Profil uživatele

Michal1982

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 9 % (17)
Jan Pařízek: 9 % (39)
Lukáš Holubec: 9 % (25)
Helena Grégrová: 10 % (31)
Lukáš Dubský: 10 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 19.9.2020)
Černá komedie o věcech neveselých. Zajímavě řešená scéna, několik okamžiků k zasmání, dobrý "soundtrack", nezapomenutelná scéna s výtahem a musím opravdu zatleskat panu Dlouhému... Bylo ho krásně a srozumitelně slyšet až z balkónu na rozdíl od zbytku ansámblu na jevišti.
(zadáno: 24.1.2020)
Za mě je tahle Kvidoule ze všech kvidoulí nejkvidoulovatější a nejnabitější výbornými hudebními čísly.. Úryvek z muzikálu Maryshow ale hlavně píseň o labuti mi bude znít ještě dlouho v uších.. A videovložka se školením Jak býti komikem polechtala branici jakbysmet!
(zadáno: 17.6.2019)
CC opět válí.. první půlka - kabaret-bavila asi více.. Skvělé texty a hudba I. Orozoviče nezklamaly... Osud Jirkových sov byl zpečetěn. Ale i v druhé části - aktovce - bylo pár komických míst-především díky zásluze Jirky Suchého z Tábora.. Co napsat závěrem? A žlutýho melouna...
(zadáno: 27.2.2019)
SKUTR vjel na jeviště Národního divadla a je dobře, že tam zaparkoval. Fascinace scénou, přednesem, pohybem, hudbou, využitím prostoru, dynamičností... Krásné, krásné, krásné.. Pro mě jedna z nej událostí divadelní sezóny!
Potlesk vestoje byl zasloužený..!
(zadáno: 25.6.2020)
Aneb jak se z Natálie Řehořové stane několikanásobná vražedkyně.Spíše než krimi, psychologické drama s prvky černého humoru. Výborný hudební doprovod. Moc mě nezaujala vložka ze současnosti... Jinak příjemný zážitek..
(zadáno: 8.2.2020)
Příběh smyšlené postavy německého esesáka na pozadí historických událostí. Zajímavě řešená scéna a výborný Jan Teplý ml. Mrazivé, ale dost možná pravdivé..
(zadáno: 10.2.2020)
Psychedelické....s tím jsem počítal, když jsem na muzikál nakráčel..muzikal o naději a tak trochu o D.Bowiem. Výborné kostýmy, zajímavé aranžmá nesmrtelných hitů. A především E. Stárková a její Life on Mars, Nina Horáková a její Changes a konečně charismatický Igor Orozovič a závěrečná píseň We can be heroes. Palec nahoru za muzikálový úsvit na české scéně!
(zadáno: 14.5.2018)
Tak po shlédnutí Manon Lescaut musím přiznat, že se mi dlouho nestalo, aby mně divadlo plně uspokojilo.Napadita scéna, nádherný hudební podklad, výborná Pavlína Štorková (již zaujala v Labutim jezeře a Krvavé Svatbě od Skutru) a hned za ní Vladimír Polívka spolu s Raduzem Máchou...nebál bych se přijít znovu..na chvíli zase do nevšedního světa.
(zadáno: 23.11.2018)
Pokud srovnám Maryšu v ND a Maryšu od Bezručů, tak Ostrava pro mě jednoznačně vede. Bezruči jsou klasičtější, minimalistická scéna, maximální výkony, hudební motivy pohladí, intenzivnější prožitek díky menším prostorám divadla... A takového Vávru jak mají Bezruči bych teda doma mít fakt nechtěl. Viděno v Divadle v Celetné-Ostraváci jezděte častěji! Bravo!
(zadáno: 28.10.2019)
Oddychovka která plyne a tak nějak odplyne. 50 % za pana Nárožného a Vetchého. Paní Chýlková mi v její roli tentokrát moc nesedla.
(zadáno: 19.1.2019)
Jelikož mám Kathy Bates velmi rád, šel jsem do divadla s napětím, jak si s rolí Annie paní Adamovská poradí... Poradila.. Výborně... Celý večer defakto patřil ji. Pan Štěpánek v mezích své role hrál taky výborně... Ač hororový námět, tohle byla taková černá komedie a vůbec mi nevadí, že jsem se smál i v místech, kde mě ve filmu spíše mrazilo. Nejlepší pro mě byla scéna společná večeře ????.. Tak Vám přeji mnoho repríz pane Sokole..
(zadáno: 8.8.2019)
Lehká letní komedie, kde mě nejvic bavila Petra Horváthová a Václav Jílek..a k tomu režie pod taktovkou pana Jiřího Menzela. Jen ten zvuk občas nebyl to pravé ořechové...
(zadáno: 25.2.2020)
Zajímavý vhled do světa nevidomých netradiční formou. Plus za prostředí a jednička s hvězdičkou za Pavlínu Štorkovou.
(zadáno: 10.12.2019)
Netradiční představení, které pro mě vyznělo velmi ponuře. Láska dvou hlavních hrdinů v tom příběhu moc nevynikla, za to pýcha a nenávist, to bylo myslím vybarveno dosti!Obě Kateřiny mi přišly občas trošku přehrávající, za to Jan Grundman ztvárnil Heathcliffa na výbornou. Oceňuji i zajímavý hudební podklad.
(zadáno: 30.10.2019)
Nastudování hry, které mě poměrně nudilo. Nevyužitý potenciál, minimum emocí, strnulost a takové odplynutí k očekávanému konci. Aleš Procházka a Tomáš Pavelka to celé drželi nad vodou. Paní Dagmar mám rád, ale pro rozloučení se s Divadlem Na Vinohradech by si zasloužila jinou roli a důstojnější režii. Doufám, že to nebude poslední role, kterou na divadle ztvární.
(zadáno: 21.9.2020)
Mohl by to být i hit.. Ale silný příběh a mladé nadějné muzikálové hvězdy nevyrovnají špatný zvuk a nepříliš silné pěvecké kvality paní Šinkorové. Bodíky nahoru také za živou muziku!
(zadáno: 23.11.2018)
Jednoduchá ale přitom efektivní pohyblivá scéna, kterou tvoří 3 pokoje, lehce hororové ladění + Radůzu Máchovi role sedla + P. Štorková mě baví ohromně jako vždy a jejímu výkonu tleskám. Konec, ač ho divák předvídá, přijde nečekaně a rychle, jeviště zmizí ve tmě, vám tluče srdce a říkáte si, tak to byla zase jednou pecka!Po Manon Lescaut další kousek od pana Špinara, který se mi trefil do vkusu a vryl do paměti. Díky!
(zadáno: 20.1.2020)
Petr Konáš a Petra Tenorová excelovali, dovolím si tvrdit, v této české "klasice". Vůbec mi nevadila otočná plexi krychle, na tyto prvky jsem dost vysazený,právě naopak! Užíval jsem si jak první tak i druhou půlku. Pro mě výborná a tak trochu mrazivá hudební kulisa.. A jako třešnička na dortu-skvělý strýček Cyril! Bravo! Psychologický román v divadelní adaptaci se vším všudy! Bravoooo!
(zadáno: 11.11.2019)
Zajímavá scéna a tři velké herecké osobnosti. Saša Rašilov byl přímo ďábelský, Lucie Juřičková parádně upjatá a u Zuzany Stivínové už jenom pohyb po jevišti a gesta vykouzlí spokojený úsměv na tváři. Hra určitě není pro každého. Bubeník mi pořád trochu straší v hlavě, škoda že jsem nebyl přítomen nějakému dramaturgickému úvodu. A nakonec-dal bych si přes to všechno fakt s chutí žloutkový věneček!
(zadáno: 17.9.2020)
Tak tady bylo mířeno na klasiku spojením činohry a pohybového divadla. Hudební složka a světelné efekty dotvářely atmosféru,jen mi to celé úplně neklapalo dohromady.Na druhou stranu oceňuji neokoukanou tvář O. Krause, jeho snahu a nasazení po celou dobu představení, i když jsem mu jeho proměnu nezbaštil na plných 100 %. Pan Luboš Veselý exceloval, především v první půli.. Bylo v něm opravdu cosi uvěřitelně ďábelského. Ahaaaa výborné kostýmy.. Takže suma sumárum, za mě celkem fajn.
(zadáno: 17.2.2020)
Taková nenáročná oddychovka bez hlubších myšlenek a s hrstí scén, které by navodily úsměv na tváři. Ze shlednutých titulů jmenovaného divadla mě asi zaujala nejméně. Dal bych tak 10 %, ale vidět především Martu Vančurovou naživo na scéně.. Tak to přidávám rovných 40 %!
(zadáno: 7.2.2020)
Hra nahlíží na soužití Olgy a Václava Havlových očima Olgy v průřezu několika desetiletí, tentokráte není v hlavní roli VH.. I když.... zajímavé využití prostoru vily, výborné herecké nasazení-jako vždy skvělá Pavlína Štorková-ale kluci ji zdatně sekundovali a občas si ukradli i hru pro sebe, především scéna stavění plotu 3 v 1:-).
(zadáno: 27.11.2019)
Uff, to byl nářez. Minimalistická scéna, která dá vyniknout čistému herectví bez příkras. Člověk je naprosto pohlcen. Jessica Bechyňová je v této hře fenomenální!Líbil se mi i lehce humorný výstup J. Svojanovského, který tak nějak celou tu dusnou atmosféru včas odlehčil. Se závěrečným Deus ex machina naložili vcelku dobře, i když to na mě působilo trošičku naroubovaně. Závěrem co dodat? Děcka, fandím Vám!!
(zadáno: 27.4.2019)
Svižná konverzačka a herecký duet Carmen Mayerové a Petra Kostky, které mám moc rád. Oběma zdatně sekundoval ten večer V. Jílek. Mým cílem bylo se jít do divadla pobavit, zasmát se a vidět herecké bardy na komornější scéně a toho všeho se mi o sobotním večeru dostalo.
(zadáno: 25.4.2019)
Hra tak trochu s prvky absurdniho humoru. Příjemný počin Divadla Disk, moje vůbec poprvé v tomto divadle. Skuteční žháři by přeci měli svoje vlastní zápalky????Nejvíc mě asi zaujala paní Biedermannová a Pepi!

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>