Profil uživatele

Misa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (47)
Pavel Širmer: 13 % (56)
Pavla Haflantová: 13 % (16)
Helena Grégrová: 15 % (57)
Iva Bryndová: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 20.6.2011)
Sranda, sranda, sranda. Hra se super nápadem. Jako vždy senzační Zuzana Bydžovská a velmi mě překvapil Bob Klepl, taktéž skvělý.
(zadáno: 20.6.2011)
Naprosto famózní. Pro nás o to větší zážitek, že jsme seděli přímo na jevišti plně vtaženi do předváděných čísel.
(zadáno: 20.6.2011)
Jiří Lábus byl dokonalý, Chantal Poullain, která mi ne úplně ve všem sedí, se mi také moc lídila. Etzler také dobrý. Výtečný koncept.
(zadáno: 12.1.2014)
Úžasná,úžasná hra.Krásně,mile jsme se pobavili,je to opravdu za života.Obě dámy byly skvělé,ale Martha Issová mě naprosto dostala.Grafika v pozadí byla též zajímavě a vtipně udělaná.
(zadáno: 27.2.2014)
Naprosto geniální hra,Pavla Beretová je neuvěřitelně přirozená herečka,klobouk dolů před takovým talentem a Bára Poláková též velmi dobrá,vtipná a krásná jako vždy.Nejhorší je,že se ve spoustě věcech člověk opravdu poznává.Je to určitě jedna z nejlepších her o ženách a vztazích,co jsem kdy viděla a fakt skvěle jsem se pobavila,je tam spousta neuvěřitelných nápadů.
(zadáno: 28.1.2015)
Naprosto úžasná hra. Skvělá, nápaditá, vkusná scéna. Výborné herecké výkony. Je neskutečné, jak fantastická a pravdivá hra vznikne z dopisů dvou vynikajících osobností. Ten text je sám o sobě nosnější než nějaké původně psané hry. 100% divácké uspokojení.
(zadáno: 9.1.2020)
Opravdu hutný divadelní požitek. V divadle Na Zábradlí jsem ještě nikdy nebyla zklamaná a Mýcení opět předčilo moje očekávání. Herci fantastičtí, hra úderná a bohužel se ke konci v tom rozjetém večírku člověk v některých situacích i pozná, či pozná, že se v něčem podobném jistě sám někdy ocitl...
(zadáno: 20.6.2011)
Zdeněk Dušek i Nataša Burger jsou výborní,hra pobaví a zároveň je velmi ze života.
(zadáno: 14.4.2012)
Naprosto skvělé představení, výborné herecké výkony, super hlášky, fakt jsme se pobavili.
(zadáno: 4.10.2012)
Gottland jsem četla a byla jsem moc zvědavá, jak knihu ve Švanďáku ztvární a byla jsem nadšená!Představení hýří skvělými nápady, hlavně hra s facebookem je pro text, který může být díky spoustu historických faktů pro někoho nudný, dost osvěžující. První část byla na 100%. Naprosto excelentní, já bych již nemusela druhou část po pauze, zbytečně představení rozvolnila s stáhla dolů, chápu ale jistý umělecký záměr, proč to tak bylo zvoleno. Radši bych jela bez přestávka a některé věci vyřčené v závěru ještě zařadila do první části. Herecké výkony jsou famózní!!
(zadáno: 8.11.2012)
Naprosto bezkonkurenční výkon v podání Zuzany Onufrákové, navíc Zuzana i nádherně zpívá. Marilyn vystihla výborně, představení hýří dobrými nápady, ani na chvíli jsem se nenudila.
(zadáno: 5.10.2013)
Komedie, u které se opravdu nasmějete, která Vás nabije pozitivním myšlením. Eliška Balzerová hraje tak přirozeně, že už to víc nejde a i při předvádění ostatních postav se nikdy nepřibližuje trapnosti. Výborná hra s výbornou herečkou!
(zadáno: 26.6.2014)
Nádherná hra,skvělá role pro Chantal Poullain,v které je naprosto strhující,předvádí mnoho poloh krásné ale odkvétající ženy,která už má mnoho za sebou.Igor Orozovič i Regina Rázlová ve hře skvěle sekundují a není tam slabý článek.Hra má svou atmosféru,úplně mě přenesla do jiné doby a nejvíc se mi líbilo,že je to taková divadelní hra v pravém slova smyslu,láska,drama,nevyřčené,ale přesto pro diváka jasné napětí,pochyby a okouzlující humor.Mluva paní Chantal se do žádné hry nemůže hodit více,nádherně vše dotváří a podtrhuje.
(zadáno: 14.3.2015)
Je skvělý zážitek vidět všechny tyto herečky pohromadě na jevišti,přičemž největší prim hraje rozhodně Vanda Hybnerová.Pak se mi líbil velmi i výkon Evy Salzmannové a Jany Pidrmanové.Ale všechny se mi vlastně líbily,každá té své figuře dává přesně to,co potřebuje.I vtipná Boušková a drbna Medvecká.Musím vyzdvihnout hlavně velice povedenou scénu a doprovod violoncella,který sám o sobě hře poskytuje ještě hlubší rozměr.Ve mně to zanechalo velmi silný dojem.
(zadáno: 15.9.2015)
Krásná klasická hra s úchvatným výkonem Lucie Žáčkové. Na to jak je hra dlouhá, tak krásně utíká. Skvělá byla i Marika Procházková a velmi autentický Jan Hájek.
Opravdu stojí za vidění.
(zadáno: 21.2.2017)
Krásné...Toto představení mě velmi mile zasáhlo.Dobrá předloha, obě herečky byly vynikající a obzvlášť Petře Nesvačilové tato role vyloženě sedla.
(zadáno: 31.10.2017)
Výborné. Aktuální, autentická, fresh, vtipná konverzačka s civilními hereckými výkony a krásnou scénou. Rozhodně si nenechám ujít další hru od Natálie Kocábové, která mě velmi mile jako autorka překvapila.
(zadáno: 26.11.2019)
Silné, úderné, emoce, skvělé herecké výkony, skvělý text. Člověk odchází spokojen, naplněn a poučen. Co víc si přát
(zadáno: 20.6.2011)
Paní Stašová je výborná,hru pozvedává úplně na jinou úroveň a vypadá naprosto výborně.
(zadáno: 20.6.2011)
Zuzana Bydžovská je prostě skvělá. Taktéž velmi autentický zpitaň Jesenin v podání Adriana Jastrabana, výborně sekunduje Lenka Vlasáková, Filip Čapka i Lenka Termerová. Hra na mě přenesla opravdovou atmosféru z života Isadory i její pocity.
(zadáno: 20.6.2011)
Hra stojí a padá s výtečným Oldřichem Kaiserem.
(zadáno: 22.8.2011)
Soukromý skandál je výborná letní komedie, která si na nic nehraje. Scéně naprosto kraloval Maroš Kramár, Eva Holubová nezklamala, milé byly i výstupy Alexandra Hemaly. Ze začátku mě vadilo neustálé filmové měnění scény, ale po pár minutách jsem si zvykla a naopak mi to přišlo velmi nápadité a zábavné. Když jsem si uvědomila, že jsem už dlouho takhle neřvala smíchy a vzpomněla si na výtečný muzikálový výstup Holubové s Kramárem, prostě jsem musela dát 80%.
(zadáno: 1.9.2011)
Hezka hra o sprateleni dvou rozdilnych svetu,ktera ukazuje mnoho problemu stari,netolerance,odpousteni atd.Dala bych 70%,ale davam 10% navic za herecky vykon pana Zindulky,Matej Hadek byl taktez vyborny,rovnocenny partner.U hry se zasmejete i dojmete.
(zadáno: 4.3.2012)
Představení se mi opravdu líbilo, je to oddychovka, nadsázka, zábava, ale kvalitně udělá. Ondra Brzobohatý válel.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 > >>