Profil uživatele

MMK

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (58)
Pavla Haflantová: 15 % (14)
Jan Pařízek: 16 % (44)
Jiří Koula: 16 % (39)
Jiří Landa: 16 % (51)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 22.1.2019)
(zadáno: 22.1.2019)
(zadáno: 22.1.2019)
(zadáno: 22.1.2019)
Nejednou se ke mně takto chovali v autoservisu či telekomunikační společnosti. Řešení z této hry by možná zlepšilo přístup k zákazníkům ;-)
(zadáno: 22.1.2019)
(zadáno: 21.1.2019)
Ve hře jsou zajímavé myšlenky (jak mocní manipulují lidmi a zneužívají moc ve svůj prospěch), ale představení je neúměrně dlouhé - skoro 2 hodiny bez přestávky se nedají vydržet. Inscenaci by proto prospěly nůžky, např. vložky doprovázené nepříjemně hlasitou hudbou by šly výrazně zkrátit či dokonce vypustit a navíc by tím hra získala spád a víc by vynikly výborné dialogy.
(zadáno: 21.1.2019)
(zadáno: 8.1.2019)
Typický von Trier. Jeho fandové budou nadšeni, komu nesedí, nebude se mu líbit ani Prolomit vlny. Vynikající Petra Horváthová.
(zadáno: 8.1.2019)
(zadáno: 8.1.2019)
Souhlasím s hodnocením P. Širmera. Rozvláčné s minimem zajímavých myšlenek, ale lidem se to zjevně líbí - nakonec byly ovace vestoje.
Bylo tam zajímavé dilema - královna několikrát podpoří premiéra, i když s jeho jednáním osobně nesouhlasí. Co ve hře chybí - nestává se tím "spolupachatelem" nepravosti, se kterou nesouhlasí?
(zadáno: 18.12.2018)
Stále aktuální téma.
(zadáno: 18.12.2018)
(zadáno: 20.11.2018)
Původní text mohl být zajímavý, ale zpracování mizerné. Metafora, že zaměstnanci na tom dnes nejsou o mnoho lépe než nuceně nasazení, je zajímavá. Ale proč se značná část děje musí odehrávat v levé části hlediště, tedy skrytá pro většinu diváků? Jestli měl hudební "doprovod" za úkol poškodit sluch diváků, téměř slavil úspěch. To opravdu nejde reproduktory ztišit?
(zadáno: 14.11.2018)
Angličtina pro začátečníky by mohla být dobrý nápad, kdyby mezi jednotlivými větami nebyly dlouhatánské pauzy. Vznikla tak zbytečně rozvláčná hra.
(zadáno: 14.11.2018)
O čem to vlastně bylo?
(zadáno: 14.11.2018)
Obsahově velmi zajímavé - pokrytectví a povýšenost Západu, kdy nahlas kritizuje něco, co sám podporoval či způsobil. Mocný vůdce, který je osobně zbabělec. Jen v českém prostředí tato témata nejsou moc "sexy", a proto je hlediště Stavovského d. poloprázdné. (Smekám klobouk před herci, že hrají i za těchto podmínek naplno.) Hra by se proto hodila spíš do menšího divadla typu Rokoka.
(zadáno: 3.5.2018)
Ve srovnání s verzí ze začátku 90. let (B. Štěpánová jako Vlasta, S. Laurinová jako Šárka...) hluboký propad. Ačkoli se F. R. Čech vymezuje vůči humoru TV Prima, to, co předvádí na jevišti, je přesně on.
(zadáno: 3.5.2018)
(zadáno: 3.5.2018)
(zadáno: 3.5.2018)
M. Kňažko výborný. Dobré k zamyšlení nad tím, kam až může vést politická korektnost a jak jsou někteří ochotni "diskutovat" o své pravdě.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >