Profil uživatele

Michal1982

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 9 % (17)
Jan Pařízek: 9 % (39)
Lukáš Holubec: 9 % (25)
Helena Grégrová: 10 % (31)
Lukáš Dubský: 10 % (29)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 30.8.2018)
Po celé dvě hodiny mě Matyáš Řezníček nenechal ani na minutu vyklouznout zpět do reality z Johanova světa! Klobouk dolů, pane Herec... A to finále... Slzy na krajíčku...ještě jednou, klobouk dolů!
(zadáno: 17.2.2020)
Zuzana Stivínová je tahoun. Anita Krausová zdatně sekundovala...občas jsem se smál, občas mi tuhla v žilách krev, běhal mráz po zádech.. Líbil se mi zvrat v druhé části hry a konečné rozuzlení příběhu. První zkušenost s Meetfactory.. A za mě palec nahoru..!
(zadáno: 25.11.2019)
Klasická oddychovka na prknech divadla Disk. Souboj temperamentů. Dobře vymyšlená scéna, živý hudební doprovod, herci se snaží seč můžou, avšak tohle byl večer pro Viktora Kuzníka! Bravoooooo!
(zadáno: 20.6.2019)
Obdivuji paní Melíškovou a pana Myšičku pro jejich herectví,obzvláště postava pana pastora na mě zapůsobila nejvíce. Musím pochválit i pana Polívku a zejména jeho nasazení v druhé části hry. Nevím jestli to je předlohou nebo režií, ale měl jsem pocit, že na mě hra nepůsobí kompaktně jako celek. Odnesl jsem si s sebou klid v duši, že mě herci nezklamali, ale mohlo to všechno lépe do sebe zacvaknout.
(zadáno: 7.2.2019)
Moc, nenávist, pravda, hloupost... To vše v lehce absurdní hře... Smoček mě baví... Lucie Žáčková, charisma jako vždy, Martin Finger překvapuje..
A J.Dulava ten kvalitu jistí!
(zadáno: 6.9.2018)
Pro mě taková crazy cesta časem do minulosti. Dám ti radu: Nejezdi do České republiky na odvykačku...a nepij houbu s medvědem...Hlubší zamyšlení netřeba...
(zadáno: 13.12.2019)
Nenáročný večer, okamžiky pro polechtaní branice byly. Nejvíc pro mě ten večer herecky zazářila Diana. A tak nějak všeobecně dobrá koulovaná!
(zadáno: 27.1.2019)
S divadelním adaptací české klasiky si soubor Divadla Pod Palmovkou poradil na výbornou. Jednoduchá scéna, uvěřitelné, slušné herecké výkony.. Jen škoda, že to tak rychle uteklo.. Klasika může oslovit víc než moderní pojetí příběhů, se kterým se v dnešní době často setkáváme na divadelních scéně. Tleskám DPP!
(zadáno: 13.1.2020)
Pro mě celkem zajímavé zpracování klasiky...Ústřední dvojice mi sedla.. Slušela tomu mladistvost..mělo to šmrnc...žádné trapné momenty nebo nudné pasáže.. Jen ta chůva a kníže v jednom
mi moc neštimovali.. Městská divadla pražská se zase dostávají do hry..a nakonec - dávám nahoru palec! ????
(zadáno: 12.11.2019)
Teď po šňůře takových nijakých představení napříč pražskými divadly se mi dostalo hojivé náplasti a to v podobě divadelní adaptace Otčenáškova díla Romeo, Julie a tma. Na pozadí dnů, kdy byl spáchán atentát na Heydricha, se odehrává příběh zrodu lásky, které bohužel okolnosti druhé světové války nedopřejí dlouhého trvání. Tísnivá atmosféra je dokreslena perfektní scenografií, dynamikou představení. Moc se mi líbil chór-vnitřní monology hlavních postav. Ústřední dvojice potvrdila, že na divadelní prkna v Dlouhé patří!Suma sumárum-pro mě to rozhodně nebyl promarněný večer.
(zadáno: 19.1.2019)
Tak jsem se konečně dostal ke shlédnutí Růže pro Algernon v Divadle V Celetné. Nejvíce zaujal samozřejmě pan Potměšil a pak i pan Lněnička. Jednoduchá scéna, víc není potřeba. Je na čase přečíst si knížku... Děkuji za hezký večer!
(zadáno: 27.5.2019)
Viděno v 1.repríze.Příjemná oddychovka, některé fórky pošimraly bránici a tak to má u takové komedie být. Šel jsem do divadla se pobavit a toho se mi plně dostalo. Duo Dlouhý & Halbich super.. Ani ostatní nebyli pozadu. A Mrňku bych taky moc rád poznal ????
(zadáno: 13.12.2019)
Je třeba přečíst Sonety, aby se člověk trochu zorientoval v divadelním pojetí. Nápaditá scéna, slušný úvod.. . Někdy jsem tápal, někdy jsem se smál, někdy jsem si říkal, to už bylo moc, někdy jsem se s nastalou situací ztotožnil...hudebně podkresleno na jedničku, herci se snaží.. . Otázkou zůstává..Umí SKÚTR zaujmout více?.. Umí..
(zadáno: 28.1.2019)
První predpremiéra - holky to řádně rozjely!Škoda, že je činoherní klub tak malý a muzikanti se nevešli na pódium. Občas mi to všechno přišlo takové přezvučené, což mi v některých chvílích kazilo dojem,neb holkám nebylo moc rozumět. Songy Wild West Hero a Will you love me tomorrow vynikly nejvíc!Mou bránici nejvíc polechtala Anička Fialová, ale ostatní kolegyně z dívčího sboru jí zdatně sekundovaly.. Terka Mašková prima překvápko... Za čas půjdu vomrknout tuhle divokou jízdu zase!Každopádně tento kousek je spíš pro mladší publikum.
(zadáno: 16.6.2020)
Skvělá Lucie Trmíková, výborná akustika prostoru X10 a chvílemi velmi expresivní divadlo. Zajímavá zkušenost.
(zadáno: 31.7.2019)
Letní oddychovka patří k létu jak chmel k dobře vychlazené dvanáctce! Pohodově strávený večer na Vyšehradě. Velkým plusem byla živá kapela, které to ladilo, a zejména pak tři muži v černém - na ty jsem se vždycky těšil. Z hlavních postav asi nejvíce zaujala Hanka a Filip, resp. jejich interpreti Berenika a Ivan - bavili. Zlatě Adamovské nejvíce sedla komediální poloha v některých výstupech. Oldřich Navrátil trošku víc křičel na můj vkus, ale i tak celkem pohoda. Suma sumarum za mě letní pohodovka, u které netřeba přemýšlet..
(zadáno: 8.9.2020)
Tak dlouho trvající změť na jevišti nezachrání ani tak výborní herci, jako je Z. Stivínová, A. Fialová, P. Batěk. Nebýt pár hereckých momentů paní Stivínové, které na mě působily jako defibrilátor, asi bych se konce nedočkal, neb by se mi zastavilo srdce. Přišel jsem, viděl jsem, odešel jsem...
(zadáno: 26.1.2020)
Příjemné strávení nedělního odpoledne. Hra podle české klasiky J. Havlíčka.. Tak dlouho člověk přebírá, až mu zbyde.. Ta třetí..Herecky na mě asi nejvíc zapůsobil Lukáš Jurek. Ozdobou byla Stanislava Jachnická.Musím vyzdvihnout nápad s fólií! Trošku rozpačitě na mě zapůsobil konec...přišel tak náhle, jako kdyby proti Vám odněkud ze tmy najednou vyrazila pěst.
(zadáno: 11.5.2018)
Někdy chcete zajít do divadla jen tak zarelaxovat a to se Vám s tímto kouskem v Divadle v Dlouhé zaručeně povede! Představení je skládankou celé řady scének ze života jednoho neobyčejného puberťáka doplněné sestavou pořádných retro vypalovaček.Eva Hacurová a její Utři to! - fenomenální. Klobouk dolů před muzikálností vašeho souboru!
(zadáno: 10.10.2019)
Dámy herečky by zasloužili metál!Oceňuji také hudební složku představení! Trošku mi to celé rozhodil takový přilepený konec. A pro mě něj každopádně monolog Pavlíny Štorkové!
(zadáno: 5.9.2018)
Druhé setkání s Cabaretem Calembour a hned tři kousky v jednom večeru! Text neztrácí na vtipu, kupa slovních hříček, nenásilný humor a opera Streptokok byla pro mě vrcholem večera! Donna Maria Pulcinella Hrušková převálcovala všechny.... Večer utekl moc rychle, tleskám, pravo!Pravo!Pravoooo!
(zadáno: 17.9.2019)
Baví mě sledovat rodící se nové herecké generace. Moc jim fandím.... Moje vůbec první setkání s Višňovým sadem. Musí to být těžké zahrát postavy, které mají za sebou již nějaké životní zkušenosti v takhle mladém věku.. Ale klobouk dolů.. Nejvíc mě přesvědčili Lopachin a Raněvská. Příjemným překvapením byl i živý hudební doprovod.
(zadáno: 14.12.2019)
Příjemné střetnutí s interaktivním divadlem na malém prostoru. Daniel Krejčík zapojuje publikum do "svého" příběhu a vzniká tak pokaždé nový originální počin. Za mě forma částečně převýšila sílu příběhu, ale i tak jsem odcházel z představení spokojen.
(zadáno: 28.1.2020)
Viděno na premiéře v Divadle Broadway. Byl jsem pozván a navíc jsem opravdu neočekával zázraky.. A taky se neděly...10 % za Uršulu Klukovou, tanečníky a tanečnice a kapelu a ještě za hlas Nikoly Ďuricové... Ale konec představení s větou Ti čokly havarovaly.. To předčilo moje očekávání nejhoršího..
(zadáno: 25.2.2020)
Přišel jsem "připraven" po přečtení několika recenzí. Musím souhlasit, že první půlka - monolog - mě zasáhla více. Ivan Lupták především v první půli dostál svých hereckých kvalit. Ve druhé části se pro mě hra tak nějak rozmělnila a ztratila na tempu, chvílemi jsem ztrácel pozornost. Musím ocenit akrobatické výkony Elišky Brtnické. Za mě slabší nadprůměr.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >