Profil uživatele

Mike_2319

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Landa: 21 % (7)
Pavel Širmer: 23 % (7)
Lukáš Dubský: 25 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 26.7.2020)
Za mě naprostá dokonale odvedená práce ve všech směrech. Mile mě inscenace překvapila a potěšila. A velmi mi to připomnělo zlínskou inscenaci Glorie, jak příběhem, tak i výpravou (oboje Syrový).
(zadáno: 2.4.2018)
Krása. Naprosto výborně zvládnuté role, především P. Tomicová, která místy překonala skvělou D. Medřickou.
(zadáno: 3.4.2018)
Velmi se mi líbila "vlčí část souboru". Výborná pohybová stránka.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 12.8.2019)
(zadáno: 12.8.2019)
(zadáno: 12.8.2019)
(zadáno: 31.3.2018)
(zadáno: 1.11.2018)
Krásné výkony, především pak Juraje Bači, kterého je radost sledovat.
(zadáno: 12.8.2019)
Moc se mi líbí nápad s Eliševou, jako průvodkyní dějem. Krásné výkony.
(zadáno: 1.5.2022)
Divácky vděčný titul, který plní sály napříč republikou. Ze zlínského bych vypíchnul živou kapelu, velkorysou scénu, bohaté kostýmy a nápadité, vtipné druhé plány (žáci v taneční škole, frustrovaný otec s kočárkem, seniorky na generálce, smuteční hosté "s deštníkovým efektem"). Z obsazení bych vyzdvihl Z. Julinu, M. Příkazkého a M. Holcmanovou za hlavní výkony a L. Randára, O. Bělku a M. Hudce za ty vedlejší. Vezmu-li všechny verze, které jsem u nás doposud zhlédnul, tak zlínská se řadí mezi ty nejlepší.
(zadáno: 26.7.2020)
Velmi slušná a nápaditá inscenace. Líbil se mi nápad s králíky a zajíčky a využití šenkýře jako průvodce dějem. Také se mi moc líbily předscény, které vyplňovaly přestavby za oponou. Zapojení studentek a studentů ZSVOŠU inscenaci také pomohlo. Nejvíce mě bavila Nikola Zavřelová jako Ingrid a její výstupy, velmi zábavné. Herecké výkony velmi dobré. Celkově nadprůměrná, povedená inscenace.
(zadáno: 2.4.2018)
Scénář by potřeboval proškrtat. Dialogy jsou mnohdy dlouhé a začnou nudit. Líbila se mi jednoduchá, vzdušná scéna, která pracuje i s vhodnou stínohrou a velmi mě nadchla kostýmní výprava, která na mě dokonale "dýchla" moderní Francií. A velmi oceňuji úvodní převlek M. Vančurové.