Profil uživatele

MMK

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (57)
Pavla Haflantová: 15 % (14)
Jan Pařízek: 16 % (44)
Jiří Koula: 16 % (39)
Jiří Landa: 16 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 23.4.2019)
Oddechová komedie, která nemá sebemenší ambici překvapit. Vše předem odhadnutelné, a pokud by náhodou něco překvapit mohlo, předem se to vyzradí. Služebná v podání P. Mourkové už je hloupá až moc a není humorná, nýbrž trapná.
(zadáno: 28.3.2019)
Hra jako taková je standard, který nenadchne ani neurazí. Zato S. Stašová byla otřesná, děsivě přehrávala, její projev byl nekoukatelný.
(zadáno: 28.3.2019)
Nebýt Simony Stašové, hodnocení by bylo mnohem vyšší. S.S. nepřirozeně přehrává, ani v nejmenším není uvěřitelná. Téma je zajímavé, výborně hraje H. Karochová, velmi dobře Č Gebouský. Díky nim (a navzdory S. Stašové) to bylo koukatelné.
(zadáno: 28.3.2019)
Nabízí se srovnání s legendárním filmem, který představuje opravdu tvrdé měřítko. I když se budu snažit nesrovnávat, opravdu mě zklamal "humor" na úrovni TV Nova. Horníček, Grossmann či Šimek se musí obracet v hrobě.
(zadáno: 25.3.2019)
Do puntíku souhlasím s hodnocením JirkaSe, jen dávám víc bodů.
(zadáno: 25.3.2019)
Představení nenudí, ale ani nezanechá dojem. Nevím, zda to měla být parodie na horory nebo komedie, ale humor šel mimo mě, zato někteří diváci se smáli každé replice. Žádné poselství jsem si neodnesl, závěr naprosto nepřekvapivý.
(zadáno: 12.3.2019)
(zadáno: 12.3.2019)
(zadáno: 11.2.2019)
(zadáno: 22.1.2019)
(zadáno: 22.1.2019)
Hezky podané téma pokrytectví, aktuální i dnes.
(zadáno: 22.1.2019)
Na slavnou bitvu se jinak dívá generál vítězné strany a jinak vojáci "na frontě".
(zadáno: 22.1.2019)
(zadáno: 22.1.2019)
Taková nuda, že jsem odešel o přestávce.
(zadáno: 22.1.2019)
Děj se odehrává pozpátku (od současnosti do minulosti) a je lepší navštívit představení dvakrát, protože pak člověk lépe pochopí souvislosti.
(zadáno: 22.1.2019)
(zadáno: 22.1.2019)
(zadáno: 22.1.2019)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>