Profil uživatele

Michalmusek

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 17 % (100)
Lukáš Dubský: 18 % (65)
Helena Grégrová: 20 % (112)
Michal Novák: 20 % (91)
Jiří Koula: 22 % (84)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 17.5.2020)
(zadáno: 1.5.2019)
Klasické severské drama, aneb Ibsen v podání Dejvického divadla.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 23.2.2019)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 8.10.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 6.11.2019)
Celé představení stojí na velmi dobrém výkonu pana Aleše Procházky, u zbytku obsazení byl nevyužit potenciál. Celkově to na mě působilo dosti kýčovitě. Za mě představení, na které asi rychle zapomenu, že jsem na něm vůbec byl.
(zadáno: 25.4.2019)
Skvěle rozjetá komedie duo Kopta a Havlínek úžasný, druhá půlka trochu slabší, ale i tak celkově velice dobré.
(zadáno: 22.9.2019)
Příjemná konverzační komedie, u které se člověk dobře baví.
(zadáno: 24.5.2019)
Hra je velice moderně a svěže zpracovaná, volný neustále doplňky měnící se prostor jeviště je parádní a většina herců hraje opravdu skvěle.
(zadáno: 4.7.2018)
Příjemná oddechovka.
(zadáno: 4.7.2018)
Příjemné propojení klasického divadla s novým cirkusem. Shakespeare v celé své délce a kráse, bez drastických škrtů a velkých změn, jak je teď velkým zvykem inscenovat tohoto autora. Největší pozitivum je až snově připravená dekorace magického lesa. Z obsazení spíše vyniká dámská část souboru, a pak Jakub Albrecht v roli Puka. Za poslední dobu, asi nejlepší provedení této Shakespearovi hry.
(zadáno: 23.6.2019)
Klasická pohádka v moderním kabátě. Skvěle zazpívané Berenikou Kohoutovou.
(zadáno: 8.8.2020)
(zadáno: 14.5.2020)
Velmi milé představené
(zadáno: 15.9.2019)
Moderní divadlo s prvky experimentálního divadla nás provází osudovou částí našich dějin. V hlavní roli vyniká Martin Pechlát a z vedlejších rolí dvojice vousáčů Štébl a Milostný. Scéna je jednoduchá, ale vyhovující dominující pódiem s hudebníky.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>