Profil uživatele

Miysak

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 12 % (13)
Iva Bryndová: 13 % (6)
Helena Grégrová: 14 % (18)
Michal Novák: 14 % (8)
Lukáš Holubec: 16 % (5)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 28.11.2015)
(zadáno: 25.4.2012)
(zadáno: 11.1.2022)
Inscenace ve Východočeském divadle v Pardubicích se mi osobně líbila mnohem více.
(zadáno: 22.12.2019)
Geniálně napsaná hra, pro hodně náročného diváka. Misteriozní drama, trochu detektivka, kdy smysl dějových kruhů, se opravdu začne rozplétat až v absolutním závěru. O přestávce odcházelo opravdu hodně lidí s tím, že neví o čem se to hraje. Na tohle představení je opravdu nutné přijít připraven, a pak vás nezklame. Skvělá režie, geniální, jednoduchá a plně funkční scéna, a velké bravo všem hercům. Byli úžasní.
(zadáno: 22.5.2011)
(zadáno: 18.3.2022)
Vím proč mám soubor Jihočeského divadla rád. Leč otáčko, a klasiscké divadlo je úplně jiná disciplína. Očekávání byla veliká... A výsledek ještě lepší! Bravo!!! Naprosto skvělé přestavení, plné parádních hereckých, pěveckých i tanečních výkonů. Znám i knihu, která je velmi pěkná a čtivá. Co s ní ovšem udělala Olga Šubrtová, Martina Schlegelová a ostatní.... A Hudba Jana Čtvrtníka za mně osobně geniální. Děkuji za tenhle divadelní zážitek, na který hodně dlouho nezapomenu!!!
(zadáno: 18.2.2017)
(zadáno: 1.8.2021)
Velmi příjemná letní podívaná. Vtipná komedie i vizuálně atraktivní inscenace. Zápletka je dobře vymyšlená. Martin Pechlát a Dana Verzichová jsou jako Silvio a Claudie sehraní partneři. Pavel Oubram si titulní roli Da Vinciho evidentně užívá. Jedna z nejhezčích scén, je když Dana Verzichová jako zubařka používá jako anestetikum konopí a vévoda ( Ondřej Veselý) se svým tajemníkem (Filip Kaňkovský) se před jejím zákrokem parádně ?zhulí?. Da Vinci je v každém ohledu kvalitní letní plenérová produkce, která opravdu baví.
(zadáno: 26.6.2021)
(zadáno: 4.7.2019)
95% Opět skvělá podívaná dua M. Glasera a O. Šubrtové, kteří mají prostě Krumlovskou točnu v krvi. Děkujeme ansamblu JČD za nádherný večer.
(zadáno: 5.4.2022)
(zadáno: 31.8.2020)
Omlouvám se, ale mně tohle představení nesedlo. 30 dávám jen díky obsazení starých bardů Národního divalda, pro které to asi byla jen úlitba. V tomhle případě se opravdu nedá říct ani, že to byla dramatizace, ani přednášení veršů. A to mi asi vadilo nejvíc. I přesto si dovedu představit, že na malém oblastím divadle tohle představení by dokázalo rozvířit stojaté vody. Leč od Národního divadla já očekávám něco mnohem víc. Tohle opravdu na prkna naší zlaté kapličky nepatří.
(zadáno: 15.4.2013)
Zajímavá hra se skvělýmy hereckýmy výkony. O skvělém souběhu vypovídá i 30.minutový standing ovation zcela zaplněného hlediště Stavovského divadla, což opravdu v činohře, a při dramatu vůbec není zvykem.
(zadáno: 5.4.2022)
1 2  >