Profil uživatele

Maxim de Winter

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (10)
Jan Pařízek: 11 % (29)
Lukáš Dubský: 14 % (23)
Jiří Koula: 15 % (59)
Jiří Landa: 15 % (87)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 6.12.2010)
Pojeti Fidlovačky v kontextu demagogicko-populárních eurounijních názorů byl výborný nápad. Co mi vadilo byla místy urcita tahlost a nasilne predely.
(zadáno: 17.10.2013)
Příjemné představení
(zadáno: 15.6.2013)
Milé, klidné, pohodové představení. Moc se mi líbila Hana Doulová.
(zadáno: 25.11.2011)
(zadáno: 19.6.2012)
Téma hry může být možná tisíckrát omleté, ale je stále aktuální a v naší společnosti velmi živé. Druhá polovina hry neměla už takový spád, jako ta první, ale i tak to byl velmi přínosný divadelní zážitek.
(zadáno: 13.6.2012)
Velmi milé představení.
(zadáno: 1.11.2011)
Paní Skořepová je prostě úžasná. Jaromíra Mílová ovšem dost přehrávala, což celkový dojem kazilo.
(zadáno: 12.3.2014)
75%

Vlasák, Smutná a Štěpánek excelovali. Zbytek pokulhával.
(zadáno: 31.3.2011)
Povedená oddychová komedie. Absolvoval jsem právě její derniéru. Klára Cibulková, Luboš P. Veselý a Kamil Halbich byli excelentní.
(zadáno: 6.12.2010)
Nadherne predstaveni u kterehio se clovek zasmeje i si poplace.
(zadáno: 6.12.2010)
Paná Bohadlová je uzasna. OStatni herecke vykony jsou horsi.
(zadáno: 19.5.2016)
65%. Odpočinková hra, u ktré jsem se dobře pobavil a bylo vidět, že se baví i herci. Kateřina Hrachovcová mě dostala :) Jinak vidět hodnocení od redakce za komedii na úrovni 70% mě skutečně mile překvapuje. Řikám si, jestli si před představením něco nedali :)
(zadáno: 25.1.2013)
Cekal jsem od tohoto představení hodně málo. Tím více jsem byl mile překvapen. Druhá polovina byla výrazně lepší. Herecké výkony průměrné, zpěv byl dobrý. Především vynikl Michal Foret a pak take Misa Noskova a Tomas Lobl. I pres vsechny nedostatky bylo videt, ze si to herci (zpevaci) na jevisti uzivali a lide odchazeli domu s dobrou naladou, coz se take ceni.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.4.2012)
Na to, že muzikály moc nemusím, to celkem šlo. Dokonce je pro mě snad i takto Hamlet stravitelnější nežli v klasickém podání. Přesto ale si myslím, že na potlesk ve stoje to nebylo.
(zadáno: 29.2.2012)
Příjemná komedie. Souhlasím ale s redakcí, že hra obsahuje řadu slabších míst, které by se daly rozvinout. Nejlepší byl Kamil Halbich.
(zadáno: 25.11.2011)
(zadáno: 6.6.2016)
Příjemná oddychová komedie s určitým morálním přesahem. Petr Nárožný exceloval.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 25.5.2016)
Jsem tak nějak na rozpacích. Nebylo to špatné, ale ani nějak extra. Nechápu, že je to stále vyprodané a čeká se na lístky v pořadníku. Bylo to sice milé představení, ale tak nějak celkově infantilní. Čekal jsem sofistikovanější humor, po tom, co jsem slyšel ódy na knižní předlohu. Ani A. Polívková neměla šanci v této hře příliš vyniknout, spíše vynikli herci v rolích služebnictva.
(zadáno: 28.9.2014)
Dá se vidět, už kvůli paní Švormové, ale celkově nevzrušivé. Nicméně, příjemný večer vám tato hra nepokazí.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >