Profil uživatele

Maxim de Winter

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (10)
Jan Pařízek: 11 % (30)
Lukáš Dubský: 13 % (24)
Jiří Koula: 15 % (60)
Jiří Landa: 15 % (88)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 21.5.2015)
Toto představení mě vůbec nesere! .)
(zadáno: 19.5.2016)
65%. Odpočinková hra, u ktré jsem se dobře pobavil a bylo vidět, že se baví i herci. Kateřina Hrachovcová mě dostala :) Jinak vidět hodnocení od redakce za komedii na úrovni 70% mě skutečně mile překvapuje. Řikám si, jestli si před představením něco nedali :)
(zadáno: 14.6.2011)
Narozdíl od redakce nepovažuji sentiment a klišé za něco, co by hře ubíralo na jejích kvalitách. Přeci stárnoucí člověk se často k sentimentu a klišé ubírá, když přemítá svůj život. Hra podaná jako scénické čtení (nevím, zda byl režisérský záměr, či je tak hra napsaná) celkově dodala kladně na určité tajemné atmosféře. Není snad potřeba hledat za každou cenu všude originalitu a nekonvenčnost. Tuto hru je třeba také vnímat srdcem a ne z pohledu kritika, který pociťuje uspokojení nad experimentálními výkřiky pro ostatní nesnesitelné.
(zadáno: 7.6.2012)
Pokud bylo zpracování (a tedy celá režie) myšleno jako recese, tak ok, i když to tedy můj šálek čaje není. Pokud to ale bylo myšleno vážně, tak je to tragédie.
(zadáno: 23.6.2011)
(zadáno: 6.12.2010)
Zpackaný konec vzal bohužel cele hre urcitou poetiku, ktera se od ni ocekava. ND by se melo vratit ke klasickym klasikam. Experimenty at si necha na Novou scenu a nebo at je prenecha ostatnim divadelnim scenam.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 28.9.2014)
Dá se vidět, už kvůli paní Švormové, ale celkově nevzrušivé. Nicméně, příjemný večer vám tato hra nepokazí.
(zadáno: 6.12.2010)
Velice vtipná komedie, která je plná inteligentního humoru. Misty trosku tahlejsi, ale i tak jako celek patri k vybornym predstavenim ND.
(zadáno: 31.3.2011)
Povedená oddychová komedie. Absolvoval jsem právě její derniéru. Klára Cibulková, Luboš P. Veselý a Kamil Halbich byli excelentní.
(zadáno: 16.12.2012)
Moc milé vánoční představení. A tuto je pravda! :)
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 25.1.2013)
Cekal jsem od tohoto představení hodně málo. Tím více jsem byl mile překvapen. Druhá polovina byla výrazně lepší. Herecké výkony průměrné, zpěv byl dobrý. Především vynikl Michal Foret a pak take Misa Noskova a Tomas Lobl. I pres vsechny nedostatky bylo videt, ze si to herci (zpevaci) na jevisti uzivali a lide odchazeli domu s dobrou naladou, coz se take ceni.
(zadáno: 25.11.2011)
(zadáno: 12.3.2014)
75%

Vlasák, Smutná a Štěpánek excelovali. Zbytek pokulhával.
(zadáno: 6.12.2010)
Film byl pro me nestravitelny a tahly. Avsak v jevistnim provedeni ND nema chybu.
(zadáno: 19.9.2011)
Brilantní Simona Stašová po právem získala za roli v této hře cenu Thálie.
Nejvíce zklamal Ernesto Čekan. Ale i přes pár dalších drobností je hra skutečným zážitkem.
(zadáno: 14.2.2012)
Pokud bych měl hodnotit jen výkony Hany Seidlove a Renaty Droessler, tak je to 100%. Po přihlédnutí ke zbytku dávám 90%.
(zadáno: 6.12.2010)
Pojeti Fidlovačky v kontextu demagogicko-populárních eurounijních názorů byl výborný nápad. Co mi vadilo byla místy urcita tahlost a nasilne predely.
(zadáno: 11.2.2013)
Dá se vidět, ale skutečně jen díky hlavním představitelům - Simoně Stašové, Svatopluka Skopala a Jaroslavě Obermaierové. Také jsem měl pocit komparsu na jevišti. Především v případě Petra Srny je vidět, že ne každý moderátor může být hercem.
(zadáno: 15.11.2011)
Skvěle provedená klasika. Úžasný zážitek ze skvěleho spojení všech možných prvků, kterých se divák na scéně dočka. Kritik se tu sice nedočká žádných pseudo-inovativních výkříků, avšak já na to říkám "Pan Bůh zaplať!", protože hře to jen svědčí.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>