Profil uživatele

Michalmusek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 18 % (82)
Lukáš Dubský: 18 % (60)
Helena Grégrová: 20 % (103)
Michal Novák: 20 % (80)
Jiří Koula: 23 % (80)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>

(zadáno: 7.7.2018)
Praha stověžatá - Studio Ypsilon: 60 %
(zadáno: 7.7.2018)
Práskni do bot - Divadlo Na Jezerce: 100 %
(zadáno: 11.12.2018)
Premiéra mládí - Městská divadla pražská: 60 %
Příjemné představení. Obě herečky zahráli svou úlohu na výbornou. První polovina má spád a děj má přirozenou vzestupnou tendenci, druhá polovina se však bohužel velice dlouho pomalu táhne a má spíš uspávající účinek. Neškodilo by hru trochu zkrátit, a pak by výsledek byl dokonalý. Ale jinak herecky je to dokonale zahrané.
(zadáno: 1.5.2019)
Přízraky - Dejvické divadlo: 100 %
Klasické severské drama, aneb Ibsen v podání Dejvického divadla.
(zadáno: 7.7.2018)
Prodaná nevěsta - Studio Ypsilon: 80 %
(zadáno: 23.2.2019)
Producenti - Hudební divadlo Karlín: 70 %
(zadáno: 7.7.2018)
Ptákovina - Činoherní klub: 100 %
(zadáno: 8.10.2018)
Pýcha a předsudek - Národní divadlo: 50 %
(zadáno: 7.7.2018)
Racek - Dejvické divadlo: 100 %
(zadáno: 25.4.2019)
Revizor - Městská divadla pražská: 100 %
Skvěle rozjetá komedie duo Kopta a Havlínek úžasný, druhá půlka trochu slabší, ale i tak celkově velice dobré.
(zadáno: 24.5.2019)
Romeo a Julie - Městská divadla pražská: 100 %
Hra je velice moderně a svěže zpracovaná, volný neustále doplňky měnící se prostor jeviště je parádní a většina herců hraje opravdu skvěle.
(zadáno: 7.7.2018)
S barvou ven! - Divadlo v Rytířské: 80 %
(zadáno: 4.7.2018)
S nebo bez - Divadlo Palace: 70 %
Příjemná oddechovka.
(zadáno: 4.7.2018)
Sen noci svatojánské - Divadlo Na Fidlovačce: 80 %
Příjemné propojení klasického divadla s novým cirkusem. Shakespeare v celé své délce a kráse, bez drastických škrtů a velkých změn, jak je teď velkým zvykem inscenovat tohoto autora. Největší pozitivum je až snově připravená dekorace magického lesa. Z obsazení spíše vyniká dámská část souboru, a pak Jakub Albrecht v roli Puka. Za poslední dobu, asi nejlepší provedení této Shakespearovi hry.
(zadáno: 23.6.2019)
Šíleně smutná princezna - Studio DVA divadlo: 70 %
Klasická pohádka v moderním kabátě. Skvěle zazpívané Berenikou Kohoutovou.
(zadáno: 29.1.2019)
Sopranistky - Činoherní klub: 60 %
Nová hra má podle mého názoru přilákat do divadla nové, mladší publikum. Hra je plná vulgarismů, tolik typické pro anglické autory, znázorňující mládež na okraji společnosti. Buď se může člověk koukat na hru jako na partu holek hledající sex, alkohol a zábavu, nebo jako na 6 holek, které mají každá své vlastní velké problémy a starosti a hodlají se tímto způsobem od nich alespoň na chvíli oprostit. Hra bude pro spoustu tradičních divadelních diváků těžko zkousnutelná, je totiž prostě úplně jiná. Nejvíce zde vyniká a pobaví Anna Fialová, a překvapením je i nová divadelní tvář Tereza Mašková.
(zadáno: 14.1.2019)
Sousedka - Docela velké divadlo: 100 %

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 > >>