Profil uživatele

Michalmusek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 18 % (82)
Lukáš Dubský: 18 % (60)
Helena Grégrová: 20 % (103)
Michal Novák: 20 % (80)
Jiří Koula: 23 % (80)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 26.11.2018)
Lady Oskar - Divadlo Kalich: 80 %
Jedním slovem super. Jedná se o přepracovanou původní hru Oscar, známou hru s Louis de Funésem v hlavní roli. Tentokrát hlavní roli hraje žena, v české podobě Jana Paulová a jde jí to velice dobře. Velice pobaví malá role trenéra ztvárněná Janem Křížem, známějšího spíš z muzikálů, ale jak je zde vidět i činohra mu sluší. Hra má spád, pobaví, a o to v ní jde především.
(zadáno: 6.7.2018)
Líbánky na Jadranu - Studio DVA divadlo: 80 %
Nenáročná oddechovka.
(zadáno: 7.7.2018)
Lijavec - Divadlo Járy Cimrmana: 90 %
(zadáno: 26.11.2018)
Manon Lescaut - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 5.2.2019)
Manželský poker - Divadlo Palace: 60 %
(zadáno: 7.7.2018)
Maska a tvář - Činoherní klub: 100 %
(zadáno: 6.11.2017)
Mikve - Národní divadlo: 100 %
Absolutně úžasný herecký koncert. Na konci zasloužený standing ovation. Jedna z nejlepších her hraná ve Stavovském divadle. Síla žen a jejich rituální koupel v Mikvy. Jejich vnitřní boje, starosti a hledání v ortodoxním způsobu života.
(zadáno: 18.12.2018)
Miluju tě, ale... - Divadlo Palace: 70 %
Hudební komedie, kde čtveřice herců předvádí v krátkých výstupech, různé modelové situace mezi mužem a ženou, od prvních lásek, až po lásku v důchodu. V této inscenaci, se každý v nějakém tom momentu najde. Nejde tady o žádné veledílo, ale o to, aby se divák pobavil a odpočinul si od starostí všedních dnů. Takže je to celé o lidech pro lidi.
(zadáno: 7.7.2018)
Mozart v Praze - Studio Ypsilon: 90 %
(zadáno: 6.5.2019)
Můžem i s mužem - VIP Art Company: 10 %
Hrozné, stupidní, prakticky od začátku jsem čekal, kdy to konečně skončí. Jediný světlý moment byl monolog Vandy Hybnerové. Stále mi vrtá hlavou, čemu se ta většina diváků celou dobu smála. Takže toto představení si určitě své publikum najde. Ale za mě, nejhorší představení, které jsem za poslední dobu viděl. Těch 10% je za ten skvěle zahraný monolog o kouzelníkovi.
(zadáno: 7.7.2018)
Mýdlový princ - Divadlo Broadway: 70 %
(zadáno: 7.7.2018)
Na dotek - Divadlo Na Jezerce: 100 %
(zadáno: 7.7.2018)
Nahniličko - Divadlo Kalich: 20 %
(zadáno: 26.11.2018)
Nalevo od výtahu - Pantheon production: 80 %
Velká sranda. Klasická francouzská komedie, známá s Pierrem Richardem. Divák se celou dobu dobře baví, i když ví co asi bude následovat, vždy se tomu zasměje. Pokud si chcete oddychnout a dobře se pobavit,tak tato hra bude určitě pro vás jak dělaná.
(zadáno: 7.7.2018)
Natěrač - Divadlo Kalich: 90 %

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 > >>