Profil uživatele

Misa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (46)
Pavla Haflantová: 13 % (16)
Pavel Širmer: 14 % (54)
Helena Grégrová: 15 % (54)
Jiří Koula: 15 % (56)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 4.3.2012)
Vražda za oponou (Curtains) - Hudební divadlo Karlín: 80 %
Představení se mi opravdu líbilo, je to oddychovka, nadsázka, zábava, ale kvalitně udělá. Ondra Brzobohatý válel.
(zadáno: 3.11.2011)
UP´END´DOWN - Cirk La Putyka: 70 %
Scházely mně větší obrysy příběhu,ten byl pouze naznačený.Vtáhlo mě to do zvláštní snové atmosféry,hudba skvělá,chyběla mi pouze sólo píseň Aničky Sch.,která tam skoro pořád jen chodila a "blbě" čuměla:-)Akrobacie super,ale čekala jsem něco, co mi na závěr vyrazí dech a to nepřišlo.BTW proč tam byl ten hospodský, co vypadal z La Putyky, ale jeho úloha byla takřka nulová? Naprosto souhlasím s předešlým hodnocením, potlesky za každé číslo zbytečně kazily atmosféru.
(zadáno: 17.10.2011)
Lásky paní Katty - Divadlo Na Jezerce: 60 %
(zadáno: 3.10.2011)
Legenda o svatém pijanovi - Divadlo Komedie: 60 %
V první polovině hry jsem se upřímně nudila,druhá polovina mě naopak hodně zaujala.Velmi se mi líbil herecký výkon Jiřího Černého jako Maurice.Bohužel jsme hru nikdo zcela nepochopili, a to je pro mě to hlavní negativum.
(zadáno: 1.9.2011)
Návštěvy u pana Greena - Filmová a divadelní agentura: 80 %
Hezka hra o sprateleni dvou rozdilnych svetu,ktera ukazuje mnoho problemu stari,netolerance,odpousteni atd.Dala bych 70%,ale davam 10% navic za herecky vykon pana Zindulky,Matej Hadek byl taktez vyborny,rovnocenny partner.U hry se zasmejete i dojmete.
(zadáno: 22.8.2011)
Soukromý skandál - Studio DVA divadlo: 80 %
Soukromý skandál je výborná letní komedie, která si na nic nehraje. Scéně naprosto kraloval Maroš Kramár, Eva Holubová nezklamala, milé byly i výstupy Alexandra Hemaly. Ze začátku mě vadilo neustálé filmové měnění scény, ale po pár minutách jsem si zvykla a naopak mi to přišlo velmi nápadité a zábavné. Když jsem si uvědomila, že jsem už dlouho takhle neřvala smíchy a vzpomněla si na výtečný muzikálový výstup Holubové s Kramárem, prostě jsem musela dát 80%.
(zadáno: 1.7.2011)
Ledňáček - Divadlo Ungelt: 70 %
Milá hra, inteligentní humor a skvělé herecké obsazení.
(zadáno: 21.6.2011)
Origami - Divadlo Ungelt: 40 %
Líbila se mi Helena Dvořáková a Pavel Batěk. Od Vilmy Cibulkové jsem čekala víc. Hra měla zajímavou atmosféru. Ale byla absolutně nepochopitelná, člověk celou dobu čeká na závěrečné vyústění a překvapení, které se nekoná.
(zadáno: 20.6.2011)
Play Strindberg - Divadlo Ungelt: 100 %
Jiří Lábus byl dokonalý, Chantal Poullain, která mi ne úplně ve všem sedí, se mi také moc lídila. Etzler také dobrý. Výtečný koncept.
(zadáno: 20.6.2011)
Jeffreymu je šoufl - Divadlo U Hasičů: 80 %
Hra stojí a padá s výtečným Oldřichem Kaiserem.
(zadáno: 20.6.2011)
Paní plukovníková - Divadlo Na Jezerce: 30 %
Děsný, jediný, co je tam dobrý je paní Bohdalová.
(zadáno: 20.6.2011)
Bláznivý Petříček - Next Picture: 50 %
Skvělá Vilhelmová, naprosto zastiňuje Dyka. Jinak jsem se místy nudila, asi 5x jsem čekala konec a on stále nebyl. Zápletka není úplně jasná - zvláště role Táni.
(zadáno: 20.6.2011)
La Putyka - Cirk La Putyka: 100 %
Naprosto famózní. Pro nás o to větší zážitek, že jsme seděli přímo na jevišti plně vtaženi do předváděných čísel.
(zadáno: 20.6.2011)
Baronky - Divadlo Kalich: 50 %
Obě herečky mám ráda a ani jedna mě nezklamala, spíš naopak. Jinak po všech stránkách nic zvláštního.
(zadáno: 20.6.2011)
Nahniličko - Divadlo Kalich: 40 %
Klasická bezduchá řehtačka s hvězdným obsazením.
(zadáno: 20.6.2011)
Robin Hood - Divadlo Kalich: 60 %
Václav Noid Bárta mě opravdu překvapil. Dále se mi líbila hudba a řešení scény. Texty místy trochu stupidní. Nevím, proč tam byl ten Číňan...? Na české muzikály moc nechodím, ale myslím, že tohle zas nebude taková hrůza.
(zadáno: 20.6.2011)
Herci - Studio DVA divadlo: 100 %
Sranda, sranda, sranda. Hra se super nápadem. Jako vždy senzační Zuzana Bydžovská a velmi mě překvapil Bob Klepl, taktéž skvělý.
(zadáno: 20.6.2011)
Manželské vraždění - Divadlo Na Jezerce: 90 %
Zdeněk Dušek i Nataša Burger jsou výborní,hra pobaví a zároveň je velmi ze života.
(zadáno: 20.6.2011)
Když tančila - Divadlo Bez zábradlí: 80 %
Zuzana Bydžovská je prostě skvělá. Taktéž velmi autentický zpitaň Jesenin v podání Adriana Jastrabana, výborně sekunduje Lenka Vlasáková, Filip Čapka i Lenka Termerová. Hra na mě přenesla opravdovou atmosféru z života Isadory i její pocity.
(zadáno: 20.6.2011)
Mrchy aneb Řekni mi pravdu o své lásce - Intimní divadlo Bláhové Dáši: 60 %
Pěkná komedie, nic víc, nic míň.
(zadáno: 20.6.2011)
Monology vagíny - Intimní divadlo Bláhové Dáši: 60 %
Měla jsem po hře trošku rozporuplný pocit ne úplné spokojenosti, možná jsem od tak profláklé hry čekala trochu víc. Nicméně si myslím, že to určitě stojí za vidění a působí to nově a netradičně.
(zadáno: 20.6.2011)
Lidský hlas - Café teatr Černá labuť: 70 %
Obrovský výkon Zuzany Bydžovské. Velmi intimní hra s překvapivým rozuzlením, i když ne tak šokujícím, jako tomu muselo být před pár desítkami let.
(zadáno: 20.6.2011)
Kauza Salome - A studio Rubín: 50 %
Je to dost na hraně, někdo může hru milovat, jiný nesnášet, já jsem se v tom totálně ztrácela. Pavla Beretová se mi líbila. Bylo nás na hře celkem 10 a každý na to měl úplně jiný názor. Někteří byli znechucení a jiným se to líbilo.
(zadáno: 20.6.2011)
Drobečky z perníku - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 80 %
Paní Stašová je výborná,hru pozvedává úplně na jinou úroveň a vypadá naprosto výborně.
(zadáno: 20.6.2011)
Šest tanečních hodin v šesti týdnech - Divadlo Ungelt: 60 %
Hra je hezká, tanec vše oživí. Ovšem trochu zdlouhavá.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >