Profil uživatele

Matěj Konečný

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 10 % (15)
Pavel Širmer: 11 % (22)
Helena Grégrová: 12 % (18)
Pavla Haflantová: 12 % (6)
Iva Bryndová: 13 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 23.6.2020)
Z představení jsem odcházel s pocitem toho, že existují problémy, které MY nemáme potřebu řešit. Tato myšlenka se do mne vkrádala celou dobu pomalu a nenásilně a díky příběhu, kterým jsem byl velmi zdařile proveden. Herecké výkony byly velmi pěkné, představení má díky nim příjemný temporytmus a je možné jej sledovat na jeden zátah (aniž by člověk koukal na hodinky nebo začal přemýšlet o něčem jiném, což je pro mě osobně v divadle vždy velmi podstatná věc). Velmi zajímavá je i scénografie celku a její využití.
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 2.8.2020)
Nadherne vykony a hlasy. Myslenka i dej se k divakovi snadno a hladce dostava. Jedine minus je schopnost zvukare...
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
Imerze jak má být, co na to říct? Škoda jen, že některé věci nevyšly, například fingovaný internet v areálu, ale pro zážitek to nevadilo a bylo to super!
(zadáno: 5.2.2021)
V době covidové ze záznamu.
Humorné scény přesvědčivě zpracované, jeden nemůže říci, že by se nebavil. Škoda, že již po derniéře.
(zadáno: 1.7.2020)
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 19.8.2020)
Velmi pěkné herecké výkony. Silný a nosný příběh. Příjemné tempo celého představení.
(zadáno: 4.2.2020)
Je to pecka, ansi jsem se od začátku do konce a moc jsem si to užil. Dostal jsem se do jiného času jiného režimu a bylo to fajn.
(zadáno: 25.12.2019)
(zadáno: 25.12.2019)
Ze začátku jsem vlastně netušil, co mě bude čekat, jelikož jsem si o představení dopředu nic nezjistil. Výsledkem jsem pak byl mile překvapen, představení bylo naplněno emocemi a to nejen ze strany skvělého D. Bambase, ale i od všech ostatních herců. Inscenace mě osobně přenesla do časů dávno minulých a řekl bych že se řadí k těm více povedeným, proto dávám 80%.
(zadáno: 21.9.2020)
Neskutečně skvěle seskupené hříčky, které vedou a baví diváka celou cestu.
(zadáno: 30.12.2019)
(zadáno: 14.8.2020)
Představení je velmi příjemně vystavěno, herecké výkony jsou doopravdy skvělé.
(zadáno: 3.2.2020)
Klidná, přemýšlecí věc, která neurazí. Chvílemi zvedne náladu a vede k zamyšlení nad smyslem konání, nad sebou samým a nad spoustou dalšího. Jestli si chcete v divadle v klidu odpočinout a přitom něco příjemného zažít, doporučuji.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>