maruš Staňková

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 23 % (7)
Kateřina Jírová: 24 % (5)
Helena Grégrová: 25 % (13)
Lukáš Holubec: 25 % (4)
Lukáš Dubský: 28 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 4.12.2019)
Konečně normální vánoční představení bez jakéhokoli šklebu a posmoderních blbostí, jako třeba v Minuru. A k tomu všemu spousta nádherných, nádherně interpretovaných koled. Skvělé rodinné představení. Doporučuji všem.
(zadáno: 20.6.2019)
Vynikající inscenace s hvězdnou Andreou Elsnerovou, které je vpravdě hvězdnou českého divadla.
(zadáno: 20.6.2019)
Nádherný text v citlivé inscenaci Petra Hrušky.
(zadáno: 20.6.2019)
Zábavný "Večer pod lampou": milé, humorné, dojemné, jízlivé... V inscenaci se skvěle žongluje s žánry a styly. Herečky (a jediného herce) inscenace nesmírně baví a těší, což se přenáší i do hlediště. V této inscenaci nehledejte drama, jedná se o skvělou a vkusnou zábavu bez vulgarit, přehrávání, pitvoření se.... Doporučuji. Zvlášť nevěstám (a ženichům). ;-)
(zadáno: 29.8.2019)
M. Hanuš se vrátil do stejných vod: stejný titul s ohromným úspěchem režíroval před lety v Kladně. Návrat je to více než šťastný. M. Hanuš touto inscenací připomíná původní inscenačně-dramaturgické směřování Dlouhé: syntetické divadlo s etickým přesahem, onu hravou "větev" Bornovu. Je to osvěžení v onom formalistickém cirkusu zbožťovaných Skútrů.
(zadáno: 4.12.2019)
Radostné žonglování tří HERCŮ.
(zadáno: 20.6.2019)
Tradičně vynikající moderní inscenace Hany Burešové, která dramaturgicky navazuje na Faidru. 20% dávám dolů za opětovně upachtěně snaživý výkon M. Poulové.
(zadáno: 4.12.2019)
Skvělá a vkusně zrežírovaná, vypravená a zahraná komedie. Vadou na její kráse je trochu "výkon" Karla Zimy.
(zadáno: 4.12.2019)
Koncert hereckých bardu, který nekazí ani poněkud vyčpělá hra, ani "režie" Ivana Rajmonta.
(zadáno: 20.6.2019)
Výborná inscenace, kterou zdobí vynikající výkon A. Elsnerové. 10% dávám dolů za tradičně eklektické kostýmy A. Páté-Oldak a 20% za toporný výkon a demonstrativní herectví Daniela Bambase.
(zadáno: 4.12.2019)
Bylo radostí "vidět holky řádit". Škoda, že pro ně nebyl vybrán kvalitní divadelení text.
(zadáno: 4.12.2019)
Nádherná inscenace s nesnesitelnou hyperaktivní a trestuhodně přehrávající Marií Poulovou. Díky ní - 30%. Bohužel. Všude je stále stejná: uječená, nesmyslně pobíhající a vytřeštěná /jako v rauši/.
(zadáno: 20.6.2019)
Duu SKUTR opět vadil text, takže vznikl vizuálně módní spektákl, kde herci jsou jen nástroji a výtvarnými objekty.
(zadáno: 20.6.2019)
Bezduchá přehlídka klišé, kýče a povrchností, v níž se trestuhodně ztrácí Erbenova Kytice.
(zadáno: 27.6.2019)
(zadáno: 4.12.2019)
(zadáno: 20.6.2019)
Další z hrůzyrežií Tondy Procházky, již korunuje panoptikální (ne)herectví a (ne)zpěv A. Kalivodové.
(zadáno: 20.6.2019)
Šílený sen Jany Prekové a Jana Štěpánka, v němž se utopí i citlivá režie a některé slušné výkony. PROČ?!?! V roli Heleny přeceňovaná Anna Fialová.

Další stránky hodnocení: 1 2 >