Profil uživatele

Maxim de Winter

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (10)
Jan Pařízek: 11 % (29)
Lukáš Dubský: 14 % (23)
Jiří Koula: 15 % (59)
Jiří Landa: 15 % (87)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4

(zadáno: 6.12.2010)
Film byl pro me nestravitelny a tahly. Avsak v jevistnim provedeni ND nema chybu.
(zadáno: 6.12.2010)
Zpackaný konec vzal bohužel cele hre urcitou poetiku, ktera se od ni ocekava. ND by se melo vratit ke klasickym klasikam. Experimenty at si necha na Novou scenu a nebo at je prenecha ostatnim divadelnim scenam.
(zadáno: 6.12.2010)
Toto pojetí je dosti prumerne. Na celem predstaveni je jednoznacne nejlepsi vykon V. Dyka.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
Asi Goldoniho nejznamejsi comedia del arte. Predstaveni jako celek avsak trati na tom, ze hra je postavena na panu Donutilovi, coz nej pak dela onu "one man show.
(zadáno: 6.12.2010)
Velice vtipná komedie, která je plná inteligentního humoru. Misty trosku tahlejsi, ale i tak jako celek patri k vybornym predstavenim ND.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
Výborné téma, scéna i herecké výkony. Napínavé od zacatku az do konce.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
Pani Cervena byla opet fantasticka. Dosti nekonvenci pojeti Capkovi hry pod taktovkou R. Wilsona vyvolava pocit prazdnoty a strnulosti spolu s vybornou napinavou atmosferou. Jen role Vladimira Javorskeho mi prisla trochu nadbytecna.
(zadáno: 6.12.2010)
Nadherne predstaveni u kterehio se clovek zasmeje i si poplace.
(zadáno: 6.12.2010)
Paná Bohadlová je uzasna. OStatni herecke vykony jsou horsi.
(zadáno: 6.12.2010)
Pojeti Fidlovačky v kontextu demagogicko-populárních eurounijních názorů byl výborný nápad. Co mi vadilo byla místy urcita tahlost a nasilne predely.
(zadáno: 6.12.2010)
Toto je hra zrejme pro velmi narocneho divaka, nejspise pro akademiky z divadelni vedy, kteri dosahli minimalne vedeckeho titulu Ph.D. Pokud si divadlo pralo zpracovat Merlina, klasictejsi provedeni by byla rozhodne lepsi volba. Neunosna delka spolu s pocitem prazdnoty, ktery cela hra vyvolava, nedovoli ani prilis ocenit vyborne vykony hercu, kteri se takto nelehkych roli zhostili. (více v článku na blogu)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4