Profil uživatele

Maxim de Winter

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (10)
Jan Pařízek: 11 % (30)
Lukáš Dubský: 13 % (24)
Jiří Koula: 15 % (60)
Jiří Landa: 15 % (88)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 23.6.2011)
Postavy ve hře neměly mít jednoznačný čitelný smysl. O tom píše i Strindberg sám, kterého citují v programu ke hře.
A že by hře chybělo posleství? Přinejmenším to, že život je krátký, ale manželství dlouhé v tom patrné bylo :)
(zadáno: 1.11.2011)
Paní Skořepová je prostě úžasná. Jaromíra Mílová ovšem dost přehrávala, což celkový dojem kazilo.
(zadáno: 25.11.2011)
(zadáno: 29.2.2012)
(zadáno: 1.5.2012)
75%

Hra mě uchvátila především svým zameřením na detaily - hudba, světelné efekty, i to, ze se sedelo na jevisti a blizkost k hercům. Náročná hra - jak pro herce, tak i pro diváky. Něketeré pasáže i na mě byly až moc patetické.
(zadáno: 13.6.2012)
Velmi milé představení.
(zadáno: 19.6.2012)
Téma hry může být možná tisíckrát omleté, ale je stále aktuální a v naší společnosti velmi živé. Druhá polovina hry neměla už takový spád, jako ta první, ale i tak to byl velmi přínosný divadelní zážitek.
(zadáno: 15.6.2013)
Milé, klidné, pohodové představení. Moc se mi líbila Hana Doulová.
(zadáno: 17.10.2013)
Příjemné představení
(zadáno: 12.3.2014)
75%

Vlasák, Smutná a Štěpánek excelovali. Zbytek pokulhával.
(zadáno: 18.5.2016)
Mám problém s hrou samotnou. Hamleta osobně považuji za to nejhorší, co Shakespeare vyplodil. Bohužel. Ale protože je kritiky považován za jeho vrcholný a nejlepší kousek, chodím stále na různé adaptace v naději, že mě hra i přes svou táhlost a nudnost různých monologů nějak osloví. Zpracování Švanďáku považuji asi za nejlepšího Hamleta, co jsem kdy viděl, a to i přes to, že neholduji moderním verzím klasiky. Zkrácení monologů opravdu prospělo a konečně vynikl příběh a podstata hry samotné. Vnitřní vzrušení ze hry samotné se sice nedostavilo, ale Patrik Děrgel byl skutečně famózní.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 25.11.2011)
(zadáno: 29.2.2012)
Příjemná komedie. Souhlasím ale s redakcí, že hra obsahuje řadu slabších míst, které by se daly rozvinout. Nejlepší byl Kamil Halbich.
(zadáno: 6.4.2012)
Na to, že muzikály moc nemusím, to celkem šlo. Dokonce je pro mě snad i takto Hamlet stravitelnější nežli v klasickém podání. Přesto ale si myslím, že na potlesk ve stoje to nebylo.
(zadáno: 25.1.2013)
Cekal jsem od tohoto představení hodně málo. Tím více jsem byl mile překvapen. Druhá polovina byla výrazně lepší. Herecké výkony průměrné, zpěv byl dobrý. Především vynikl Michal Foret a pak take Misa Noskova a Tomas Lobl. I pres vsechny nedostatky bylo videt, ze si to herci (zpevaci) na jevisti uzivali a lide odchazeli domu s dobrou naladou, coz se take ceni.
(zadáno: 19.5.2016)
65%. Odpočinková hra, u ktré jsem se dobře pobavil a bylo vidět, že se baví i herci. Kateřina Hrachovcová mě dostala :) Jinak vidět hodnocení od redakce za komedii na úrovni 70% mě skutečně mile překvapuje. Řikám si, jestli si před představením něco nedali :)
(zadáno: 6.6.2016)
Příjemná oddychová komedie s určitým morálním přesahem. Petr Nárožný exceloval.
(zadáno: 14.6.2012)
Hra mě neurazila, ale ani nenadchla. Myslím si, že problém je v samotném textu a ději, který by ani perfektní režijí nedělal ze hry zážitek na celý život.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >