Profil uživatele

Mlha

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (4)
Jan Pařízek: 11 % (18)
Pavla Haflantová: 13 % (6)
Veronika Boušová: 13 % (4)
Lukáš Dubský: 14 % (11)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 30.3.2013)
Velmi vtipné představení. Doporučuju všem, kteří se chtějí pobavit a vidět dobrou hru - ze svého okolí neznám nikoho, koho by zklamala (a to byli diváci od patnácti do sedmdesáti let).
(zadáno: 30.3.2013)
Opravdu zábavné a nápadité představení (se dvěma přestávkami). První část se mi sice zdála docela dobrá, ale... teprve po přestávce se ukázalo, co jsem vlastě viděl - a ohromně jsem se pobavil.
(zadáno: 30.3.2013)
Uchvacující představení. Mám rád Edith Piaf a Hana Seidlová ji "zastupuje" vskutku skvostně.
(zadáno: 30.3.2013)
Parodie americké "naučné" zábavy. Skvělé představení, u některých scén jsem se hooodně nasmál. Doporučuju všem - není nutno znát Shakespearova díla podrobně, stačí všeobecný přehled; moc se líbí studentům, ale i náročnějším divákům středního věku.
(zadáno: 30.3.2013)
Výborná hra, která má skvělý a zábavný děj i jistou duchovní hloubku. Líbilo se snad všem, jimž jsem představení doporučil (od patnácti do čtyřiceti let). Útlocitný divák by měl být varován před sprostými slovy... Osiřelý západ rozhodně stojí za zhlédnutí.
(zadáno: 30.3.2013)
Vynikající, esteticky působivé brutální představení, u něhož se i občas zasmějete. Nemám rád násilí, ale "brutalita" této hry se mi zdá zajímavá. Většina přátel, s nimiž jsem Pana Polštáře navštívil, byla nadšena a šla znovu. (Dva jedinci to však psychicky nezvládli.) Pro mě jedno z nejlepších představení, které jsem kdy viděl.
(zadáno: 30.3.2013)
Perfektní představení...
(zadáno: 30.3.2013)
Typický Goldoni, ale zároveň trochu moderně pojaté. Výborné představení...
(zadáno: 30.3.2013)
Vynikající hra, silný zážitek (ani nevadilo, že to bylo trochu delší).
(zadáno: 30.3.2013)
Výborná komedie klasického ražení. Typický Wildeovský humor. (Pro mladé lidi - studenty SŠ - asi zdlouhavé a nepříliš zábavné; pro mě skvělá hra.)
(zadáno: 30.3.2013)
Pěkná, zajímavě vystavěná hra. 75 %
(zadáno: 30.3.2013)
Silný zážitek, velmi dobrá (a hodně dlouhá) hra.
(zadáno: 30.3.2013)
Viděl jsem toto představení ve Švandově divadle, nic úžasného jsem od něj nečekal a byl jsem příjemně překvapen. Muzikály nevyhledávám, ale tenhle se mi líbil a pobavil mě. 75 %
(zadáno: 30.3.2013)
Velmi dobrá hra, vtipně pojatá ukázka jakéhosi totalitního systému a lidské omezenosti. Pobavily mě poměry ve škole i ve městě, kde vládne pevnou rukou pan předseda (a jeho maminka). Mladé lidi (studenty SŠ) představení příliš nezaujalo.
(zadáno: 30.3.2013)
Mně se hra velmi líbila (i když má pomalejší rozjezd). Mí přátelé by ji hodnotili asi od 60 % do 80 % (takže nenadchla, ale byla dobrá). Tolik herců jsem v Činoherním klubu ještě neviděl...
(zadáno: 30.3.2013)
Moderně pojatý (pre)romantismus, zajímavá scéna, dobré herecké výkony.
(zadáno: 30.3.2013)
Když divák ví, o co jde, může se mu hra líbit. Pěkné představení. 66 %
(zadáno: 30.3.2013)
(zadáno: 30.3.2013)
Velmi dobré - ale spíše pro ženy (aspoň podle mě).
(zadáno: 30.3.2013)
Pěkné. Pohybově i zvukově zajímavé.
(zadáno: 30.3.2013)
Nebýt té prostitutky, příliš bych se nepobavil (ale nebylo to špatné).
(zadáno: 30.3.2013)
Klasika. Představení bylo dobré. Neškodilo by více svižnosti (a tedy i případné zkrácení). 64 %
(zadáno: 30.3.2013)
Pěkné představení (klasický Goldoni), příjemně jsem se pobavil; ale jinak nechápu, proč je Sluha dvou pánů v Národním divadle stále vyprodaný. 63 %
(zadáno: 30.3.2013)
Nadchla mě scéna a artistické výkony, jinak průměrný (tzn. nic moc) muzikál s nepříliš zajímavými písněmi.