Profil uživatele

Maruš Staňková

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 23 % (7)
Iva Bryndová: 23 % (4)
Lukáš Holubec: 25 % (2)
Jiří Landa: 27 % (3)
Lukáš Dubský: 31 % (7)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 20.6.2019)
Zábavný "Večer pod lampou": milé, humorné, dojemné, jízlivé... V inscenaci se skvěle žongluje s žánry a styly. Herečky (a jediného herce) inscenace nesmírně baví a těší, což se přenáší i do hlediště. V této inscenaci nehledejte drama, jedná se o skvělou a vkusnou zábavu bez vulgarit, přehrávání, pitvoření se.... Doporučuji. Zvlášť nevěstám (a ženichům). ;-)
(zadáno: 29.8.2019)
M. Hanuš se vrátil do stejných vod: stejný titul s ohromným úspěchem režíroval před lety v Kladně. Návrat je to více než šťastný. M. Hanuš touto inscenací připomíná původní inscenačně-dramaturgické směřování Dlouhé: syntetické divadlo s etickým přesahem, onu hravou "větev" Bornovu. Je to osvěžení v onom formalistickém cirkusu zbožťovaných Skútrů.
(zadáno: 20.6.2019)
Vynikající inscenace s hvězdnou Andreou Elsnerovou, které je vpravdě hvězdnou českého divadla.
(zadáno: 20.6.2019)
Nádherný text v citlivé inscenaci Petra Hrušky.
(zadáno: 20.6.2019)
Tradičně vynikající moderní inscenace Hany Burešové, která dramaturgicky navazuje na Faidru. 20% dávám dolů za opětovně upachtěně snaživý výkon M. Poulové.
(zadáno: 20.6.2019)
Výborná inscenace, kterou zdobí vynikající výkon A. Elsnerové. 10% dávám dolů za tradičně eklektické kostýmy A. Páté-Oldak a 20% za toporný výkon a demonstrativní herectví Daniela Bambase.
(zadáno: 20.6.2019)
Duu SKUTR opět vadil text, takže vznikl vizuálně módní spektákl, kde herci jsou jen nástroji a výtvarnými objekty.
(zadáno: 27.6.2019)
(zadáno: 20.6.2019)
Bezduchá přehlídka klišé, kýče a povrchností, v níž se trestuhodně ztrácí Erbenova Kytice.
(zadáno: 20.6.2019)
Hrůza.
(zadáno: 27.6.2019)
(zadáno: 20.6.2019)
Šílený sen Jany Prekové a Jana Štěpánka, v němž se utopí i citlivá režie a některé slušné výkony. PROČ?!?! V roli Heleny přeceňovaná Anna Fialová.
(zadáno: 27.6.2019)
(zadáno: 20.6.2019)
(zadáno: 29.8.2019)
Inscenace, která dělá ostudu celému žánru "bulvár". Lascivní, prvoplánové, primitivně zaranžované A. Procházkou (o režii nelze mluvit). Herecké výkony na bodě nula. Přímo hrůzyvýkon podává D. Šinkorová, které je tradičně zmalovaná jak impresionistický obraz, přirozenosti u ní nenajdeš a její "paramuzikálové" prožívání při zpěvu, to i Eva s Vaškem spolu s Grossovou jsou pravdivější. 10% za M. Randovou, která tu ostudu nemohla zachránit.
(zadáno: 20.6.2019)
Další z hrůzyrežií Tondy Procházky, již korunuje panoptikální (ne)herectví a (ne)zpěv A. Kalivodové.
(zadáno: 20.6.2019)
Myslím, že tato inscenace je krvavou mstou Svaté kabaly Moliérovi!