Profil uživatele

Misa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (47)
Pavel Širmer: 13 % (56)
Pavla Haflantová: 13 % (16)
Helena Grégrová: 15 % (57)
Iva Bryndová: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 20.6.2011)
Děsný, jediný, co je tam dobrý je paní Bohdalová.
(zadáno: 8.11.2012)
Naprosto bezkonkurenční výkon v podání Zuzany Onufrákové, navíc Zuzana i nádherně zpívá. Marilyn vystihla výborně, představení hýří dobrými nápady, ani na chvíli jsem se nenudila.
(zadáno: 20.6.2011)
Jiří Lábus byl dokonalý, Chantal Poullain, která mi ne úplně ve všem sedí, se mi také moc lídila. Etzler také dobrý. Výtečný koncept.
(zadáno: 16.10.2017)
Ples upírů se mi určitě líbil,velmi povedené masky i ztvárnění trochu temnější stránky příběhu, fajn navození atmosféry. Možná mě chvílemi tak úplně nebavily samotné písně a mínus pro mě bylo asi i to, že jsem nejvíc byla zvědavá na Natálii Grossovou, viděla jsem obsazení s Michaelou Gemrotovou, která je velmi dobrá, ale myslím, že s mladičkou Grossovou to má trochu jiný nádech to vyznění příběhu.
(zadáno: 20.6.2011)
Dojemná hra, pánové Vladyka i Holub byli výborní.
(zadáno: 31.10.2017)
Výborné. Aktuální, autentická, fresh, vtipná konverzačka s civilními hereckými výkony a krásnou scénou. Rozhodně si nenechám ujít další hru od Natálie Kocábové, která mě velmi mile jako autorka překvapila.
(zadáno: 29.5.2014)
Tato hra rozhodně stojí za vidění.Jednak pro skvělé herecké výkony hlavně paní Kolářové a obrovsky mě překvapila Simona Postlerová,obě byly vynikající,velmi přirozené a sehrané.Velmi se mi líbila i scéna.Je to hra,u které se zasmějete,ale hlavně také zamyslíte,a tak to má být.Byla jsem velmi příjemně vtažena do děje.
(zadáno: 28.10.2015)
Protože jsem hru nepochopila, dávám 80%, jinak by to určitě bylo na 90%. Přestože ten samotný děj opravdu není úplně jasný, tak se jedná o hru mimořádně vydařenou a rozhodně stojí za vidění. Není to žádný nudný divadelní kousek, přináší skvělé nápady, legraci i vážná zamyšlení. A co mě teda nejvíc bavilo byly velmi autentické herecké výkony a opět krásná scéna.
(zadáno: 15.10.2013)
Myslím,že za tuto hru je adekvátních 70%,ale dávám o 10% více za neskutečný výkon paní Stašové,která byla skvělá jako vždy a druhé obrovské plus bylo,jak na mě dýchla atmosféra Říma a měla jsem chuť se okamžitě sbalit a jet tam.Dívala jsem se na to,jako na kousky z životů dvou významných osobností,ne jako na ucelený klasický příběh.Hra je určitě svou náturou něco jiného než většina kusů,co se hraje na divadle,tak už proto stojí za vidění.
(zadáno: 20.6.2011)
Václav Noid Bárta mě opravdu překvapil. Dále se mi líbila hudba a řešení scény. Texty místy trochu stupidní. Nevím, proč tam byl ten Číňan...? Na české muzikály moc nechodím, ale myslím, že tohle zas nebude taková hrůza.
(zadáno: 30.9.2015)
První hodina této hry byla nuda k nepřežití,naštěstí se pak hra docela rozjede a nabere spád.Nejlepší jsou herecké výkony Ondřeje Brouska a Tomáše Topfera, Dagmar Havlová si pro mě polepší v druhé polovině zejména při závěrečném monologu. Hra by potřebovala proškrtat jak sůl.
(zadáno: 26.8.2015)
Rozhodně se mi toto pojetí klasiky Romeo a Julie líbilo,moderní háv hře prospívá.Jako vždycky u SKUTR některé nápady jsou prostě super a jiné dobré nejsou.Ale hra mě bavila,líbil se mi přelom po půli do temnější polohy.Volba Terezy Voříškové pro mě byla skvělá, z ostatních herců se mi pak nejvíc líbili Jiří Vyorálek a Lenka Krobotová.Bohužel Montekové nedostali takřka žádný prostor.
(zadáno: 11.3.2013)
Skvele herecke vykony v pekne, inteligentni tragikomedii, ktera se zabyva velmi dramatickym tematem Zidu za valky. Ungelt ma dalsi vybornou hru.
(zadáno: 19.1.2017)
Hloupá hra na to se nedá nic jiného napsat, prvoplánovaný humor plný laciných sexuálních narážek, kdy už dopředu víte, co bude následovat. Paní Paulová prostě není dobrá herečka a jediné plus vidím v účinkování paní Janžurové. Navíc se hra ale neskutečně táhla, asi 3x jsme doufali, že už je konec a bohužel představení pokračovalo dál.
(zadáno: 20.6.2011)
Hra je hezká, tanec vše oživí. Ovšem trochu zdlouhavá.
(zadáno: 26.10.2014)
Simona Stašová mě nikdy nezklamala a Shirley hraje se vší energií výborně.Jak jsem čekala,rozhodně je to skvělá komediální hra obsahující i hlubší myšlenky ze života,nicméně občas se stalo,že jsem se mohla lehounce nudit a přemýšlet o něčem jiném.Je to podobně postavená hra jako Můj báječný rozvod s Eliškou Balzerovou,který se mi prostě líbil víc.
(zadáno: 21.2.2017)
Krásné...Toto představení mě velmi mile zasáhlo.Dobrá předloha, obě herečky byly vynikající a obzvlášť Petře Nesvačilové tato role vyloženě sedla.
(zadáno: 22.8.2011)
Soukromý skandál je výborná letní komedie, která si na nic nehraje. Scéně naprosto kraloval Maroš Kramár, Eva Holubová nezklamala, milé byly i výstupy Alexandra Hemaly. Ze začátku mě vadilo neustálé filmové měnění scény, ale po pár minutách jsem si zvykla a naopak mi to přišlo velmi nápadité a zábavné. Když jsem si uvědomila, že jsem už dlouho takhle neřvala smíchy a vzpomněla si na výtečný muzikálový výstup Holubové s Kramárem, prostě jsem musela dát 80%.
(zadáno: 27.2.2014)
Naprosto geniální hra,Pavla Beretová je neuvěřitelně přirozená herečka,klobouk dolů před takovým talentem a Bára Poláková též velmi dobrá,vtipná a krásná jako vždy.Nejhorší je,že se ve spoustě věcech člověk opravdu poznává.Je to určitě jedna z nejlepších her o ženách a vztazích,co jsem kdy viděla a fakt skvěle jsem se pobavila,je tam spousta neuvěřitelných nápadů.
(zadáno: 16.8.2013)
Velmi mile překvapila Aneta Langerová svým výborným i hereckým výkonem. Muzikál byl velmi svěží, prostě něco jiného, než je v současné době k vidění. Děj ocejpá a pěvecké výkony Marty Kubišové a Anety Langerové jsou naprosto úžasné. Dobrý nápad zpracovat příběh Sidonie na divadle. Velmi se mi líbil nápad s obrazovkou v pozadí. Možná by si příběh zasloužil ještě lepší rozpracování,aby byl děj víc rozveden, texty mohly být lepší, k hudbě nemám výtku, paní Kubišová je fantastická, ale mohla by o trochu víc i hrát a obsadit někoho jiného do role pana Heina, ten byl nejslabší.
(zadáno: 15.9.2015)
Krásná klasická hra s úchvatným výkonem Lucie Žáčkové. Na to jak je hra dlouhá, tak krásně utíká. Skvělá byla i Marika Procházková a velmi autentický Jan Hájek.
Opravdu stojí za vidění.
(zadáno: 13.5.2015)
Krásné představení ze života. Všechny tři dámy zvládají skvěle navodit autentickou atmosféru.
(zadáno: 24.9.2014)
Strašně jsme se u toho pobavili,všichni předvedli výborné herecké výkony.Pěkně se odhalili i jednotlivé charaktery a určitý příběh každé postavy.Hra nádherně plyne,je ze života,rozhodně se u toho každý hodně zasměje.Přestože bych tomu na začátku nevěřila,nebylo tam hluché místo.
(zadáno: 3.11.2011)
Scházely mně větší obrysy příběhu,ten byl pouze naznačený.Vtáhlo mě to do zvláštní snové atmosféry,hudba skvělá,chyběla mi pouze sólo píseň Aničky Sch.,která tam skoro pořád jen chodila a "blbě" čuměla:-)Akrobacie super,ale čekala jsem něco, co mi na závěr vyrazí dech a to nepřišlo.BTW proč tam byl ten hospodský, co vypadal z La Putyky, ale jeho úloha byla takřka nulová? Naprosto souhlasím s předešlým hodnocením, potlesky za každé číslo zbytečně kazily atmosféru.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >