Profil uživatele

Michal1982

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 9 % (17)
Jan Pařízek: 9 % (39)
Helena Grégrová: 10 % (31)
Lukáš Dubský: 10 % (29)
Lukáš Holubec: 10 % (24)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 31.1.2019)
Maximální spokojenost... Inteligentní humor, výborná hudba a texty a především Jirka Suchý z Tábora je v tomto večeru Cabaretu Calembour fenomenální..! To se prostě neokouká...
(zadáno: 27.2.2019)
SKUTR vjel na jeviště Národního divadla a je dobře, že tam zaparkoval. Fascinace scénou, přednesem, pohybem, hudbou, využitím prostoru, dynamičností... Krásné, krásné, krásné.. Pro mě jedna z nej událostí divadelní sezóny!
Potlesk vestoje byl zasloužený..!
(zadáno: 16.6.2020)
Po téměř dvou letech jsem na tuto inscenaci šel znovu. Ani teď neztracela hra tempo. Dávám plných sto, chtěl jsem se pobavit a paní Pleštilová, paní Chýlková s panem Dulavou opět excelovali. Skvěle vygradovaná konverzačka a tulipány to dnes opravdu drsně odnesly ????
(zadáno: 14.5.2018)
Tak po shlédnutí Manon Lescaut musím přiznat, že se mi dlouho nestalo, aby mně divadlo plně uspokojilo.Napadita scéna, nádherný hudební podklad, výborná Pavlína Štorková (již zaujala v Labutim jezeře a Krvavé Svatbě od Skutru) a hned za ní Vladimír Polívka spolu s Raduzem Máchou...nebál bych se přijít znovu..na chvíli zase do nevšedního světa.
(zadáno: 30.8.2018)
Po celé dvě hodiny mě Matyáš Řezníček nenechal ani na minutu vyklouznout zpět do reality z Johanova světa! Klobouk dolů, pane Herec... A to finále... Slzy na krajíčku...ještě jednou, klobouk dolů!
(zadáno: 5.9.2018)
Druhé setkání s Cabaretem Calembour a hned tři kousky v jednom večeru! Text neztrácí na vtipu, kupa slovních hříček, nenásilný humor a opera Streptokok byla pro mě vrcholem večera! Donna Maria Pulcinella Hrušková převálcovala všechny.... Večer utekl moc rychle, tleskám, pravo!Pravo!Pravoooo!
(zadáno: 27.11.2019)
Uff, to byl nářez. Minimalistická scéna, která dá vyniknout čistému herectví bez příkras. Člověk je naprosto pohlcen. Jessica Bechyňová je v této hře fenomenální!Líbil se mi i lehce humorný výstup J. Svojanovského, který tak nějak celou tu dusnou atmosféru včas odlehčil. Se závěrečným Deus ex machina naložili vcelku dobře, i když to na mě působilo trošičku naroubovaně. Závěrem co dodat? Děcka, fandím Vám!!
(zadáno: 23.11.2018)
Pokud srovnám Maryšu v ND a Maryšu od Bezručů, tak Ostrava pro mě jednoznačně vede. Bezruči jsou klasičtější, minimalistická scéna, maximální výkony, hudební motivy pohladí, intenzivnější prožitek díky menším prostorám divadla... A takového Vávru jak mají Bezruči bych teda doma mít fakt nechtěl. Viděno v Divadle v Celetné-Ostraváci jezděte častěji! Bravo!
(zadáno: 24.4.2019)
Výjimečný výkon Evy Hacurové, krátký ale přesto fenomenální vstup Petry Špalkové. Krásný chór, jemuž to ladilo. Vynikající syrová scéna s plechovými vraty. To vše doprovázeno hudebním podkresem naživo.
To vše vychutnáno téměř z forbíny. Paráda.
(zadáno: 24.4.2019)
Ač toto byla hra pro dva herce a pan Novotný se snažil seč mu síly stačily, veškeré jeho snažení zastínilo zemětřesení a následně vlna tsunami v podobě paní Stivínové. Ta žena je živel a proto jsem se na Duet pro jeden hlas tak těšil. Bylo to po filmu moje první setkání na divadle s touto herečkou a nešlo od ní po celou dobu odtrhnout pozornost. Zaujala i jednoduchá scéna s videoprojekcí. Herecký koncert Z. Stivínové zanechal ve mně silný dojem!
(zadáno: 27.5.2019)
Viděno v 1.repríze.Příjemná oddychovka, některé fórky pošimraly bránici a tak to má u takové komedie být. Šel jsem do divadla se pobavit a toho se mi plně dostalo. Duo Dlouhý & Halbich super.. Ani ostatní nebyli pozadu. A Mrňku bych taky moc rád poznal ????
(zadáno: 12.11.2019)
Teď po šňůře takových nijakých představení napříč pražskými divadly se mi dostalo hojivé náplasti a to v podobě divadelní adaptace Otčenáškova díla Romeo, Julie a tma. Na pozadí dnů, kdy byl spáchán atentát na Heydricha, se odehrává příběh zrodu lásky, které bohužel okolnosti druhé světové války nedopřejí dlouhého trvání. Tísnivá atmosféra je dokreslena perfektní scenografií, dynamikou představení. Moc se mi líbil chór-vnitřní monology hlavních postav. Ústřední dvojice potvrdila, že na divadelní prkna v Dlouhé patří!Suma sumárum-pro mě to rozhodně nebyl promarněný večer.
(zadáno: 21.11.2019)
Intimní příběh partnerské a mateřské lásky a různé pohledy na minulost a vzpomínky, to vše na komorní scéně Divadla Ungelt. Hana Maciuchová je pořád dáma, ze které srší elán a moc mi udělala radost. Petr Stach příjemně překvapil a Ondra Novák - tak tomu jsem všechno věřil... Z divadla jsem odcházel s příjemným pocitem na duši a tak to má být!
(zadáno: 22.12.2019)
To byla fakt pitomost.. Ale jak plyne z názvu.. DOKONALÁ.. jsem rád, že jsem stihl alespoň dernieru a nechal si posimrat bránici všemi třemi protagonisty... Zajímavě řešená scéna... Divadlo NaHraně bravoooooo! A O. Novák... tak to byla přímo smršť na scéně, vážení.
(zadáno: 20.1.2020)
Petr Konáš a Petra Tenorová excelovali, dovolím si tvrdit, v této české "klasice". Vůbec mi nevadila otočná plexi krychle, na tyto prvky jsem dost vysazený,právě naopak! Užíval jsem si jak první tak i druhou půlku. Pro mě výborná a tak trochu mrazivá hudební kulisa.. A jako třešnička na dortu-skvělý strýček Cyril! Bravo! Psychologický román v divadelní adaptaci se vším všudy! Bravoooo!
(zadáno: 24.1.2020)
Za mě je tahle Kvidoule ze všech kvidoulí nejkvidoulovatější a nejnabitější výbornými hudebními čísly.. Úryvek z muzikálu Maryshow ale hlavně píseň o labuti mi bude znít ještě dlouho v uších.. A videovložka se školením Jak býti komikem polechtala branici jakbysmet!
(zadáno: 23.2.2020)
Původní muzikál Krysař jsem neměl možnost shlédnout. Tahle obnovená verze mě potěšila a pasovala na nej muzikálový počin, který jsem za poslední roky viděl. Hudba, texty, scéna, obsazení... Vtažen plně do děje. Nejvíc musím vyzdvihnout výkon M.Křížové,ten hlas je naprosto skvělý, pak charismatický projev P. Pálka a J. Apolenář jako starosta. Trošku mi neseděl David Suchařípa jako Osud,...Podtrženo sečteno:dýchla na mě nostalgická vzpomínka na muzikálový boom let devadesátých.. DĚKUJI:-)
(zadáno: 8.9.2020)
Skvělé... To je to, co člověk právě teď potřebuje.. Pořádnou dávku zábavy, nenuceneho a inteligentního humoru a toho se nám dostalo plnými doušky. Mělo to tempo, mělo to švih, díky za dobiti energie!
(zadáno: 11.5.2018)
Někdy chcete zajít do divadla jen tak zarelaxovat a to se Vám s tímto kouskem v Divadle v Dlouhé zaručeně povede! Představení je skládankou celé řady scének ze života jednoho neobyčejného puberťáka doplněné sestavou pořádných retro vypalovaček.Eva Hacurová a její Utři to! - fenomenální. Klobouk dolů před muzikálností vašeho souboru!
(zadáno: 23.11.2018)
Jednoduchá ale přitom efektivní pohyblivá scéna, kterou tvoří 3 pokoje, lehce hororové ladění + Radůzu Máchovi role sedla + P. Štorková mě baví ohromně jako vždy a jejímu výkonu tleskám. Konec, ač ho divák předvídá, přijde nečekaně a rychle, jeviště zmizí ve tmě, vám tluče srdce a říkáte si, tak to byla zase jednou pecka!Po Manon Lescaut další kousek od pana Špinara, který se mi trefil do vkusu a vryl do paměti. Díky!
(zadáno: 19.1.2019)
Jelikož mám Kathy Bates velmi rád, šel jsem do divadla s napětím, jak si s rolí Annie paní Adamovská poradí... Poradila.. Výborně... Celý večer defakto patřil ji. Pan Štěpánek v mezích své role hrál taky výborně... Ač hororový námět, tohle byla taková černá komedie a vůbec mi nevadí, že jsem se smál i v místech, kde mě ve filmu spíše mrazilo. Nejlepší pro mě byla scéna společná večeře ????.. Tak Vám přeji mnoho repríz pane Sokole..
(zadáno: 27.1.2019)
S divadelním adaptací české klasiky si soubor Divadla Pod Palmovkou poradil na výbornou. Jednoduchá scéna, uvěřitelné, slušné herecké výkony.. Jen škoda, že to tak rychle uteklo.. Klasika může oslovit víc než moderní pojetí příběhů, se kterým se v dnešní době často setkáváme na divadelních scéně. Tleskám DPP!
(zadáno: 12.2.2019)
Uuuf, to byl mazec....realisticky vykreslená krutost bytí v izolované komunitě a nepřijmutí odlišného člověka.. ... O kolik takových výjimečných lidi už svět přišel..? A tak jsem tomu Eliasovi fandil!... Za mě si Jacob zaslouží Thalii
...
(zadáno: 11.3.2019)
Hned na začátku musím předeslat, že jsem šel do divadla s obavou, abych tu délku představení přečkal ve zdraví.. A přiznávám, měl jsem zbytečné pochybnosti. Moc mě bavily věci, které se odehrávaly ve snech a halucinacích jednotlivých postav. Ondřej Pavelka vystihl právnického prevíta na výbornou, nejvíce zaujal Filip Březina, Tomáš Havlínek, a moc mě bavila Eva Salzmannová. Příjemné strávený nedělní večer a podvečer.
(zadáno: 12.3.2019)
Hra splnila účel - pobavila.. Klasika, se sympatickým obsazením, konverzační přestřelky neztrácely švih. Hudební podklad dobře podkresloval náladu hry. Pro zpříjemnění pondělního večera ideální tip.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>