Profil uživatele

Matěj Konečný

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 10 % (15)
Pavel Širmer: 11 % (22)
Helena Grégrová: 12 % (18)
Pavla Haflantová: 12 % (6)
Iva Bryndová: 13 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
Imerze jak má být, co na to říct? Škoda jen, že některé věci nevyšly, například fingovaný internet v areálu, ale pro zážitek to nevadilo a bylo to super!
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 26.1.2020)
Úplně nejvíc úžasná věc co jsem za poslední dobu viděl, od začátku do konce jsem z jeviště nespustil oči a byl jsem tam(v ději). Moje bránice dostala slušně zabrat a stálo to za to. Ani jednou jsem se nepodíval na hodinky a to se mi v divadle stává málokdy... jen když něco chybí nebo není dokonalé, Calembour je ale doopravdy super!
(zadáno: 21.9.2020)
Neskutečně skvěle seskupené hříčky, které vedou a baví diváka celou cestu.
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
Inscenace mě přenesla zpět do mého dětství, vyvolávala nostalgické pocity, dokonce i fyzické při vzpomínkách na rodinu, babičku s dědečkem,... Užití velmi příjemných prostředků pro navození atmosféry a sdělení.
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 30.12.2019)
(zadáno: 4.2.2020)
Je to pecka, ansi jsem se od začátku do konce a moc jsem si to užil. Dostal jsem se do jiného času jiného režimu a bylo to fajn.
(zadáno: 13.2.2021)
Viděno online v době covidové. I tak to byl naplňující a obohacující zážitek, kdyby to šlo naživo, jdu hned...
(zadáno: 25.12.2019)
Ze začátku jsem vlastně netušil, co mě bude čekat, jelikož jsem si o představení dopředu nic nezjistil. Výsledkem jsem pak byl mile překvapen, představení bylo naplněno emocemi a to nejen ze strany skvělého D. Bambase, ale i od všech ostatních herců. Inscenace mě osobně přenesla do časů dávno minulých a řekl bych že se řadí k těm více povedeným, proto dávám 80%.
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 4.2.2020)
Silné emoce a zajímavé téma, osobně jsem si představení užil a odcházel s myšlenkami o dnešním světě.
(zadáno: 4.2.2020)
(zadáno: 23.6.2020)
Z představení jsem odcházel s pocitem toho, že existují problémy, které MY nemáme potřebu řešit. Tato myšlenka se do mne vkrádala celou dobu pomalu a nenásilně a díky příběhu, kterým jsem byl velmi zdařile proveden. Herecké výkony byly velmi pěkné, představení má díky nim příjemný temporytmus a je možné jej sledovat na jeden zátah (aniž by člověk koukal na hodinky nebo začal přemýšlet o něčem jiném, což je pro mě osobně v divadle vždy velmi podstatná věc). Velmi zajímavá je i scénografie celku a její využití.
(zadáno: 5.7.2020)
Krásná komedie plna humoru, ktery nikterak neurazi. Herecké výkony jsou skvělé a nosné, představení má příjemný temporytmus a udrží pozornost divadla celou dobu.
(zadáno: 5.2.2021)
V době covidové ze záznamu.
Humorné scény přesvědčivě zpracované, jeden nemůže říci, že by se nebavil. Škoda, že již po derniéře.
(zadáno: 6.2.2021)
Viděno ze záznamu v době covidové.
Poměrně komplikovaná hra ztvárněna tak, abych během sledování neztratil pojem o tom kdo co kde a proč. To je záležitost složitá a zde mimořádně povedená. Během představení jsem se bavil a musím říci, že je škoda, že představení již není možno viděti naživo.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>