Profil uživatele

Michalmusek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (100)
Lukáš Dubský: 18 % (65)
Helena Grégrová: 20 % (112)
Michal Novák: 20 % (91)
Jiří Koula: 22 % (84)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9

(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 6.7.2018)
Nenáročná oddechovka.
(zadáno: 6.7.2018)
Jednoduchá hra, na kterou člověk rychle zapomene.
(zadáno: 6.7.2018)
Perfektně provedený Gogol, ve kterém exceloval Michal Dlouhý. Klasická ruská komedie plná zajímavých postav, alkoholu, hazardu a malých i velkých podvodníků.
(zadáno: 4.7.2018)
Dojemné komorní představení.
(zadáno: 4.7.2018)
Super.
(zadáno: 4.7.2018)
Povedené představení.
(zadáno: 4.7.2018)
Povedené letní představení.
(zadáno: 4.7.2018)
Příjemná oddechovka.
(zadáno: 4.7.2018)
Ač herecky perfektně zahrané, samotná hra mě vůbec nezaujala. Toto absurdní drama, bylo na mě až moc absurdní.
(zadáno: 4.7.2018)
Příjemné propojení klasického divadla s novým cirkusem. Shakespeare v celé své délce a kráse, bez drastických škrtů a velkých změn, jak je teď velkým zvykem inscenovat tohoto autora. Největší pozitivum je až snově připravená dekorace magického lesa. Z obsazení spíše vyniká dámská část souboru, a pak Jakub Albrecht v roli Puka. Za poslední dobu, asi nejlepší provedení této Shakespearovi hry.
(zadáno: 4.7.2018)
Písařík a Pečenka a jejich společná výuka angličtiny je naprosto dokonalá. Mirduški omni boljéšna. Blasny, blasny. Pokud chcete pochopit význam těchto dvou vět, musíte zajít na Cizince. Já určitě půjdu na toto představení ještě jednou.
(zadáno: 4.7.2018)
Super představení. Duo Klepl - Holubová, ale i další herci předvádí zde mistrovsky odvedenou Goldoniho hru. Když jsem byl podruhé na tomto představení, tak Kryštof Hádek omylem zatočil pytlem na ryby tak, že vypustit na ostatní herce spousty prachu. Ty si to nenechali líbit a zaimprovizovali tak, že ho začali vyslýchat, na co že ten pytel jako má a tak, na což jim Hádek odpovídal ve stylu, že je to vak na výrobky, ale vše bylo tak dobře zahrané, že kdo hru před tím nevyděl měl jistě pocit, že to do hry skutečně patří.
(zadáno: 2.7.2018)
Úžasné představení. Skvěle jsem se bavil. Ve dvojroli se zde představí Filip Blažek a v roli Kamila Roman Štabrňák. Klasická komedie plná záměn, nevěry a Kamila jenž může vyslovovat jen samohlásky. Viděno jak v divadle, tak na letní scéně Vyšehrad, kde se museli herci poprat i s takovými živly, jako je vítr, který otvíral dveře, jenž měli být zamčeny, ale herci se s tím úžasně a vtipně vypořádali. Proto je divadlo kouzlem okamžiku, neboť taková situace a zároveň nový dialog znovu nejspíš nenastane.
(zadáno: 6.11.2017)
Perfektní komedie. Neskutečně jsem se bavil. Klasická zápletka s vyměněným kufříkem, policií, gengstry a přáteli, kteří mají přijít na oslavu narozenin. Jednoduchý děj, ale brilantně dotažený do posledního detailu. Viděno již po několikáté, a jistě ne naposledy.
(zadáno: 6.11.2017)
Absolutně úžasný herecký koncert. Na konci zasloužený standing ovation. Jedna z nejlepších her hraná ve Stavovském divadle. Síla žen a jejich rituální koupel v Mikvy. Jejich vnitřní boje, starosti a hledání v ortodoxním způsobu života.

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9