Profil uživatele

Meresanch

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (83)
Lukáš Dubský: 10 % (65)
Michal Novák: 11 % (59)
Helena Grégrová: 12 % (87)
Jiří Landa: 12 % (137)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 3.4.2011)
Viděla jsem spolu s Merlin: Grál během jednoho večera. Na začátku jsem si trochu musela zvyknout hlavně na přízvuk některých herců a pomalejší rozjezd, ale pak se mi to líbilo, dokonce moc:-)
(zadáno: 31.5.2011)
(zadáno: 23.10.2011)
V době, kdy Ostravak publikoval svůj blog, jsem se každý den těšila na nové dřísty. Takže k dílu mám dost citový vztah:-)Představení mě každopádně pobavilo.
(zadáno: 23.11.2011)
Ani zdaleka bych si netroufla říct, že jsem to pochopila, ale bavila jsem se hodně:-) Trochu mi sice chyběl Tomáš Dastlík na hromadě brambor jako na plakátě, ale s absencí brambor se nějak vyrovnám. Hodně se mi líbila Pavla Gajdošíková a Tereza Vilišová, která mě nepřestává fascinovat tím, co všechno je i na mikroprostoru schopná zahrát.
(zadáno: 14.2.2012)
75% :-)
(zadáno: 21.2.2012)
75% Zkrácený, ale ostře vtipný Ibsen:-) Vysoce hodnotím skvělou scénu a hudbu.
(zadáno: 23.2.2012)
Konečně jsem se odhodlala jít na Krále Leara a nic jsem radši nečekala, resp. čekala jsem jen to nejhorší:-)Ale líbilo se mi to. Jediný, kdo mi tam neseděl, byla Kateřina Winterová. Znám celkem dobře děj, nemusela jsem tak řešit kdo s kým proti komu proč ... Spoustu režijních záměrů jsem nepochopila, ale ani jsem se nějak nepokoušela to pochopit. Prostě jsem to vzala, jak to je:-)
(zadáno: 16.4.2012)
(Divadlo Archa, 15.4.2012) Spíš 65% - živé obrazy plné zajímavých detailů a skvělé hudby. Ale příběh samotný se mě nijak nedotkl.
(zadáno: 13.7.2012)
V Komedii jsem viděla jen pár představení, takže jsem poznala jen něco. Ale přesto, nebo právě proto, se mi tohle moc líbilo.
(zadáno: 27.11.2013)
(zadáno: 5.2.2014)
Pobavilo:-) A super kostýmy!
(zadáno: 27.3.2014)
(zadáno: 2.6.2014)
(zadáno: 23.9.2014)
75% Asi poprvé v životě se mi provedení Audience fakt líbilo a bavila jsem se. Norbert Lichý byl výborný. Oceňuji taky scénu. Viděno v Akropoli, kde nás ještě zavřeli na jevišti požární oponou či co to bylo, takže klaustrofobický pocit sklepa byl dokonalý:-)
(zadáno: 3.2.2015)
Na Nové scéně se to trochu ztrácí v prostoru. Předpokládám, že Kolowrat hře slušel víc. Ale v zásadě se mi to líbilo, jen mi tam trochu vadil Matásek, kterého jsem občas skoro neslyšela.
(zadáno: 19.11.2015)
(zadáno: 19.2.2016)