Profil uživatele

Mike_2319

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Landa: 21 % (7)
Pavel Širmer: 23 % (7)
Lukáš Dubský: 25 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 26.7.2020)
A rozhodně zaslouženě! Nejlepší studentská inscenace, jaká kdy byla. On vlastně člověk ani neměl pocit, že je na studentské scéně, ale v profesionálním divadle. Detailně propracovaná režie, vynikající výkony (nejvíce překvapili a zaujali pánové Bělka a Borovský), nápaditá výprava. Zkrátka inscenace, za kterou by se nemuselo stydět žádné profesionální divadlo. Jsem rád, že jsem viděl 2x.
(zadáno: 26.7.2020)
Naprostá spokojenost, překvapení a zážitek. Silný příběh, výborné výkony. Škoda, že inscenace má stejný osud, jako měli Moskyti a nenašla sympatie u zlínského publika. Inscenace mi připomněla ostravského Bulla, příběhem a výpravou (oboje Syrový).
(zadáno: 31.3.2018)
(zadáno: 31.3.2018)
Naprostá dokonalost. Herecké výkony, scéna, kostýmy, hudba. Prostě nádhera.
(zadáno: 1.4.2018)
(zadáno: 1.4.2018)
Skvostné výkony dvojice herců.
(zadáno: 2.4.2018)
Naprosté nadšení. V podstatě jednoduchá, ale účinná scénografie, extravagantní a poutavé kostýmy, celkově nápaditý a skvělý koncept. Bravurní herecké výkony, kterým vévodí H. Čermáková s T. Kotrbovou a J. Drgovou. Pozornost si zaslouží také neméně důležitý a naprosto skvěle (herecky i pohybově) zvládnutý chór v podání studentů VOŠ, kterým lze závidět, jaký prostor zde od režiséra dostali, především pak dívky a M. Borovský s P. Ťopkem/Z. Strašákem, coby Polyméstorovi synové. Pan režisér dokázal, že stále umí!
(zadáno: 2.4.2018)
Viděno přímo ve Zlíně a dodatečně děkuji. Jak za zážitek, tak za to, že se nebáli říct to nahlas. Naprosto výborné výkony M. Příkazkého, M. Bačíkové, P. Vacka, Z. Juliny. Představení, které náramně střídalo divákovy emoce. Od smíchu na celý sál, přes mrazení při scénách s Petrem (M. Štrunc), až po mini infarkt, kdy jsem při dopisu Hamáčkových seděl sedadlo pod protagonistou, který si tam roli rozehrával už od začátku.
(zadáno: 19.6.2018)
Naprosto geniální a dokonalé ve všech směrech! Úžasný zážitek.
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 7.7.2018)
(zadáno: 1.11.2018)
Vynikající Vendula Nováková! Výborně zdramatizováno a zrežírováno. Fungující scéna a kvalitní výkony. Snad jen kostýmy trošku pokulhávají.
(zadáno: 5.3.2019)
Výborná hra, kterou se Štindlovi a Zlínu povedlo ještě povýšit. Kotrbová s Bačíkovou jsou prostě dokonalé. Marcilisová je skvělá. Bruslící Vacek naprosto ohromující. Princ s Dufkovou mile překvapili. Scéna je naprosto úchvatná a nevídaná. V kostýmech mě baví vtipné detaily, např. Mickey a mimoň.
(zadáno: 12.8.2019)
(zadáno: 12.8.2019)
Nikdy jsem si žádnou pohádku tak neužil. Naprosto mě pohltila. A Marta Bačíková je naprosto dokonalá. Jakoby ta role byla napsána pro ni.
(zadáno: 27.12.2021)
Tak tohle se opravdu povedlo. Tady se, co se týče regionální linky, výborně navázalo na Žítkovské bohyně. Inscenaci nelze nic vytknout. Vše dokonale zvládnuté. Režie, hudba, výprava, výkony. Hudební složku inscenace bych zvlášť vyzvedl..sborové písně, které dokonale podtrhují atmosféru a jsou velmi kvalitně zvládnuté. V hereckých výkonech nikdo nevyčnívá a soubor s hosty a studenty zde výborně pracuje..dokonale zvládnutý druhý plán, kde nikdo nechce vyčnívat a naopak se ani nefláká. A také kostýmy jsou skvělé. Žádný není ošizený. Jsou propracované do detailu a to i ve sborech. Velmi chválím.
(zadáno: 21.2.2022)
Naprosto famózní, dokonalá a strhující Markéta Matulová. Z jejího výkonu mi naskakovala husí kůže a draly se mi slzy do očí. Inscenace je nádherný zážitek.
(zadáno: 21.2.2022)
Krásná práce, kde se dokonale propojují všechny složky inscenace. Úchvatná a skvostná výprava Davida Janoška. Úžasné výkony Tamary Kotrbové a Marie Vojtěchové. Také hudba a choreografie lahodí uchu i oku. Příběh Pýchy a předsudku mě nijak zvláště nezajímá, ovšem v tomto podání je krásným zážitkem.
(zadáno: 26.7.2020)
Známá komedie hravě přetvořená Michálkem. Nápad s otočným hledištěm za 100 bodů. Nejvíce mě zde bavila linka tlusté sestry a jejího poťouchlého kluka. Všechny výkony byly výborné, skvělá hudba a celkově moc povedená inscenace, která prostě musí bavit a divák nemá nárok se nudit. Bylo vidět, že to všechny baví, jak protagonisty, tak diváky.