Profil uživatele

Michalmusek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (88)
Lukáš Dubský: 18 % (61)
Helena Grégrová: 20 % (105)
Michal Novák: 20 % (87)
Jiří Koula: 22 % (83)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 14.1.2019)
(zadáno: 4.7.2018)
Super představení. Duo Klepl - Holubová, ale i další herci předvádí zde mistrovsky odvedenou Goldoniho hru. Když jsem byl podruhé na tomto představení, tak Kryštof Hádek omylem zatočil pytlem na ryby tak, že vypustit na ostatní herce spousty prachu. Ty si to nenechali líbit a zaimprovizovali tak, že ho začali vyslýchat, na co že ten pytel jako má a tak, na což jim Hádek odpovídal ve stylu, že je to vak na výrobky, ale vše bylo tak dobře zahrané, že kdo hru před tím nevyděl měl jistě pocit, že to do hry skutečně patří.
(zadáno: 7.7.2018)
Viděno jak s Teplým, tak s Nárožným
(zadáno: 12.11.2018)
(zadáno: 6.11.2017)
Perfektní komedie. Neskutečně jsem se bavil. Klasická zápletka s vyměněným kufříkem, policií, gengstry a přáteli, kteří mají přijít na oslavu narozenin. Jednoduchý děj, ale brilantně dotažený do posledního detailu. Viděno již po několikáté, a jistě ne naposledy.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 11.12.2018)
Příjemné představení. Obě herečky zahráli svou úlohu na výbornou. První polovina má spád a děj má přirozenou vzestupnou tendenci, druhá polovina se však bohužel velice dlouho pomalu táhne a má spíš uspávající účinek. Neškodilo by hru trochu zkrátit, a pak by výsledek byl dokonalý. Ale jinak herecky je to dokonale zahrané.
(zadáno: 1.5.2019)
Klasické severské drama, aneb Ibsen v podání Dejvického divadla.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 23.2.2019)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 8.10.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 6.11.2019)
Celé představení stojí na velmi dobrém výkonu pana Aleše Procházky, u zbytku obsazení byl nevyužit potenciál. Celkově to na mě působilo dosti kýčovitě. Za mě představení, na které asi rychle zapomenu, že jsem na něm vůbec byl.
(zadáno: 25.4.2019)
Skvěle rozjetá komedie duo Kopta a Havlínek úžasný, druhá půlka trochu slabší, ale i tak celkově velice dobré.
(zadáno: 22.9.2019)
Příjemná konverzační komedie, u které se člověk dobře baví.
(zadáno: 24.5.2019)
Hra je velice moderně a svěže zpracovaná, volný neustále doplňky měnící se prostor jeviště je parádní a většina herců hraje opravdu skvěle.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 4.7.2018)
Příjemná oddechovka.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>