Profil uživatele

Mlha

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (4)
Jan Pařízek: 11 % (18)
Pavla Haflantová: 13 % (6)
Veronika Boušová: 13 % (4)
Lukáš Dubský: 14 % (11)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 30.3.2013)
Asanace - Divadlo Na zábradlí: 70 %
(zadáno: 30.3.2013)
Můj báječný rozvod - agentura ADF: 70 %
Velmi dobré - ale spíše pro ženy (aspoň podle mě).
(zadáno: 30.3.2013)
Ve stanici nelze - Veselé skoky: 70 %
Pěkné. Pohybově i zvukově zajímavé.
(zadáno: 30.3.2013)
Revizor - Národní divadlo: 60 %
Klasika. Představení bylo dobré. Neškodilo by více svižnosti (a tedy i případné zkrácení). 64 %
(zadáno: 30.3.2013)
Sluha dvou pánů - Národní divadlo: 60 %
Pěkné představení (klasický Goldoni), příjemně jsem se pobavil; ale jinak nechápu, proč je Sluha dvou pánů v Národním divadle stále vyprodaný. 63 %
(zadáno: 30.3.2013)
August August, august - Divadlo pod Palmovkou: 70 %
Když divák ví, o co jde, může se mu hra líbit. Pěkné představení. 66 %
(zadáno: 30.3.2013)
Edith a Marlene - Divadlo pod Palmovkou: 100 %
Uchvacující představení. Mám rád Edith Piaf a Hana Seidlová ji "zastupuje" vskutku skvostně.
(zadáno: 30.3.2013)
Mefisto - Divadlo pod Palmovkou: 90 %
Vynikající hra, silný zážitek (ani nevadilo, že to bylo trochu delší).
(zadáno: 30.3.2013)
Lhář - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Typický Goldoni, ale zároveň trochu moderně pojaté. Výborné představení...
(zadáno: 30.3.2013)
Oněgin byl Rusák - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Perfektní představení...
(zadáno: 30.3.2013)
Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Parodie americké "naučné" zábavy. Skvělé představení, u některých scén jsem se hooodně nasmál. Doporučuju všem - není nutno znát Shakespearova díla podrobně, stačí všeobecný přehled; moc se líbí studentům, ale i náročnějším divákům středního věku.
(zadáno: 30.3.2013)
Herci - Studio DVA divadlo: 100 %
Opravdu zábavné a nápadité představení (se dvěma přestávkami). První část se mi sice zdála docela dobrá, ale... teprve po přestávce se ukázalo, co jsem vlastě viděl - a ohromně jsem se pobavil.
(zadáno: 30.3.2013)
Ideální manžel - Divadlo na Vinohradech: 80 %
Výborná komedie klasického ražení. Typický Wildeovský humor. (Pro mladé lidi - studenty SŠ - asi zdlouhavé a nepříliš zábavné; pro mě skvělá hra.)
(zadáno: 30.3.2013)
Mocná Afrodité - Divadlo na Vinohradech: 60 %
Nebýt té prostitutky, příliš bych se nepobavil (ale nebylo to špatné).
(zadáno: 30.3.2013)
Quasimodo - Divadlo Hybernia: 50 %
Nadchla mě scéna a artistické výkony, jinak průměrný (tzn. nic moc) muzikál s nepříliš zajímavými písněmi.
(zadáno: 30.3.2013)
Hello, Dolly! - Studio DVA divadlo: 80 %
Viděl jsem toto představení ve Švandově divadle, nic úžasného jsem od něj nečekal a byl jsem příjemně překvapen. Muzikály nevyhledávám, ale tenhle se mi líbil a pobavil mě. 75 %
(zadáno: 30.3.2013)
Grázlové - Divadlo Disk: 70 %
Moderně pojatý (pre)romantismus, zajímavá scéna, dobré herecké výkony.
(zadáno: 30.3.2013)
Tahle postel je příliš krátká aneb Jen fragmenty - Činoherní klub: 80 %
Pěkná, zajímavě vystavěná hra. 75 %
(zadáno: 30.3.2013)
Tramvaj do stanice Touha - Činoherní klub: 80 %
Silný zážitek, velmi dobrá (a hodně dlouhá) hra.
(zadáno: 30.3.2013)
Ptákovina - Činoherní klub: 80 %
Velmi dobrá hra, vtipně pojatá ukázka jakéhosi totalitního systému a lidské omezenosti. Pobavily mě poměry ve škole i ve městě, kde vládne pevnou rukou pan předseda (a jeho maminka). Mladé lidi (studenty SŠ) představení příliš nezaujalo.
(zadáno: 30.3.2013)
Před západem slunce - Činoherní klub: 80 %
Mně se hra velmi líbila (i když má pomalejší rozjezd). Mí přátelé by ji hodnotili asi od 60 % do 80 % (takže nenadchla, ale byla dobrá). Tolik herců jsem v Činoherním klubu ještě neviděl...
(zadáno: 30.3.2013)
Bůh masakru - Činoherní klub: 100 %
Velmi vtipné představení. Doporučuju všem, kteří se chtějí pobavit a vidět dobrou hru - ze svého okolí neznám nikoho, koho by zklamala (a to byli diváci od patnácti do sedmdesáti let).
(zadáno: 30.3.2013)
Osiřelý západ - Činoherní klub: 100 %
Výborná hra, která má skvělý a zábavný děj i jistou duchovní hloubku. Líbilo se snad všem, jimž jsem představení doporučil (od patnácti do čtyřiceti let). Útlocitný divák by měl být varován před sprostými slovy... Osiřelý západ rozhodně stojí za zhlédnutí.
(zadáno: 30.3.2013)
Pan Polštář - Činoherní klub: 100 %
Vynikající, esteticky působivé brutální představení, u něhož se i občas zasmějete. Nemám rád násilí, ale "brutalita" této hry se mi zdá zajímavá. Většina přátel, s nimiž jsem Pana Polštáře navštívil, byla nadšena a šla znovu. (Dva jedinci to však psychicky nezvládli.) Pro mě jedno z nejlepších představení, které jsem kdy viděl.