Profil uživatele

Michalmusek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (100)
Lukáš Dubský: 18 % (65)
Helena Grégrová: 20 % (112)
Michal Novák: 20 % (91)
Jiří Koula: 22 % (84)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 3.3.2020)
Úžasné komorní představení o právu na lásku, netoleranci a sexuální asistenci. Výborné výkony všech herců.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 28.5.2019)
Kultovní anglický seriál na prknech divadla. Představení, nad kterým nemusíte přemýšlet a pobaví. Takové odpočinkové představení. Duo Fridrich -Hána, jak už bylo několikrát zde napsáno jsou hlavní hybatelé celého představení.
(zadáno: 3.12.2019)
Velmi povedená satira.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 4.12.2018)
Úžasně zahrané strhující drama. Divák je napnutý až do konce, neboť hra velmi graduje, je plná zvratů a nečekaných okamžiků.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 25.2.2019)
Tahle hra mě vážně moc neoslovila. Setkání společensky vyšší třídy s nižší je sice zajímavé téma na hru, zvlášť se silným dramatickým závěrem, ale obě dvojice by měli být vyrovnaný, aby to fungovalo. Tady vyniká jen dvojice Holub-Hrzánová, zatímco Cibulková a Velen spíš sekundují, což autor nejspíš nezamýšlel. Tímto hra ztrácí svůj rozměr a stává se pro mě nezajímavou. Po herecké stránce se jak Holub, tak Hrzánová zhostili svých úloh na jedničku. Bohužel k nim chyběl ten protipól.
(zadáno: 7.1.2019)
(zadáno: 5.3.2019)
Perfektní klauniáda na téma přátelství.
Zasloužený Standing Ovation.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 17.6.2019)
(zadáno: 4.6.2019)
Úžasné představení
(zadáno: 26.11.2018)
Jedním slovem super. Jedná se o přepracovanou původní hru Oscar, známou hru s Louis de Funésem v hlavní roli. Tentokrát hlavní roli hraje žena, v české podobě Jana Paulová a jde jí to velice dobře. Velice pobaví malá role trenéra ztvárněná Janem Křížem, známějšího spíš z muzikálů, ale jak je zde vidět i činohra mu sluší. Hra má spád, pobaví, a o to v ní jde především.
(zadáno: 10.2.2020)
Úžasný, komorní, psychadelický muzikál z pera Enda Walshe a Davida Bowieho. Muzikál je napsaný podle knihy Muž, který spadl na Zemi, v jejíž filmové podobě zazářil právě David Bowie Ač je muzikál v češtině, písně jsou ponechány v originále a přeloženy v titulkovacím zařízení nad jevištěm, kde po dobu česky mluveného textu jdou anglické titulky. Perfektně zazpíváno i zahráno (živá kapela na jevišti), zvláště bych vyzdvihl Ondřeje Rumla, Eriku Stárkovou a Pavola Smolárika.
(zadáno: 6.7.2018)
Nenáročná oddechovka.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 26.11.2018)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>