Profil uživatele

Michal1982

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 9 % (17)
Jan Pařízek: 9 % (39)
Helena Grégrová: 10 % (31)
Lukáš Dubský: 10 % (29)
Lukáš Holubec: 10 % (24)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 21.11.2019)
Intimní příběh partnerské a mateřské lásky a různé pohledy na minulost a vzpomínky, to vše na komorní scéně Divadla Ungelt. Hana Maciuchová je pořád dáma, ze které srší elán a moc mi udělala radost. Petr Stach příjemně překvapil a Ondra Novák - tak tomu jsem všechno věřil... Z divadla jsem odcházel s příjemným pocitem na duši a tak to má být!
(zadáno: 16.12.2019)
Užil jsem si herecký koncert Anny Polivkové a Petra Vaňka.. Zajímavé byly i kulisy. V druhé části hra pro mě trošku ztratila švih... A opravdu si vypinejte svoje mobilní aparáty.. Nikdy nevíte...
(zadáno: 11.3.2019)
Hned na začátku musím předeslat, že jsem šel do divadla s obavou, abych tu délku představení přečkal ve zdraví.. A přiznávám, měl jsem zbytečné pochybnosti. Moc mě bavily věci, které se odehrávaly ve snech a halucinacích jednotlivých postav. Ondřej Pavelka vystihl právnického prevíta na výbornou, nejvíce zaujal Filip Březina, Tomáš Havlínek, a moc mě bavila Eva Salzmannová. Příjemné strávený nedělní večer a podvečer.
(zadáno: 18.11.2019)
Satirická groteska o zrodu mačo vůdce a fenoménech dnešní doby v evropské společnosti a nejen v ní. Spousta témat a výborné herecké výkony. Šílený Ralph Tomáš Kobr,jeho matka Beáta Kaňoková a otec Jiří Böhm, jehož monology se slovy začínajícími na jedno písmeno mě nesmírně bavili. V neposlední řadě R. Fiala, který si svoje role přímo užíval. A třešničkou na dortu pro mě byla Nataša Mikulová-doufám, že o ní uslyším více. Divadlo LETÍ prostě pořád letí!!!
(zadáno: 27.10.2019)
Jsem nadšený z kolektivního díla.. Na jedné straně T. Dianiška a na druhé straně I. Orozovič... A příjemně se to spojilo... Jakube Albrechte klobouk dolů za výkon!A všem autorům a zúčastněným Bravo! ...
(zadáno: 12.2.2019)
Uuuf, to byl mazec....realisticky vykreslená krutost bytí v izolované komunitě a nepřijmutí odlišného člověka.. ... O kolik takových výjimečných lidi už svět přišel..? A tak jsem tomu Eliasovi fandil!... Za mě si Jacob zaslouží Thalii
...
(zadáno: 12.2.2020)
Tyhle děcka mě fakt baví...to nejsou květy jabloní na jaře, to už je pořádná šťavnatá podzimní sklizeň! Bratři Karamazovi a tentokrát to rozbalila hlavně mužská část souboru! Za mě to hlavně táhl PČV, ale i ostatní nezůstali v nepovšimnutí, zejména pak Michael Goldschmid a Viktor Kuzník. Dobré prokreslení postav, jednoduchá scéna a již očekávaný hudební živý hudební doprovod. Toto okulturnění v DISKU nemůžu nedoporučit!
(zadáno: 16.6.2020)
Tři postavy, tři monology,tři životy, které spolu souvisí a které se protnou. Bylo to BRUTÁLní a k zamyšlení.
(zadáno: 16.6.2020)
Po téměř dvou letech jsem na tuto inscenaci šel znovu. Ani teď neztracela hra tempo. Dávám plných sto, chtěl jsem se pobavit a paní Pleštilová, paní Chýlková s panem Dulavou opět excelovali. Skvěle vygradovaná konverzačka a tulipány to dnes opravdu drsně odnesly ????
(zadáno: 31.1.2019)
Maximální spokojenost... Inteligentní humor, výborná hudba a texty a především Jirka Suchý z Tábora je v tomto večeru Cabaretu Calembour fenomenální..! To se prostě neokouká...
(zadáno: 16.9.2020)
Zajímavě řešená inscenace, příjemná délka, oceňuji herecký výkon pana Vyorálka, Luptáka a Königa.
(zadáno: 22.12.2019)
To byla fakt pitomost.. Ale jak plyne z názvu.. DOKONALÁ.. jsem rád, že jsem stihl alespoň dernieru a nechal si posimrat bránici všemi třemi protagonisty... Zajímavě řešená scéna... Divadlo NaHraně bravoooooo! A O. Novák... tak to byla přímo smršť na scéně, vážení.
(zadáno: 24.4.2019)
Ač toto byla hra pro dva herce a pan Novotný se snažil seč mu síly stačily, veškeré jeho snažení zastínilo zemětřesení a následně vlna tsunami v podobě paní Stivínové. Ta žena je živel a proto jsem se na Duet pro jeden hlas tak těšil. Bylo to po filmu moje první setkání na divadle s touto herečkou a nešlo od ní po celou dobu odtrhnout pozornost. Zaujala i jednoduchá scéna s videoprojekcí. Herecký koncert Z. Stivínové zanechal ve mně silný dojem!
(zadáno: 1.2.2020)
Včera shlédnuto na předpremiéře. Zajímavý počin na české muzikálové scéně posledních let. Herci se maximálně snaží,kostýmy úžasné, práce se světlem překrásná, Tomáše Havlínka obdivuji za tu výdrž v masce a Zdeňka Piškulu za tu výškovou práci! Hudba a texty fajn, i když jsem možná o chlup čekal více , vtípky pro mladší publikum nevadily, celkově to na mě působilo spíše jako příjemná oddychovka než hluboký a dojímavý příběh. Za mě shlédnutelné.
(zadáno: 24.4.2019)
Výjimečný výkon Evy Hacurové, krátký ale přesto fenomenální vstup Petry Špalkové. Krásný chór, jemuž to ladilo. Vynikající syrová scéna s plechovými vraty. To vše doprovázeno hudebním podkresem naživo.
To vše vychutnáno téměř z forbíny. Paráda.
(zadáno: 21.3.2019)
Čekal jsem víc emocí, přišlo mi to vlažné, vůbec se mi do děje nehodila všudypřítomná postava pana Kračmaříka. Nějak to jiskření mezi Táňou a Evženem skomíralo, druhá půlka představení to naštěstí pro mě zachraňovala. Trošku působily rušivě časté změny kulis a přestavba scény. Hudební doprovod a práce se světlem se mi líbily.Zachraňoval to Jirka Hána a příjemným překvapením byla P.Tenorová.
(zadáno: 26.10.2019)
Představení stojí především na hereckých výkonech V. Javoříka a D. Bambase. Trochu mě zklamalo to, že okamžiky, kdy biskup umírá a pak, kdy je jeho žena obeznámena o tragédii, úplně v daném pojetí u mě nevyvolaly větší emoce. Jinak za mě určitě doporučuji ke shlédnutí. A Igor Bareš byl taková třešnička na dortu..
(zadáno: 8.7.2020)
Psychedelické, snové, trochu scifi, tak trochu výpověď o Grétě a tak trochu o dnešní mladé generaci. Co je snem, co skutečností? Přijde konec, nebo je to jen začátek něčeho nového? Herci se snaží, mluví, co jim síly stačí, víceméně vyrovnaně, možná bych vyzdvihl komediální talent N. Drabiščákové a M. Bednáře. Ti měli super momenty! Bastiene musíš vyslovit mé jméno.Putin, Willy, Jonáš, Kamenožrout a další podobná sebranka pod mostem. Celkově pel mel všeho. Za mě.. No dobrá, oukej :-)
(zadáno: 12.3.2019)
Já nevím..viděno na jedné z prvních repríz a nějak to tajemno a depresivní ráz této hry na mě prostě nefungovaly..Avšak oceňuji originální námět.. Nejlépe mi sednul Filip Březina a celkově vnímání života v té pekelné "díře" mladou generací a jejich touha po útěku.
(zadáno: 12.3.2019)
Hra splnila účel - pobavila.. Klasika, se sympatickým obsazením, konverzační přestřelky neztrácely švih. Hudební podklad dobře podkresloval náladu hry. Pro zpříjemnění pondělního večera ideální tip.
(zadáno: 8.9.2020)
Skvělé... To je to, co člověk právě teď potřebuje.. Pořádnou dávku zábavy, nenuceneho a inteligentního humoru a toho se nám dostalo plnými doušky. Mělo to tempo, mělo to švih, díky za dobiti energie!
(zadáno: 19.10.2019)
Skvělý výběr herců, zajímavé téma, inteligentni humor, herecky o prsa vyhrál nad ostatními asi za mě Vašek Šanda! Příjemný večer v činoheráku.
(zadáno: 4.9.2018)
Příjemně strávený večer na Štvanici. Krom osvědčených známých tváří, Terezy Vilišové (výborná) či Václava Vašáka, pro mě tváře nové, zejména příjemné překvapení Zbyšek Humpolec nebo Lukáš Černoch či Tomáš Kobr. Skvělé využití přírodních kulis včetně Vltavy. Moderní kabát antické tragédii neuškodil,ba naopak. A člun plný novodobých Prosebnic mířících ke břehu doprovázený navíc výtečnou muzikou u mě vyvolal lehké mrazení po těle. A skvělá služka Natálie Drabiščákové ..Jsem rád, že nám má divadlo pořád co nabídnout. Gratuluji, Váš spokojený divák!
(zadáno: 28.11.2019)
Velmi neotřelý koncept, který mě dost bavil. Matyáš Řezníček exceloval. Dále mě zaujal výkon O. Pavelky a J. Bouškové. Druhou část bych přirovnal k takové velké halucinaci. Pro náročného diváka jednohubka...
(zadáno: 23.2.2020)
Původní muzikál Krysař jsem neměl možnost shlédnout. Tahle obnovená verze mě potěšila a pasovala na nej muzikálový počin, který jsem za poslední roky viděl. Hudba, texty, scéna, obsazení... Vtažen plně do děje. Nejvíc musím vyzdvihnout výkon M.Křížové,ten hlas je naprosto skvělý, pak charismatický projev P. Pálka a J. Apolenář jako starosta. Trošku mi neseděl David Suchařípa jako Osud,...Podtrženo sečteno:dýchla na mě nostalgická vzpomínka na muzikálový boom let devadesátých.. DĚKUJI:-)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>