Profil uživatele

Milan

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 6 % (7)
Jan Pařízek: 8 % (30)
Veronika Boušová: 8 % (12)
Jiří Koula: 9 % (32)
Lukáš Dubský: 9 % (20)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 24.9.2014)
(zadáno: 19.6.2014)
(zadáno: 10.6.2014)
(zadáno: 26.2.2014)
(zadáno: 26.2.2014)
Úžasná hra se skvělými dialogy a výbornými hereckými výkony.
(zadáno: 18.10.2013)
Hra se mi moc líbila, úžasné herecké výkony a v celé hře jsem nezaznamenal ani jedno "hluché místo". Jen si myslím, že není určena pro diváky Divadla na Vinohradech, odkojené Broukem v hlavě a Ideálním manželem...
(zadáno: 2.9.2013)
(zadáno: 2.3.2013)
(zadáno: 21.2.2013)
(zadáno: 11.10.2012)
65%
(zadáno: 2.6.2012)
Musím se přiznat, že jsem byl k představení skeptický - film mám skutečně rád a šel jsem na hru s tím, že už to může být jen horší. Spletl jsem se - hra je moc pěkná.
(zadáno: 22.5.2012)
Herci dostali ze svých rolí maximum, hru jako takovou bych ale znovu vidět nemusel - přišla mi dost "prvoplánová".
(zadáno: 10.5.2012)
Oddychová hra, ze které dostali oba herci maximum. Věřil jsem jim to od začátku do konce a komedie mě pobavila a o to šlo.
(zadáno: 14.4.2012)
(zadáno: 7.3.2012)
Mně se hra docela líbila, možná také proto, že to byla první hra, kterou jsem na toto téma viděl. Zajímavá mi přišla konfrontace 50. léta X současnost, na níž se podle mě povedlo hezky ukázat, jak se dnešní společnost nevyrovnala se svojí minulostí.
(zadáno: 6.2.2012)
Podívaná pro široké masy - neurazí, ale nenadchne.
(zadáno: 24.1.2012)
Moc pěkná hra, vynikající provedení, za zmínku stojí zejm. výkon paní Frejové, ale i ostatní jsou výborní. Můžu jen doporučit.
(zadáno: 24.1.2012)
Mě hra zklamala - na to, jak těžko se na ni shánějí lístky mi humor přišel příliš "prvoplánový".