Profil uživatele

Michalmusek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (87)
Lukáš Dubský: 18 % (61)
Helena Grégrová: 20 % (104)
Michal Novák: 20 % (87)
Pavel Širmer: 22 % (111)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8

(zadáno: 26.11.2018)
Úžasné představení.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
aneb takzvané večery na přidanou. Písníčky, vyprávění a host, který dostane klasickou otázku: čím chtěl být, když byl malý. Dále doplněno Písní na 10 slov od diváků, kterou do konce představení složí Jiří Schmitzer.
(zadáno: 6.7.2018)
Jednoduchá hra, na kterou člověk rychle zapomene.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 25.4.2019)
Na tohle představení je potřeba jít jako spíš si odpočinout, zasmát se, než čekat velké divadelní představení. Jedná se o část textové linie a větší část improvizace. Takže když divák přijde znovu, bude to zase jiné. Koncipované hlavně na dámské publikum. Ale i já se dobře bavil. Takže na toto představení se musí jít s představou odreagování, a smíchu nad lacinými a prvoplánovými fóry a pak si to můžete užít.
(zadáno: 17.12.2018)
Nejprve bych chtěl vyzdvihnout klady tohoto představení. A tím je hlavně velice dobře zpracovaná scéna. Dále pak z herců paní Ježkovou v roli Marty. A teď k samotné hře. Žárlivý manžel a živé vysílací vstupy z Kamburu vysílané z bytu v Nuslích, je dobrým tématem pro grotesku o níž se pan Tesař pokusil. Od grotesky ale očekávám, že se budu smát, tady spíš šlo o občasné pousmání. A grotesku vlastně připomínalo jen zamykání dveří a rozsvěcování vyjadřované zvukovými efekty. Jsem z této hry ve velkých rozpacích, protože námět je dobrý, ale provedení pokulhává.
Hodnocení je z prvního uvedení hry.
(zadáno: 11.12.2018)
Toto představení spíše připomíná televizní estrádu kříženou s na stojáka. Jednoduché vtipy a teatrální gesta. Představení dle reakcí publika je orientované na starší ročníky 65+ Tyto lidé se v hledišti velice dobře bavili. Začínalo to jejich potleskem, když pan Klepl přišel na pódium, velkého pochvalování, když povyskočil a končilo to pokusem jedné staré paní o standing ovation, ovšem když se k ní nikdo nepřidal, rychle si zase sedla. Bohužel, nepatřím mezi tuto cílovou skupinu, takže za mě zbytečně strávený čas.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 17.6.2019)
Absolutní nuda.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 17.10.2019)
Stále aktuální téma. Jednoduchá ale příjemně funkční scéna. Vynikající Martin Donutil
(zadáno: 12.3.2019)
Vynikající představení.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 4.7.2018)
Ač herecky perfektně zahrané, samotná hra mě vůbec nezaujala. Toto absurdní drama, bylo na mě až moc absurdní.
(zadáno: 7.12.2018)
Kaleidoskop různých podob lásky. Na scéně je jedna velká převlékárna, z níž vystupují jednotlivé postavy, které pak hrají už jen ve volném prostoru, což je typické pro režiséra Kudláče. Postupně se zde střídá 5 herců a 5 hereček. Velice zajímavé provedení. Nejsilnější část je ta s nepochopením učitelovi lásky a rozhádání velkých kamarádů, kvůli banalitě. Velice nestandartní, ale emotivně silné představení.
(zadáno: 7.7.2018)

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8