Profil uživatele

Misa

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 13 % (47)
Pavel Širmer: 13 % (56)
Pavla Haflantová: 13 % (16)
Helena Grégrová: 15 % (57)
Iva Bryndová: 15 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 26.8.2015)
Rozhodně se mi toto pojetí klasiky Romeo a Julie líbilo,moderní háv hře prospívá.Jako vždycky u SKUTR některé nápady jsou prostě super a jiné dobré nejsou.Ale hra mě bavila,líbil se mi přelom po půli do temnější polohy.Volba Terezy Voříškové pro mě byla skvělá, z ostatních herců se mi pak nejvíc líbili Jiří Vyorálek a Lenka Krobotová.Bohužel Montekové nedostali takřka žádný prostor.
(zadáno: 16.10.2017)
Ples upírů se mi určitě líbil,velmi povedené masky i ztvárnění trochu temnější stránky příběhu, fajn navození atmosféry. Možná mě chvílemi tak úplně nebavily samotné písně a mínus pro mě bylo asi i to, že jsem nejvíc byla zvědavá na Natálii Grossovou, viděla jsem obsazení s Michaelou Gemrotovou, která je velmi dobrá, ale myslím, že s mladičkou Grossovou to má trochu jiný nádech to vyznění příběhu.
(zadáno: 24.3.2018)
Herecké výkony jsou úžasné,zejména Richard Krajčo teda fakt dostal roli,v které se může vyřádit.Hra plně vtáhne do děje i do atmosféry,naštěstí je tam zejména v 1.půli i dost vtipných míst.Ale problém je,že já prostě nemám ráda texty,které jsou tak nějak přehnané a to je přesně problém této divadelní hry.Hra se ke konci už pro mě vlekla,a přestože si samozřejmě uvědomuji,že na divadlo patří i věci brutální k zamyšlení,toto už mi přišlo místy prvoplánovaně přehnané.
(zadáno: 20.6.2011)
Hra je hezká, tanec vše oživí. Ovšem trochu zdlouhavá.
(zadáno: 20.6.2011)
Měla jsem po hře trošku rozporuplný pocit ne úplné spokojenosti, možná jsem od tak profláklé hry čekala trochu víc. Nicméně si myslím, že to určitě stojí za vidění a působí to nově a netradičně.
(zadáno: 20.6.2011)
Pěkná komedie, nic víc, nic míň.
(zadáno: 20.6.2011)
Václav Noid Bárta mě opravdu překvapil. Dále se mi líbila hudba a řešení scény. Texty místy trochu stupidní. Nevím, proč tam byl ten Číňan...? Na české muzikály moc nechodím, ale myslím, že tohle zas nebude taková hrůza.
(zadáno: 3.10.2011)
V první polovině hry jsem se upřímně nudila,druhá polovina mě naopak hodně zaujala.Velmi se mi líbil herecký výkon Jiřího Černého jako Maurice.Bohužel jsme hru nikdo zcela nepochopili, a to je pro mě to hlavní negativum.
(zadáno: 17.10.2011)
(zadáno: 23.11.2012)
Pěvecky excelentní všichni (Dasha,Lucie Bílá a Marán Vojtko).Herecky ovšem velmi slabá Lucie Bílá,scéna je zajímavá,ale až příliš minimalistická,kostýmy jsou krásné.Co je fakt hodně slabé jsou texty písní,naopak příběh a zejména konec je velmi povedený.Ovšem na ovace ve stoje,které předvedlo celé divadlo,to teda fakt nebylo.
(zadáno: 11.1.2014)
Příjemná hra, mnohem lepší než knižní předloha. Druhá půlka byla ale příliš zdlouhavá.
(zadáno: 17.2.2014)
Velmi se mi líbil Marek Taclík,ale jinak mě představení dost zklamalo.Opravdu jsem od téhle látky čekala víc.Bylo tam dost dobrých nápadů i opravdu vtipných míst,zároveň to bylo klasicky Kolečkovsky lehce překombinované.Taky mě nebavily neustále opakující se vtipy,např.když jednou tančí na hudbu jako zápas,je to vtipné,ale po několikáté už to opravdu není ono.Hlavní,co zklamalo asi všechny přítomné diváky,byl naprosto hluchý konec.Oproti Krasavici Interkontinentální,kterou jsem v La Fabrice shlédla naposled,byl toto dost slabý odvar.
(zadáno: 30.9.2015)
První hodina této hry byla nuda k nepřežití,naštěstí se pak hra docela rozjede a nabere spád.Nejlepší jsou herecké výkony Ondřeje Brouska a Tomáše Topfera, Dagmar Havlová si pro mě polepší v druhé polovině zejména při závěrečném monologu. Hra by potřebovala proškrtat jak sůl.
(zadáno: 15.10.2015)
Já si myslím,že se toto představení musí brát zejména jako oddechovka.My jsme se u toho nasmáli a pobavili dobře.Co se týká paní Stašové jako herečky,také mi v tomto představení její přehrávaný projev a zejména dikce lezly na nervy,ale protože jsem ji viděla i v jiných kusech jako třeba Římské noci nebo Drobečky z perníku,kde rozhodně k žádnému takovémuto přehrávání nedochází,vzala jsem projev v této hře především jako takovou parodii na žánr italské komedie.Jinak jako dvojice s panem Dlouhým jdou dohromady,myslím,moc dobře.Protože mi to přišlo občas zdlouhavé,hodnotím nakonec 60%.
(zadáno: 28.11.2017)
No,přiznám se,že jsem tuhle hru v sobě musela nechat dlouho doznít a asi to nebyl ten pravý kus na shlédnutí v 8.měsíci těhotenství:)Nicméně,víc se mi líbila Kaira,protože prostě byla civilnější a Vilma Cibulková mi do hry vnesla už do tak přepjatého textu až moc exprese.V první polovině hry jsem přiznám trochu bojovala s nudou,aby následně došlo k očekávané katarzi.Text mi přišel také trochu prvoplánovitě šokující a ano,jak tu někdo psal,vyznění odhalené homosexuality narozdíl od posledních chvilek kocoura u veterináře,bylo i pro mě paradoxně nedostatečné.
(zadáno: 20.6.2011)
Nic nového, chvílemi se to dost táhlo.
(zadáno: 20.6.2011)
Je to dost na hraně, někdo může hru milovat, jiný nesnášet, já jsem se v tom totálně ztrácela. Pavla Beretová se mi líbila. Bylo nás na hře celkem 10 a každý na to měl úplně jiný názor. Někteří byli znechucení a jiným se to líbilo.
(zadáno: 20.6.2011)
Obě herečky mám ráda a ani jedna mě nezklamala, spíš naopak. Jinak po všech stránkách nic zvláštního.
(zadáno: 20.6.2011)
Skvělá Vilhelmová, naprosto zastiňuje Dyka. Jinak jsem se místy nudila, asi 5x jsem čekala konec a on stále nebyl. Zápletka není úplně jasná - zvláště role Táni.
(zadáno: 7.12.2012)
Nuda,rehtacka,nic vic.Spousta veci jako treba narazky na Klause tam bylo naprosto zbytecnych.Po precteni hodnoceni nahore jsem si uvedomila,ze opravdu nevim,kam se podela postava Jany Krausove na konci :-)
(zadáno: 13.9.2013)
Oba pánové mají sympatický civilní projev,zejména panu Topferovi se ale více daří v jednotlivých humorných situacích. Hra je to příjemná, místy příliš rozvláčné, druhá polovina se mi líbila více než první. Je to v tom špatném slova smyslu taková ta "stará dobrá divadelní hra", publikum ovšem v nějakých momentech kvílelo smíchy, což se mi tak úplně nestalo, takže své opodstatnění takovéhle průměrné jistotky v repertoárech divadel asi mají.Samotný nápad není špatný, ale chce to lepší text a lepší režii. Nepřišlo mi to úplně moderní pojetí divadla, jak mě baví nejvíce.
(zadáno: 6.12.2013)
Tak tohle bylo velké zklamání.Totálně stupidní a nudné dialogy jsou asi největší problém a celý ten nosný příběh je prostě hroznej.50% dávám za pár dobrých nápadů, co se mi tam líbilo,za výkon Báry Polákové a za to,že jsem prostě mohla slyšet písně Lucie na jevišti.David Kraus a jeho výkon to je kapitola sama pro sebe.Má dobré charisma na takovouhle roli, líbí se mi i jeho hlas,ale když pominu,že hned v úvodní písni popletl text,tak má při zpívání občasné problémy, které výsledný dojem prostě kazí.Mělo to asi působit tak nějak v pohodě,ale můj dojem je opačný,ovšem publikum jásalo jako vždy...
(zadáno: 24.5.2015)
Celkem nudná,pomalu plynoucí,klišoidní hra,kde podává paní Regina Rázlová naprosto fantastický a autentický výkon a bohužel jejím naprostým protipólem je Milan Hein,totálně dřevěný a neuvěřitelný.Pana Heina jsem viděla ve druhé hře divadla Ungelt a podruhé to bylo tragické.Jistě je vynikající umělecký ředitel,ale obsazovat by se asi neměl.Volba lepšího mužského protagonisty by hře velice prospěla,protože z textu lze jednoznačně vytáhnout mnohem více.Jitka Čvančarová hrála dobře v roli,která sama o sobě nenabízela tak zajímavý prostor jako role paní Rázlové.
(zadáno: 20.6.2011)
Neseděla mi kombinace paní Chantal a pana Schmitzera, jinak Schmitzer skvělý civilní projev. Hra se hrozně táhla, chvílemi opravdu nuda.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >