Profil uživatele

Misa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (47)
Pavel Širmer: 13 % (56)
Pavla Haflantová: 13 % (16)
Helena Grégrová: 15 % (57)
Iva Bryndová: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 26.6.2014)
Nádherná hra,skvělá role pro Chantal Poullain,v které je naprosto strhující,předvádí mnoho poloh krásné ale odkvétající ženy,která už má mnoho za sebou.Igor Orozovič i Regina Rázlová ve hře skvěle sekundují a není tam slabý článek.Hra má svou atmosféru,úplně mě přenesla do jiné doby a nejvíc se mi líbilo,že je to taková divadelní hra v pravém slova smyslu,láska,drama,nevyřčené,ale přesto pro diváka jasné napětí,pochyby a okouzlující humor.Mluva paní Chantal se do žádné hry nemůže hodit více,nádherně vše dotváří a podtrhuje.
(zadáno: 20.6.2011)
Naprosto famózní. Pro nás o to větší zážitek, že jsme seděli přímo na jevišti plně vtaženi do předváděných čísel.
(zadáno: 17.10.2011)
(zadáno: 1.7.2011)
Milá hra, inteligentní humor a skvělé herecké obsazení.
(zadáno: 3.10.2011)
V první polovině hry jsem se upřímně nudila,druhá polovina mě naopak hodně zaujala.Velmi se mi líbil herecký výkon Jiřího Černého jako Maurice.Bohužel jsme hru nikdo zcela nepochopili, a to je pro mě to hlavní negativum.
(zadáno: 22.2.2015)
Skutečně vynikající hra,pojetí talk show je velmi zajímavé a opravdu mě to vtáhlo do děje. Vilma Cibulková hraje Leni výborně,byla charismatická,uvěřitelná a kontroverzní tak jako Leni sama,ale divák pro ni má i pochopení.K závěru byla hra obzvláště strhující.
(zadáno: 20.6.2011)
Obrovský výkon Zuzany Bydžovské. Velmi intimní hra s překvapivým rozuzlením, i když ne tak šokujícím, jako tomu muselo být před pár desítkami let.
(zadáno: 6.12.2013)
Tak tohle bylo velké zklamání.Totálně stupidní a nudné dialogy jsou asi největší problém a celý ten nosný příběh je prostě hroznej.50% dávám za pár dobrých nápadů, co se mi tam líbilo,za výkon Báry Polákové a za to,že jsem prostě mohla slyšet písně Lucie na jevišti.David Kraus a jeho výkon to je kapitola sama pro sebe.Má dobré charisma na takovouhle roli, líbí se mi i jeho hlas,ale když pominu,že hned v úvodní písni popletl text,tak má při zpívání občasné problémy, které výsledný dojem prostě kazí.Mělo to asi působit tak nějak v pohodě,ale můj dojem je opačný,ovšem publikum jásalo jako vždy...
(zadáno: 20.6.2011)
Zdeněk Dušek i Nataša Burger jsou výborní,hra pobaví a zároveň je velmi ze života.
(zadáno: 27.2.2013)
(zadáno: 24.5.2015)
Celkem nudná,pomalu plynoucí,klišoidní hra,kde podává paní Regina Rázlová naprosto fantastický a autentický výkon a bohužel jejím naprostým protipólem je Milan Hein,totálně dřevěný a neuvěřitelný.Pana Heina jsem viděla ve druhé hře divadla Ungelt a podruhé to bylo tragické.Jistě je vynikající umělecký ředitel,ale obsazovat by se asi neměl.Volba lepšího mužského protagonisty by hře velice prospěla,protože z textu lze jednoznačně vytáhnout mnohem více.Jitka Čvančarová hrála dobře v roli,která sama o sobě nenabízela tak zajímavý prostor jako role paní Rázlové.
(zadáno: 14.3.2015)
Je skvělý zážitek vidět všechny tyto herečky pohromadě na jevišti,přičemž největší prim hraje rozhodně Vanda Hybnerová.Pak se mi líbil velmi i výkon Evy Salzmannové a Jany Pidrmanové.Ale všechny se mi vlastně líbily,každá té své figuře dává přesně to,co potřebuje.I vtipná Boušková a drbna Medvecká.Musím vyzdvihnout hlavně velice povedenou scénu a doprovod violoncella,který sám o sobě hře poskytuje ještě hlubší rozměr.Ve mně to zanechalo velmi silný dojem.
(zadáno: 2.9.2014)
Hra mě velmi bavila i přes dost silný déšť.Je zmodernizovaná tak akorát,lehká komedie,pěkné kostýmy i herecké výkony mladých méně známých tváří.Je to rozhodně dobrá volba,pokud se člověk chce odreagovat a pobavit.
(zadáno: 20.6.2011)
Měla jsem po hře trošku rozporuplný pocit ne úplné spokojenosti, možná jsem od tak profláklé hry čekala trochu víc. Nicméně si myslím, že to určitě stojí za vidění a působí to nově a netradičně.
(zadáno: 20.6.2011)
Pěkná komedie, nic víc, nic míň.
(zadáno: 5.10.2013)
Komedie, u které se opravdu nasmějete, která Vás nabije pozitivním myšlením. Eliška Balzerová hraje tak přirozeně, že už to víc nejde a i při předvádění ostatních postav se nikdy nepřibližuje trapnosti. Výborná hra s výbornou herečkou!
(zadáno: 9.1.2020)
Opravdu hutný divadelní požitek. V divadle Na Zábradlí jsem ještě nikdy nebyla zklamaná a Mýcení opět předčilo moje očekávání. Herci fantastičtí, hra úderná a bohužel se ke konci v tom rozjetém večírku člověk v některých situacích i pozná, či pozná, že se v něčem podobném jistě sám někdy ocitl...
(zadáno: 20.6.2011)
Povzbudivá komedie, dámy obě skvělé a obě vypadají výborně...
(zadáno: 20.6.2011)
Klasická bezduchá řehtačka s hvězdným obsazením.
(zadáno: 17.3.2012)
Mně se to líbilo, bylo to zajímavý, vulgarit je tam samozřejmě požehnaně (hlavně scéna o Vietnamci). Filip Čapka je super :-)
(zadáno: 1.9.2011)
Hezka hra o sprateleni dvou rozdilnych svetu,ktera ukazuje mnoho problemu stari,netolerance,odpousteni atd.Dala bych 70%,ale davam 10% navic za herecky vykon pana Zindulky,Matej Hadek byl taktez vyborny,rovnocenny partner.U hry se zasmejete i dojmete.
(zadáno: 21.6.2011)
Líbila se mi Helena Dvořáková a Pavel Batěk. Od Vilmy Cibulkové jsem čekala víc. Hra měla zajímavou atmosféru. Ale byla absolutně nepochopitelná, člověk celou dobu čeká na závěrečné vyústění a překvapení, které se nekoná.
(zadáno: 22.1.2014)
Myslím,že tato hra nemůže zklamat žádného diváka.Skvělé herecké výkony a představení skvěle ubíhá při záchvatech smíchu.Jana Krausová mě naprosto uchvátila a Karel Roden rozhodně nezklamal.První půlka se mi líbila přece jenom více a trochu mě zklamal prvoplánovaný konec,jinak by bylo hodnocení ještě o 10% vyšší.
(zadáno: 11.1.2014)
Příjemná hra, mnohem lepší než knižní předloha. Druhá půlka byla ale příliš zdlouhavá.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>