Profil uživatele

Maxim de Winter

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (10)
Jan Pařízek: 11 % (30)
Lukáš Dubský: 13 % (24)
Jiří Koula: 15 % (60)
Jiří Landa: 15 % (88)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 20.9.2011)
První polovina dosti nudná. Druhá půlka to již spravila a to hlavně po příchodu Zuzany Slavíkové. Ve hře exceloval hlavně Radek Zima.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 1.11.2011)
Paní Skořepová je prostě úžasná. Jaromíra Mílová ovšem dost přehrávala, což celkový dojem kazilo.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 15.1.2013)
Za prvé - neskutečná nuda.

Za druhé - přestávají mě bavit vystavěné inscenace ve stylu Roberta Wilsona. Přesvícené scény, spousta bílé barvy (bílý make up), stínové kontrasty... nechápu, proč má v tomtu stylu Národní spoustu představení.
(zadáno: 6.12.2010)
Paná Bohadlová je uzasna. OStatni herecke vykony jsou horsi.
(zadáno: 28.12.2015)
Náročné, avšak důležité téma z pohledu českých dějin. Vynikající herecké výkony. Vidím tu určitou paralelu mezi představením Peníze od Hitlera, které před pár lety Švandovo divadlo uvádělo. Poslední dobou mám pocit, že studiová scéna Švandova divadla je (až na výjimky) lepší, než hlavní scéna. Toto představení je toho důkazem.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 29.3.2011)
Velice povedená incenace. Souzvuk scény, světel a hudby od J. P. Muchowa vytvořil krásné mrazivé napětí. Z herců bych vyzvednul Miroslavu Pleštilovou a Jana Konečného. Jen Martin Preiss mi v upnutém svetru ze ZARA v teto hre vubec nesedel. Paní Boylová v podání Marcely Nohýnkové nebyla vůbec špatná, ba naopak, avšak Zuzana Slavíková je pro mě v této roli z brněnské verze této inscenace nezapomenutelná.
(zadáno: 17.12.2010)
Vyborna hra. Strhujici az do uplneho konce.
(zadáno: 1.5.2012)
75%

Hra mě uchvátila především svým zameřením na detaily - hudba, světelné efekty, i to, ze se sedelo na jevisti a blizkost k hercům. Náročná hra - jak pro herce, tak i pro diváky. Něketeré pasáže i na mě byly až moc patetické.
(zadáno: 15.2.2011)
Výborné představení. Nejlepší výkon předvedla Michala Ďurišová jako Orsetta a výborní byli také Adam Kraus, Petr Borovec a Marek Adamczyk. Vřele doporučuji.
(zadáno: 25.5.2016)
Jsem tak nějak na rozpacích. Nebylo to špatné, ale ani nějak extra. Nechápu, že je to stále vyprodané a čeká se na lístky v pořadníku. Bylo to sice milé představení, ale tak nějak celkově infantilní. Čekal jsem sofistikovanější humor, po tom, co jsem slyšel ódy na knižní předlohu. Ani A. Polívková neměla šanci v této hře příliš vyniknout, spíše vynikli herci v rolích služebnictva.
(zadáno: 6.12.2010)
Toto pojetí je dosti prumerne. Na celem predstaveni je jednoznacne nejlepsi vykon V. Dyka.
(zadáno: 29.2.2012)
Příjemná komedie. Souhlasím ale s redakcí, že hra obsahuje řadu slabších míst, které by se daly rozvinout. Nejlepší byl Kamil Halbich.
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 6.12.2010)
(zadáno: 28.9.2014)
Prostě ze života :)
(zadáno: 25.11.2017)
Souhlasím s redakcí. Simonu Stašovou mám moc rád, ale toto se příliš nepovedlo.
(zadáno: 6.12.2010)
Asi Goldoniho nejznamejsi comedia del arte. Predstaveni jako celek avsak trati na tom, ze hra je postavena na panu Donutilovi, coz nej pak dela onu "one man show.
(zadáno: 6.12.2010)
Pro mě jednoznačně nejlepsi Sluha dvou panu, co jsem kdy videl. Hra totiz, narozdil od provedeni ND, netrati na one man show Miroslava Donutila.
(zadáno: 25.11.2011)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >