Profil uživatele

Maxim de Winter

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (10)
Jan Pařízek: 11 % (30)
Lukáš Dubský: 13 % (24)
Jiří Koula: 15 % (60)
Jiří Landa: 15 % (88)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 6.12.2010)
Výborné téma, scéna i herecké výkony. Napínavé od zacatku az do konce.
(zadáno: 6.12.2010)
Nádherná výprava a výkon paní Kolářové byl skutenčně vynikající. Pro mě je to nejlepší Věc Makropulos, co jsem kdy videl.
(zadáno: 17.12.2010)
Vyborna hra. Strhujici az do uplneho konce.
(zadáno: 14.6.2011)
Narozdíl od redakce nepovažuji sentiment a klišé za něco, co by hře ubíralo na jejích kvalitách. Přeci stárnoucí člověk se často k sentimentu a klišé ubírá, když přemítá svůj život. Hra podaná jako scénické čtení (nevím, zda byl režisérský záměr, či je tak hra napsaná) celkově dodala kladně na určité tajemné atmosféře. Není snad potřeba hledat za každou cenu všude originalitu a nekonvenčnost. Tuto hru je třeba také vnímat srdcem a ne z pohledu kritika, který pociťuje uspokojení nad experimentálními výkřiky pro ostatní nesnesitelné.
(zadáno: 15.11.2011)
Skvěle provedená klasika. Úžasný zážitek ze skvěleho spojení všech možných prvků, kterých se divák na scéně dočka. Kritik se tu sice nedočká žádných pseudo-inovativních výkříků, avšak já na to říkám "Pan Bůh zaplať!", protože hře to jen svědčí.
(zadáno: 20.6.2012)
Skutečně jedinečné představení. Životní role Elišky Balzerové.
(zadáno: 6.12.2010)
Pani Cervena byla opet fantasticka. Dosti nekonvenci pojeti Capkovi hry pod taktovkou R. Wilsona vyvolava pocit prazdnoty a strnulosti spolu s vybornou napinavou atmosferou. Jen role Vladimira Javorskeho mi prisla trochu nadbytecna.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
Film byl pro me nestravitelny a tahly. Avsak v jevistnim provedeni ND nema chybu.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
Pro mě jednoznačně nejlepsi Sluha dvou panu, co jsem kdy videl. Hra totiz, narozdil od provedeni ND, netrati na one man show Miroslava Donutila.
(zadáno: 17.12.2010)
(zadáno: 13.9.2011)
Výborně zpracované náročné téma. Až na ty Kofily, jejichž rozhazování bylo tak nějak mimo mísu a u spousty diváků vyvolalo napjaté čekání, zda na ně také jedna ta tyčinka zbyde.
(zadáno: 14.2.2012)
Pokud bych měl hodnotit jen výkony Hany Seidlove a Renaty Droessler, tak je to 100%. Po přihlédnutí ke zbytku dávám 90%.
(zadáno: 20.6.2012)
Zážitek!
(zadáno: 28.9.2014)
Prostě ze života :)
(zadáno: 28.12.2015)
Náročné, avšak důležité téma z pohledu českých dějin. Vynikající herecké výkony. Vidím tu určitou paralelu mezi představením Peníze od Hitlera, které před pár lety Švandovo divadlo uvádělo. Poslední dobou mám pocit, že studiová scéna Švandova divadla je (až na výjimky) lepší, než hlavní scéna. Toto představení je toho důkazem.
(zadáno: 6.12.2010)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>