Profil uživatele

Misa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (46)
Pavla Haflantová: 13 % (16)
Pavel Širmer: 14 % (54)
Helena Grégrová: 15 % (56)
Iva Bryndová: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 26.6.2014)
Nádherná hra,skvělá role pro Chantal Poullain,v které je naprosto strhující,předvádí mnoho poloh krásné ale odkvétající ženy,která už má mnoho za sebou.Igor Orozovič i Regina Rázlová ve hře skvěle sekundují a není tam slabý článek.Hra má svou atmosféru,úplně mě přenesla do jiné doby a nejvíc se mi líbilo,že je to taková divadelní hra v pravém slova smyslu,láska,drama,nevyřčené,ale přesto pro diváka jasné napětí,pochyby a okouzlující humor.Mluva paní Chantal se do žádné hry nemůže hodit více,nádherně vše dotváří a podtrhuje.
(zadáno: 29.5.2014)
Tato hra rozhodně stojí za vidění.Jednak pro skvělé herecké výkony hlavně paní Kolářové a obrovsky mě překvapila Simona Postlerová,obě byly vynikající,velmi přirozené a sehrané.Velmi se mi líbila i scéna.Je to hra,u které se zasmějete,ale hlavně také zamyslíte,a tak to má být.Byla jsem velmi příjemně vtažena do děje.
(zadáno: 27.2.2014)
Naprosto geniální hra,Pavla Beretová je neuvěřitelně přirozená herečka,klobouk dolů před takovým talentem a Bára Poláková též velmi dobrá,vtipná a krásná jako vždy.Nejhorší je,že se ve spoustě věcech člověk opravdu poznává.Je to určitě jedna z nejlepších her o ženách a vztazích,co jsem kdy viděla a fakt skvěle jsem se pobavila,je tam spousta neuvěřitelných nápadů.
(zadáno: 17.2.2014)
Velmi se mi líbil Marek Taclík,ale jinak mě představení dost zklamalo.Opravdu jsem od téhle látky čekala víc.Bylo tam dost dobrých nápadů i opravdu vtipných míst,zároveň to bylo klasicky Kolečkovsky lehce překombinované.Taky mě nebavily neustále opakující se vtipy,např.když jednou tančí na hudbu jako zápas,je to vtipné,ale po několikáté už to opravdu není ono.Hlavní,co zklamalo asi všechny přítomné diváky,byl naprosto hluchý konec.Oproti Krasavici Interkontinentální,kterou jsem v La Fabrice shlédla naposled,byl toto dost slabý odvar.
(zadáno: 22.1.2014)
Myslím,že tato hra nemůže zklamat žádného diváka.Skvělé herecké výkony a představení skvěle ubíhá při záchvatech smíchu.Jana Krausová mě naprosto uchvátila a Karel Roden rozhodně nezklamal.První půlka se mi líbila přece jenom více a trochu mě zklamal prvoplánovaný konec,jinak by bylo hodnocení ještě o 10% vyšší.
(zadáno: 12.1.2014)
Úžasná,úžasná hra.Krásně,mile jsme se pobavili,je to opravdu za života.Obě dámy byly skvělé,ale Martha Issová mě naprosto dostala.Grafika v pozadí byla též zajímavě a vtipně udělaná.
(zadáno: 11.1.2014)
Příjemná hra, mnohem lepší než knižní předloha. Druhá půlka byla ale příliš zdlouhavá.
(zadáno: 6.12.2013)
Tak tohle bylo velké zklamání.Totálně stupidní a nudné dialogy jsou asi největší problém a celý ten nosný příběh je prostě hroznej.50% dávám za pár dobrých nápadů, co se mi tam líbilo,za výkon Báry Polákové a za to,že jsem prostě mohla slyšet písně Lucie na jevišti.David Kraus a jeho výkon to je kapitola sama pro sebe.Má dobré charisma na takovouhle roli, líbí se mi i jeho hlas,ale když pominu,že hned v úvodní písni popletl text,tak má při zpívání občasné problémy, které výsledný dojem prostě kazí.Mělo to asi působit tak nějak v pohodě,ale můj dojem je opačný,ovšem publikum jásalo jako vždy...
(zadáno: 15.11.2013)
Pro mě velmi podprůměrná,hloupá hra se spoustou zbytečných sprostých slov a nudných pasáží.Ale publikum bylo nadšené,celé divadlo kvílelo smíchy,takže to tak asi má být a náročnější divák,ať do divadla Broadway prostě nechodí.Musím ale říct,že tam bylo zároveň dost dobrých nápadů a gagů, při kterých jsem se upřímně nasmála,ale většinou byly zabité častým opakováním.Body navíc hra obdržela také za účast Kláry Pollertové-Trojanové,která byla výborná.
(zadáno: 15.10.2013)
Myslím,že za tuto hru je adekvátních 70%,ale dávám o 10% více za neskutečný výkon paní Stašové,která byla skvělá jako vždy a druhé obrovské plus bylo,jak na mě dýchla atmosféra Říma a měla jsem chuť se okamžitě sbalit a jet tam.Dívala jsem se na to,jako na kousky z životů dvou významných osobností,ne jako na ucelený klasický příběh.Hra je určitě svou náturou něco jiného než většina kusů,co se hraje na divadle,tak už proto stojí za vidění.
(zadáno: 5.10.2013)
Komedie, u které se opravdu nasmějete, která Vás nabije pozitivním myšlením. Eliška Balzerová hraje tak přirozeně, že už to víc nejde a i při předvádění ostatních postav se nikdy nepřibližuje trapnosti. Výborná hra s výbornou herečkou!
(zadáno: 13.9.2013)
Oba pánové mají sympatický civilní projev,zejména panu Topferovi se ale více daří v jednotlivých humorných situacích. Hra je to příjemná, místy příliš rozvláčné, druhá polovina se mi líbila více než první. Je to v tom špatném slova smyslu taková ta "stará dobrá divadelní hra", publikum ovšem v nějakých momentech kvílelo smíchy, což se mi tak úplně nestalo, takže své opodstatnění takovéhle průměrné jistotky v repertoárech divadel asi mají.Samotný nápad není špatný, ale chce to lepší text a lepší režii. Nepřišlo mi to úplně moderní pojetí divadla, jak mě baví nejvíce.
(zadáno: 16.8.2013)
Velmi mile překvapila Aneta Langerová svým výborným i hereckým výkonem. Muzikál byl velmi svěží, prostě něco jiného, než je v současné době k vidění. Děj ocejpá a pěvecké výkony Marty Kubišové a Anety Langerové jsou naprosto úžasné. Dobrý nápad zpracovat příběh Sidonie na divadle. Velmi se mi líbil nápad s obrazovkou v pozadí. Možná by si příběh zasloužil ještě lepší rozpracování,aby byl děj víc rozveden, texty mohly být lepší, k hudbě nemám výtku, paní Kubišová je fantastická, ale mohla by o trochu víc i hrát a obsadit někoho jiného do role pana Heina, ten byl nejslabší.
(zadáno: 23.5.2013)
Představení pro mě bylo lehkým zklamáním.Myslím,že režijně by se s tím dalo udělat zcela jistě více.První polovina byla taková vlažná,druhá polovina se mi líbila velmi a hlavně scénografické nápady - Poslední večeře,výstup Heroda a Ježíš na kříži...Kamil Střihavka už je s Ježíšem úplně srostlý,pěvecky neuvěřitelný.Bára Basiková mě v roli naopak vůbec nebavila.Pěvecky stále ok,ale na roli Máří Magdalény už se pro mě nehodí,myslím,že to mohla oživit nějaká mladá nadějná zpěvačka.Ostatní v pohodě,nikdo mě zvlášť nezaujal.Představení nejvíc oživil výstup Ondry Brzobohatého v roli Heroda.
(zadáno: 11.3.2013)
Skvele herecke vykony v pekne, inteligentni tragikomedii, ktera se zabyva velmi dramatickym tematem Zidu za valky. Ungelt ma dalsi vybornou hru.
(zadáno: 27.2.2013)
(zadáno: 4.2.2013)
Vůbec mě to nebavilo, já prostě tyhle řehtačky nemusím. Typická fraška bez čehokoliv zajímavého včetně hereckých výkonů.
(zadáno: 7.12.2012)
Nuda,rehtacka,nic vic.Spousta veci jako treba narazky na Klause tam bylo naprosto zbytecnych.Po precteni hodnoceni nahore jsem si uvedomila,ze opravdu nevim,kam se podela postava Jany Krausove na konci :-)
(zadáno: 23.11.2012)
Pěvecky excelentní všichni (Dasha,Lucie Bílá a Marán Vojtko).Herecky ovšem velmi slabá Lucie Bílá,scéna je zajímavá,ale až příliš minimalistická,kostýmy jsou krásné.Co je fakt hodně slabé jsou texty písní,naopak příběh a zejména konec je velmi povedený.Ovšem na ovace ve stoje,které předvedlo celé divadlo,to teda fakt nebylo.
(zadáno: 8.11.2012)
Naprosto bezkonkurenční výkon v podání Zuzany Onufrákové, navíc Zuzana i nádherně zpívá. Marilyn vystihla výborně, představení hýří dobrými nápady, ani na chvíli jsem se nenudila.
(zadáno: 4.10.2012)
Gottland jsem četla a byla jsem moc zvědavá, jak knihu ve Švanďáku ztvární a byla jsem nadšená!Představení hýří skvělými nápady, hlavně hra s facebookem je pro text, který může být díky spoustu historických faktů pro někoho nudný, dost osvěžující. První část byla na 100%. Naprosto excelentní, já bych již nemusela druhou část po pauze, zbytečně představení rozvolnila s stáhla dolů, chápu ale jistý umělecký záměr, proč to tak bylo zvoleno. Radši bych jela bez přestávka a některé věci vyřčené v závěru ještě zařadila do první části. Herecké výkony jsou famózní!!
(zadáno: 14.4.2012)
Naprosto skvělé představení, výborné herecké výkony, super hlášky, fakt jsme se pobavili.
(zadáno: 17.3.2012)
Mně se to líbilo, bylo to zajímavý, vulgarit je tam samozřejmě požehnaně (hlavně scéna o Vietnamci). Filip Čapka je super :-)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>